Fetele din America (106)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Well, Alexutu' meu are infectie la ureche...

Tinem pumnii Anutei la inot!

Eu va pup si ne mai "vedem" luni ca imi iau citeva zile libere.
Sarbatori fericite!

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by liris

quote:
Originally posted by Sneeuwklokje

Ramona asa ceva ar bate milionul pe aici...

asa si aici

Si aici poate sa coste dublu si chiar triplu, pe masura ce te apropii de oras sau in suburbii mai bine cotate.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Bietu de Alex sanatate!

Eu zic de al meu, atunci o sa simt ca a ajuns sa inoate bine, daca inoata bine si spate. De altfel la el la inot e si proba ptr trecerea la nivelul urmator.
Corina, Raluca e la d-alea complicate, nu invatat inotul, ea a invatat deja sa-si astupe narile.
Nu stiu de campionul ala cum o putea dar asta cu echilibrul in apa e cea mai importanta lectie ( asta l-am invatat prima oara pe Marcu, cum sa foloseasca cel mai mic efort, sa stea nemiscat, sa thread the water) Pe linga astea inotul mi se pare chiar un moft
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Multam fain Anamaria...
Uffff .... saracutzul Alex....

Cu ghioceii ...eh vezi stiam eu ca avem multe-n comun:).

Liris nu te necaji mey .. gandeste-te ce-nseamna sa cureti magaoaie de casa. A mea e muult mai mica si cum n-am chef de altii pana nu mai cresc copii... zau ca am redus utilizarea ei. Am doua camere goale... ba nu intr-una tin barbecue-ul iarna si-ntr-alta tin noii membri ai familiei : doi hamsteri. Dupa atatia stiu ce vreau pentru sufletul meu.. o casuta mica de lemn cu barne aparente c-un semineu mare,c-o masa lunga, cu paturi ca pentru marinari in firide. Si o sauna. S-un pridvor de unde sa vad muntii.

Miere brava pentru job. Pai aici in NY unde se-ncurca toate natiile... e chiar normal:).
Ramona bafta la incercat bazinul. Si eu imi propun a n-spea incercare cu gagalicea fricoasa... si care face atatea otite ca nu pot incerca decat mai la vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Daredevil wearing pampers
http://family.webshots.com/photo/2661355470091252628VyHkRG

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele, copiii vostri (mai)vorbesc romaneste? Aidan deja imi arata clar ca vrea numai engleza.Eu sincera sa fiu am inceput sa cedez si sa ii vb in engleza...stiu ca nu ar trebui dar eu sunt multumita ca ne intelegem si ca face progrese cu engleza, oare o sa il pot invata romana ca pe o materie?

Heidi, ierburile trebui rarite ca sa creasca, daca sunt prea inghesuite la plantare vor creste lungi si subtiri.Noi am avut buruieni de busuioc si rozmarin in gradina care au crescut atat de mari ca a trebuit sa le taiem.

Aveti copii mari si frumosi! Sa va traiasca!
Noi suntem aici daca va plictisiti si vreti sa ne vedeti :)
www.dropshots.com/adrianayampey - guest pass e aidany627

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

In legatura cu casele, locatia e totul.Am cautat pe net o casuta(informativ) in Palo Alto, Cali ca acolo ar trebui sa locuim pt masterul sotului si OMG 29mil, o casa cu 4 dormitoare!!!
O cosmelie de casuta, 300k!!
Am gasit case in Houston, cu 7 dormitoare,foarte frumoase, la 200K

Asa ca pana la urma soata va sta in campus si noi la soacra ca e numai pt 6 luni.

Editez ca sa zic ca restul masterului va fi la distanta while in the military :) sa nu creada lumea ca masterul e 6 luni :)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Baiat mare Aidan! frumoasa familie!
Si restul de master puteti sta unde vreti voi?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Andrada, restul de master il face de aici din Germa.Numai 6 luni e obligatoriu sa stea in campus.El la anul in toamna incepe masterul si cand iesi din Navy ar ma avea 6-7 luni de master care vor fi petrecute in campus la Stanford.El ar vrea sa il faca pe tot cat e in Navy ca platesc astia dar daca nu se poate e ok si asa ca va fi acoperit aproape in totalitate de GI Bill.

Mergi la inceput

Si vreti sa ramineti la deutsch sau va intoarceti dupa?
A

Mergi la inceput