Acusi mamici de mai-iunie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 8
DanaH spune:
Andree27, ai vazut ca tati a ajuns cu bine? dar te cred ca iti faci probleme. si eu sunt la fel, mai ales cand este cu masina si mai ales cand este in romania cu masina. acum vreo luna era sa mor de inima cand am aflat ca a inchiriat o masina in romania si a plecat sa isi plimbe seful. cand ma uit la stiri si vad numai nenorociri...
Diana multi pupici pt o mamica tare curajoasa. eu sunt sigura ca pana la urma Domnul te va ajuta sa iei decizia cea mai buna pt tine si puiul tau. si pana la urma, important este ca indiferent de decizie, puiul tau o sa fie cel mai iubit din lumea asta si el o sa inteleaga ca tot ce ai facut, ai facut pt el. Sincer, te admir pt curaj.
Simona, probabil ca bebe nu a fost de acord cu data aleasa de doctora. pe de alta parte, mai este timp pana diseara, nu?
oricum, tinem pumnii sa fie asa cum e mai bine pt tine si pt bebe.
multi pupici si pt Dordia. curaj, mamica! asteptam vesti bune de la tine.
Dana 37+
DanaH spune:
Fetelor, vorbeati de superstitii legate de bebe.
Pai cum sa nu il scoti pe bebe afra pana il botezi? mai ales vara?
cat despre taiatul unghiutelor, asta nu cred ca e superstitie. si mie mi-au spus la fel aici, sa nu le tai, ci sa le rod, dar uite ca nu imi mai amintesc din ce cauza. dar sigur nu din superstitie, ca astia numai supersitiosi nu sunt. eu nici nu le-am taiat, nici nu le-am ros vreo 2 saptamani, cred. unele s-au mai rupt singure. apoi dupa vreo 2 sapt le-am taiat cu forfecuta cu varf rotund.
nu stiu despre ce mai vorbeati. dar acum o sa ma retrag putintel, ca am terminat cafeaua si vreau sa ma apuc de treaba. revin la prima pauza. sper sa gasesc vesti bune de la voi.
multi pupici.
dana 37+
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by DanaH
Andree27, ai vazut ca tati a ajuns cu bine? dar te cred ca iti faci probleme. si eu sunt la fel, mai ales cand este cu masina si mai ales cand este in romania cu masina. acum vreo luna era sa mor de inima cand am aflat ca a inchiriat o masina in romania si a plecat sa isi plimbe seful. cand ma uit la stiri si vad numai nenorociri...
Diana multi pupici pt o mamica tare curajoasa. eu sunt sigura ca pana la urma Domnul te va ajuta sa iei decizia cea mai buna pt tine si puiul tau. si pana la urma, important este ca indiferent de decizie, puiul tau o sa fie cel mai iubit din lumea asta si el o sa inteleaga ca tot ce ai facut, ai facut pt el. Sincer, te admir pt curaj.
Simona, probabil ca bebe nu a fost de acord cu data aleasa de doctora. pe de alta parte, mai este timp pana diseara, nu?
oricum, tinem pumnii sa fie asa cum e mai bine pt tine si pt bebe.
multi pupici si pt Dordia. curaj, mamica! asteptam vesti bune de la tine.
Dana 37+
Chiar ca atatea prostii se intampla,ca uneori e mai bine sa nu stii de ele ca te si sochezi!!!
Fetelor asa ma plicti,ca tati asa bine doarme si eu nu pot face galacie ca sa nu il trezesc!!Din 2 in 2 secunde dau f5 ca si asa scriu mai incet acuma ca,calculatorul e in dormitor si sa nu il trezesc!:)
Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 7 saptamani!!!
MsBB spune:
Hai Getutza!
Vad ca pana a termina eu mesajul/citit din urma, a aparut si BB Bogdan! Sa fiti amandoi sanatosi, sa va recuperati repede, sa fie mancacios si sa va dea D-zeu fericire multaaaaaaaaa!
Hai Dordia!
Simo! vad ca tre' sa concediez majoretele? eu le las , preventiv , in caz ca nu mai apuc sa intru sa-ti fac galerie. Dar crede-ma , sunt cu sufletul alaturi de tine. Am niste emotii si traiesc cu intensitate orice veste.
Fetelor dar aveti un spor la scris!!!!!
MissParker - tare frumoase pozele, cred ca o sa fur si eu pe cea cu floarea , ca buricul meu nu e de tras in poza hihihi dar tre' sa-i arata dovada fii-mii ca io am lucrat la aparitia ei hihihih
Monik - te inteleg, asa a fost si in cazul meu. Mi-au promis ca intr-o saptamana termina de varuit si tot ce aveau de facut si urma ca eu usor usor sa curat din urma. Ei bine , norma, s-a lungit la 2 saptamani si acum ne apropiem de final cu curatenia. E mai greu ca sunt babutza si tre' sa incep cu o pauza si sapt asta e si sotul la munca. Dar am ambitie hihiihh .
si lasa supararea! o sa fii gata si tu acusi acusica!
