Fetele din America (106)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Puteti sa le cumparati si aparatoare de nas sau cum ii zice. Nu lasa apa sa intre in nas. Ralu si acum o foloseste.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ghiocel, am facut confuzia!!! hihi...scuze!!!
Deci faceti 5 ani in iulie?? Prietena lui David, Rebecca (e cu ea prin toate pozele) e pe 4 iulie...haha...tot 5 ani implineste!!! Si culmea...e cetatean canadian!!! Nu are inca cetatenie US!!!
Deci mama ta si sotul canta la pian?? Ce frumos!!!
Noi suntem o familie de afoni, numai David e cu muzica (nu seamana deloc cu noi) si nu prea stim cum sa ii cultivam talentul muzical!!! Seamana cu soacra...haha....

Ruxi, sunt curioasa cum functioneaza costumul care tine de cald!!! David ieri la inot, din cauza efortului...haha...ii iesise un muc si inota de zor cu el fluturand..si mi-a fost jena sa ma duc sa el sa i-l sterg...

Noi la inot folosim casca (clorul nu e ok pt par) si goggles...
Eu imi pun si dopuri in urechi (caci mi se infunda si imi ramane apa blocata daca nu le port)...dar daca imi pun si cleste de nas simt o presiune deranjanta si nu pot inota!!!!!

Sefu meu are net prin dial-up...cine naiba mai foloseste asa ceva??? Mai e si avocat...dar are scuza (e evreu)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Alea nu stiu daca sint neaparat necesare. E parte din invatat inotul sa iti dezvolti muschii aia care iti tin narile inchise,
Io mereu ii zic lui Marcu ca o sa stie sa inoate cind nu mai bate apa cind intoarce capul sa respire (cind poate sa faca miscarea lin dintr-o rotatiea bratelor) si cind reuseste sa inoate pe spate (inca ii intra apa in nas si se intoarce dupa ceva timp),
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Raluca merge la inot sincron si ar fi cam greu sa tina atat narile inchise...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Andrada, inotatul pe spate nu este "obligatoriu" sa stie sa inoate...
Sunt inotatori celebri care nu o pot face....este doar un stil de inot la care unii sunt mai buni, alti mai putin buni!!! hihi...
Dar nu e o conditie sa stii sa inoti!!! haha!!!
Eu am auzit de inotatori cu medalii care nu fac pluta

Eu citesc un roman..redactez scrisoarea unui client care e in curs de divort, si scrisoarea este o poveste stiintifico-fantastica, despre un sotz perfect (din Peru) si o sotie isterica si dependenta de medicamente (cetatean american) care ii face viata mizerabila bietului barbat!!!!
Tot redactez la ea, si ma minunez de ce pot sa compuna avocatii astia...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Sanzi Sanzi mama a cantat la vioara. Cu ea descifreaza cantece. Si eu sunt afona complet. Ce fac ei cu ea e ca o lasa sa asculte mult si aceeasi bucata. Daca-i place o fredoneaza dupa vreo zi. Si atunci mama i-o descompune.. minore, majore simplificand-o si abia apoi o refredoneaza si ii canta o parte. E teoria sotului meu ca lectiile formale de pian ajuta acum decat o ureche perfecta.

costumul cela de-not cu incalzire de unde-l luati mey ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by Sneeuwklokje

Ramona asa ceva ar bate milionul pe aici...

asa si aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ghiocico, uite aici costum: www.warmbelly.com/" target="_blank">http://www.warmbelly.com/

btw, pw vremea lui Pazvante Chioru', (cind AOL era cu abonament de 30 min pe luna - dolaru' si minutu') primul meu nume de net fu "Ghiocel"

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mi-ar trebui si mie un costum din ala, dar sa fie pe invers, sa raceasca, sa pot consuma mai multe calorii.

Ma pregatesc de plecarea in Ro, daca pot spune asa, ca o sa ma duc la servici pana in ultima zi, azi am avut un examen....
Am reusit sa fac rost de un job la universitate pt vara, o sa fiu asistenta unui profesor de la Law School, am avut ieri interviu telefonic cu el (emotii, emotii:))), si ca sa vezi ce mica ii lumea, bunica-sa e din Bucuresti,emigrata aici prin 1950, el cica nu vorbeste romaneste, dar isi aduce aminte ca mama-sa si cu bunica-sa vorbeau.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ce-i cu costumatia de astronaut pentru inot? Nu trage copiii la fundul apei? Alexandru e cu budigai de inot si cel mult goggles.
Ma uit miine cu atentie, poate ca numai eu trimit copiii in halul asta...
Noi n-avem muzicieni. Alexandru a facut un pic de pian, dar nu l-a tras ata.
Anuta cinta melodiile din Snow White (numai asta e voie sa punem in masina), nu va spun ce falseturi trage, minca-o-ar mama! De fapt stie tot dialogul si il spune cu intonatie, cu tot...
Andreea, te anunt cum a decurs. Nu stii niciodata cu ea, daca nu decurge totul cum vrea ea s-ar putea sa nu mai vrea.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput