Fetele din America (106)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Sanatate pruncilor bolnaviori si putere mamicilor
Adriana insanatosire grabnica sotului desi el tot la categoria de copii bolnavi putea intra
Cenia nastere usoara, bebica sanatoasa si sa auzim numai de bine !

Si noi ne propunem sa reluam innotul cit de curind ca anul trecut toata vara asta a prestat pitica mea si a fost innebunita .
Snee am admirat gradina dar pacat ca nu ai pus o poza si cu poison ivy ca eu tot nu stiu cum arata ...
Cit despre vorbitul limbii romane ai vostri copii au o scuza ca's nascuti aici dar a mea dupa 5 ani de ro si 2 de us ne raspundea doar in en. asta pina inainte de vizita recenta din ro unde si-a dat drumul dupa doua zile de nu-mi venea sa cred ca e fata mea. Vorbea cu accent putin si mai baga cite un "am risat de numa'" dar a fost super si m-am bucurat, eu refuzam sa cred ca a putut uita tot ce a stiut (chiar si acel limbaj la nivel de 5 ani) iar stind nonstop cu verisorii mai mari chiar si-a dezvoltat limbajul iar acum vad ca ne raspunde doar in romaneste

Noi azi vopsim outele si mi-am propus sa fac si cozonac

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Cenia, tinem pumnii pentru luni. Eu am fost indusa la ambele sarcini. A doua nastere a durat 3 ore jumatate de la punerea perfuziei.
Blackpanterro, imi pare rau de sotul tau. Cum a reusit sa si-l rupa asa de rau?
Ramona, felicitari pentru Anuta cea neinfricata.
Anamaria, si Eva are acum infectie la ureche. Luni, de ziua ei, am ajuns pe la medic ca facea febra si isi tot clatina capul. Eu cred ca ea este deja rezistenta la antibiotic. Parca vad ca ajungem la tuburi. Tot sper ca daca vine vremea calda sa scapam de afurisitele astea de otite.
Despre vorbitul limbii engleze am instituit o regula. In casa se vorbeste numai romaneste, iar cand suntem in prezenta americanilor vorbim engleza. Luca se mai scapa cu cate un cuvant in engleza si il rog sa imi spuna in romaneste ca nu il inteleg. Imi doresc foarte mult ca amandoi sa stapaneasca bine amandoua limbile, sa fie in stare sa vorbeasca la telefon cu bunicii, sa se joace cu ei.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ciuf, la multi ani Evei si multa sanatate. Ce-o fi cu otitele astea?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andreea, ce dragut! Eu zic sa cauti tiny water.
Snee, ce floricele dragalase! Am si eu niste amarite de brinduse, sper sa se mai inmulteasca la anul.
Copiii mei vorbesc tot mai putin romaneste. Situatia e mai roza cind ne viziteaza cite cineva din RO, altfel e greu sa-i lamuresc. Anul trecut n-au fost in Romania, nici anul asta n-am in plan sa-i duc.
De fapt de cind ne-am mutat aici nu-mi mai vine sa plec in nici o vacanta. Inca ma simt ca si cind SINT in vacanta.
Ne-au invitat prietenii nostri la Denver (a nu stiu cita oara, mi-e jena sa mai spun nu) si nu ma trage ata deloc.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ralucuta fiind mai mare, vorbeste scrie si citeste romaneste. La scris mai greseste dar e ok. Scrisul si cititul i s trage de pe messenger cu prietenele ei din Romania.
De la anul vreau s o duc sa ia lectii de spaniola. Pacat ca americanii astia nu fac nici o limba straina n scoala (am inteles ca doar in cele particulare).

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nici Matthew al meu nu vb romaneste. Nu mai vorbeste. Din cauza ca nu prea povesteste de la scoala, il tot trag de limba si pt. ca ii e mai usor sa imi spuna in engleza si eu vreau neaparat sa aflu ce e pe acolo, l-am tot lasat sa zica in engleza, ba mai mult, am inceput sa il si intreb in engleza, doar doar mi-o zice. In rest ii vb romaneste si cand imi mai aduc aminte il mai pun si pe el sa zica. Dar am vszut in weekend cand a fost o fetita romanca la noi ca a vb cu ea in romaneste, mai cu chiu, mai cu vai, dar a vb. Mergem in Ro in Mai si isi va da drumul.

Snee, asa e cu copiii astia ambitiosi. Fi-miu a intors-o, ieri mi-a zis ca el n-a plans alalteieri ca era ultimul, ci pt. ca il durea capul, dar l-am vazut eu ieri cum se uita in spate sa vada dc. il ajunge fetita din spatele lui din urma, se uita si dupa aia dadea mai dihai din maini, sa nu cumva sa i-o ia inainte

Mergi la inceput

Corina, la Bogdan la scoala se fac limbi straine. Bogdan e la spaniola, lunea de la 3 la 4.

Mergi la inceput

Si e publica? Ruxij. Ce frumos! aici nu se fac decat in middle school si aia optional.
Eu nu vreau ca Ralu sa ramana ca toti americanii astia cu doar o singura limba...

La Raluca la scoala aproape toti rusii, chinezii, japonezii, iranienii isi duc copiii la scoala lor sambata sa invete sa scrie si sa citeasca in limba lor. Foarte frumos!

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Ptr Lai:

6301 West Olympic Blvd. L.A. 90048

Tel 323 692 0556

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

E publica, da. Dar e tot optional si platim separat pt. limba straina. Dar e ieftin, de genul 50$ pt tot semestrul. Nu sunt sigura, dar cred ca scoala ofera doar spatiul si lectiile se desfasoara dupa ore. Au lectii de mai multe limbi, franceza, spaniola, chiar si chineza (cu atatia chineeezi). Ei ne trimit acasa optiunile si dc. vrei sa iti inscrii copilul il inscrii, daca nu, nu.

Mergi la inceput