Mihaser- ce dulceeeeee e Cristi hihihih super poza , ma intreb cum o sa reactioneze peste ani cand o sa o vada .
Ina - sa-ti traiasca puiul. Sa creasca mare , sanatos si frumos! Cine si-ar fi imaginat ca o sa deschizi lista de BB? hihihi Si cand ma gandesc ca eram destul de apropiate ca DPN....
Diana - sa-te ajute D-zeu sa iei hotararea potrivita pt tine si pt BB tau. Sa ne atii la curent .
Andree - , vezi ai inapoi una bucata sot si una bucata masina! hihihih
Adriana 35+ , Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
socrate spune:
Simona o sa vina bb cand vrea el. Doctorii astia nu au pic de minte.
Getutza felicitari pentru bebe si pentru curaj.
Dordia pana aflam ce si cum nu lasam majoretele sa se odihneasca
Andree27, ma bucur ca s-a intors tati, eu stau cu inima cat un purece de fiecare data cand pleaca, sunt crizata toata, daca merge cu avionul urmaresc zborul pe internet. Ce sa mai ...te inteleg perfect.
Despre cumparaturi v-am mai spus parerea mea, eu am luat absolut tot ce mi-a trecut prin minte si sunt foarte incantata de asta.
Recunosc ca am ras de m-am spart la partea cu rosul unghiilor. Eu nu rod propriile mele unghii, cum sa ma apuc sa rod unghiile copilului, mi se pare o atitudine de-a dreptul nesanatoasa, scuze daca cineva e pentru.
Eu o sa i le tai daca sunt mari si gata. O sa fac operatiunea in somn ca e mai linistit.
Cat despre botez eu nu sunt ortodoxa, recunosc ca unele lucruri mie mi se par de neinteles, desi respect faptul ca religia este diferita in doctrina, dar nu am reusit sa inteleg niciodata de ce femeia care a facut cel mai extraordinar lucru, a dat viata, nu are voie sa intre in biserica.
La noi nu este un termen anume, se boteaza cam de la 6 saptamani. Mai mult din cauza ca pana la momentul respectiv copilul este inca slabit si nu foarte bine imunizat.
Oricum am de gand sa scot copilul afara inainte. Cred ca asta cu scosul copilului a ramas de pe vremuri, cand se nastea pe acasa, avand in vedere ca oricum il scoti cand iesi din spital, si probabil pe atunci asa ziceau ca e mai bine pentru sanatatea copilului.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 37+
elenuca spune:
Alina_anto… neata si tie scumpa acum am facut oki. m-au trezit vecini care au inceput sa bubuie in peretiii, alooooooo chem politia daca nu va potoliti !!!
Diana _d- bine ai revenit, sa te ajute Doamne Doamne sa iei decizia potrivia si sa fie bine. Uite un pup de incurajare
Babyname- confirm ce a spus Cleo ref la unghii si adaug, si buzele trebuie sa fie naturele, fara ruj. Mama la operatie, s-a dus rujata, aranjata, ca o doamna si anti anestezista i-a spus ca trebuie sa-si stearga rujul musai si si l-a sters , tot ca o doamna… .
Simonacip- of mai mai, imi pare asa de rau, uf… dar stai cumintica si nu le mai pune la suflet, nici eu nu as lua no-spa si uscosin, pai e dusa cu pluta, aseara ti-a zis sa bei ulei si azi sa iei pastille si supozitoare contra contractiilor ? Nu mai inteleg, dar linisteste-te si cu Dumnezeu inainte ! Bebe Matei o sa vina cand o sa vrea el. Eu nu prea am inteles cum e cu indusa asta… ce presupune? Ruperea membranelor si injectile alea de declansare? Ma luminezi si pe mine pls? hai nu mai fi suparici . O sa fie bine !
Reallaura- dragutza, maine ai eco ? bafta multa, sa ai colul luuuung si tare si bebe sa mai stea acolo la caldurica ca sta bine asteptam vesti bune !
Elenuca 32 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 8 Saptamani !!!
elenuca spune:
ce fac majoretele someaza? Dans fetele , hai !
hai Dordia !
Simonelu' simt eu ca se pregateste si la tine...
Elenuca 32 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 8 Saptamani !!!
Andree27 spune:
Fetelor intrati la subiectul Special pt mamici!Si citii discutia dintre 2 embrioni!!E superba!!!
Poze
MsBB spune:
sunt happy , tati a cumparat niste oite fluorescente pt camera bebelinei hihihi. Abia astept sa fie gata tot, mai trebuie sa montez patutul ( weekend-ul asta ) si cam gata hihih. Totusi sper ca fii-mea nu o sa stea noaptea sa numere oitele de pe pereti .
Asta vizavi de superstitiile legate de cumparaturile pt bb inainte .
Nimic nu poate sa-mi ia din bucuria pregatirilor!
Adriana 35+ , Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
Andree27 spune:
Ce bolundica esti MSBB!hihihi
Foarte bine faci sa nu iti ia nimeni si nimic bucuria acesta!!
Poze