Fetele din America (106)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ghiocel, cand face fetita ta 5 ani?? Al meu i-a facut in feb!!! Si David e mare fan muzica de orice fel...am inceput si noi pianul la gradi (dar sunt tare nemultumita)...si as vrea sa fac mai multe pt el...
O singura data am luat bilete la opera (un pusti de 7 ani - chinez) care canta la pian si e considerat geniu!!!...Dar nu am ajuns
De atunci...tot aman...

Cenia, pozele sunt facute la Muzeul Satului in Suceava!!!! Foarte frumos...si mie mi-a placut la nebunie!!! De fapt am ramas cu un gust placut si nostalgic dupa toata drumetia prin Romania!!!!

Ramona, hahaha....da!!!! Ne uitam numai la palate prin Houston...pana una alta...cautam pe aici prin Florida...Nu ne mutam decat in caz extrem

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Sinzi ai grija, mai, cu soarele si pielea...eu sint speriata rau de asta (am pe Nick cu alergie) si nu ne-am mai ars decit am vazut ce damage face soarele. Tu esti si alba rau de tot...stiu ca se arata bine bronzata, dar in 10 ani se vede nasolica (riduri, pete, discoloration si mai rau cancer)...

Snee Acuma si Alex a luat-o cu raceala, plus durere de urechi...asa ca azi doctor scrie pe el. Eu sint si mai cobza fata de ieri (si cu o voce frumos dogita). Sa vad cum imi trag nasul in sedinta azi...ieri rideau de mine ca ascundeam servetelele in mineca (cosul de gunoi era deeepaaaarte)...cica numa la bunicile lor au vazut asa ceva
Fille Du Regiment e "live" sau "live on screen"??? Am vazut parca ceva simbata cind spre rusinea mea am adormit pe la sfirsitul PAdurii Spinzuratilor. Era al doilea film (am facut maraton cu mama si am vazut intii Concurs al lui Dan Pita) si am capitulat de oboseala. Mama a ris de mine, ofcorz, ca sint baba. In orice caz, si Dan Pita a fost present, au avut si Q&A's...Interesant.

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sanatate multa copilasilor. Si lui Anamaria!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Uite o casa care costa cit cea de pe str. Luica:
http://www.ebby.com/details/292041.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Ramona e super casa din poza ... genul asta de case imi plac mie, husbandu zice ca n-am gusturi rele La asa ceva visez eu dar asta poate doar d'om cistiga loteria ... si nu cea a vizelor

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salutare!
Intru direct in subiect. I-am luat lui Bogdan costum din ala de inot care ii tine de cald in apa. Ala se pune asa direct pe piele, sau ii pun altceva pe dedesubt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Anamaria ufff. Aveti grija de voi. E asa o vreme proasta sa racesti... nu te poti bucura de soare si fiecare adiere e ca spionii kgb-isti. Si eu fac la fel cu servetelele cand rar imi pun o fusta./.. in rest ce-i in pantaloni...inainte de spalat scot sevetelele mele ale copiilor.... si uneori le scot din masina de spalat...
Spectcalul e live, live. http://www.ticketsinventory.com/venues/metropolitan-opera-at-lincoln-center-tickets/ E si live on screen daca vrei.

Sanzi in iulie la sfarsit. Prima oara a fost la vreo trei ani. Nu face pian in mod formal. Al meu sau mama sunt teacherii de weekend. Ocazional. Eu intrebasem de ceramica :) poate ajungem si noi...

Ramona asa ceva ar bate milionul pe aici...

Ruxij de unde? Scurt si la obiect :))

Mergi la inceput

Asa e Snee.
Anuta incepe miine inotul, tineti pumnii sa decurga bine. Desigur, am emotii mai mari decit ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

direct pe piele , Lia,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ramona, maine voi citi su sufletul la gura de experienta anutei. neaparat sa intri sa zici cum a fost ca sa vad si eu ce fac cu philip. va tinem pumnii dar dupa cum o descrii tu pe anuta nu cred sa fie probleme.
i-am luat si eu costum de inot si goggles, ieri philip mi-a spus ca i-a zis vecinul ca s-a deschis piscina :) e plin de imaginatie...

philip&andreea

Mergi la inceput