Acusi mamici de mai-iunie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Wow, am reusit sa citesc 10 capitole!!! De 2 saptamani de cand sunt acasa am intrat foarte rar pe forum! Harnice mai sunteti!

Salutari la toate burticile ... si mamicile!

Felicitari din suflet noilor mamici! sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si papaciosi si voi sa va reveniti cat mai repede!

Felicitari si lui MissParker pentru talent (vezi poezia) s-i multumesc ca s-a gandit si la mine in focurile creatiei.

Azi implinesc 34 de saptamani (intru in sapt.35) si incep sa ma gandesc cat de putin mai am. N-am stabilit inca cezariana da va fi pe la mijlocul lui mai, asa mi-a zis doctora...
Pe 8 aprilie am facut o ecografie, bebelina e bine, era cu caputul in jos, avea atunci 1968 g, FL (lungimea femurului cred, nu?) 6,22 cm, "piscina" incapatoare, are unde sa faca antrenament, placenta grad 1...singura problema ar fi ca avea dubla circulara de cordon, ceea ce nu este de fapt o problema pentru ca oricum faceam cezariana...

Eu nu am luat decat cateva body-uri, un costumas complet, doua salopete si doua caciulite...patut si carucior inca nu, dar imediat dupa Paste rezolvam si asta...deocamdata in week-endul asta tati o sa renoveze dormitorul ca sa fie totul nou si curat pentru bebelina...

Ylari, ai mai aflat ceva detalii despre spitalul "nostru"? Eu saptamana asta am aflat ca una dintre vecinele cumnatei mele este asistenta chiar la Ilfov si lucreaza si cu d-ra noastra...I-a zis cumnatei ca pentru cezariana daca dau la dr. 7 mil. (zice ca sunt multe femei care nu-si permit sa dea nimic), iar la anestezist si moasa cate 1 mil. e super ok... o sa o pun pe cumnata sa mai intrebe si alte chestii...

pentru Dordia!

tuturor!

PS: dati-mi si mie va rog parola pentru contul comun...thanks

Lumi 30+ Elena Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Oops, am uitat sa schimb semnatura..

Lumi 34 Elena Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Aloha!

Laura, MsBB mii de Sper sa aiba timp Cris sa se uite la milioanele de poze si filmulete cu el!

Cleo mersi ptr mesajul de pe mess!

Simo lasa baiatul sa mai stea la mami in burtica...poate nu vrea sa fie berbec, ci taur! Nu fi dezamagita...medici se gasesc...money sa-i ai pregatiti...Data trecuta cand am nascut era de garda o dr asa draguta...mi-ar fi placut sa nasc cu ea...Insa a venit dr mea!

Fetele incurcate unt itele in birocratia noastra...Maine tre sa umblu pe la Itm sa dezgrop mortii...Tampu care s-a ocupat de res umane nu mi-a pus la dosar decizia de suspendare de la primul concediu...Acu tre sa umblu eu sa-mi completez dosarul! Cica de sapt viitoare imi da sotu` masina pe mana...ca el merge cu bicicleta!

Noi la gradi o sa avem serbare de Pasti...si ghiciti ce cadouri o sa le ia...Niste iepurasi...vii...noroc ca am pretena care sta la sat si dotata cu o cusca cu iepuri...si ni-l ia in custodie!

Ma duc la gradi sa-l iau pe print charming!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Ce bolundica esti MSBB!hihihi
Foarte bine faci sa nu iti ia nimeni si nimic bucuria acesta!!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

hihihih i-ai furat vorba unei prietene ... raspunsul meu ar fi : WHOOOO MEEEEEEEEEEE??????????? .
Stai sa vezi poze cu ce am mesterit in camera , atunci o sa vezi ce zurlie sunt .

Adriana 35+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Andreea, eu am avut cezariana, si mi-au dat o camasa de acolo de la ei, fiarta, sterilizata, habar n-am cum era. Ma intrebai ieri si de anestezie, prima data a fost epidurala si cel mai probabil si acum o sa fie tot asa. Eu intentionez sa imi cumpar o trusa, oricum.

Iulia, parca tu intrebai de venitul ciclului si alaptare. Nu prea este o regula. De obicei se zice ca din cauza prolactinei (parca asa ii zice hormonului cu pricina) nu vine ciclul si nici nu ramai insarcinata. Dar au fost foarte multe cazuri cand au ramas mamicile gravide bine mersi si peste alaptare.

Eu dupa 6 saptamani, sau asa ceva, dupa primul control, am inceput sa iau anticonceptionale, Exluton, singurele care sunt permise pe perioada alaptarii. Mi-a venit prima data ciclul cam pe la 9-10 luni, putin si foarte neregulat. Dupa ce l-am intarcat pe Andrei, la 14 luni, mi-a dat doctorita un tratament ca sa regularizez ciclul si sa imi vina normal (parca cu Oestrogel).

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Da, prolactina se numeste hormonul care stimuleaza lactatia. Alaptarea nu e sigur o metoda de contraceptie...
Eu am avut inainte de sarcina o dereglare hormonala, prolactina mea fiind de peste 6 ori peste maximul normal... Un medic mi-a spus clar ca nu am cum sa raman insarcinata asa ca n-am mai folosit nici un mijloc de contraceptie si...surpriza e acum in burtik!
M-am bucurat dupa ce toate analizele au iesit ok dar la inceput mi-a fost teama... Unii medici sunt chiar idioti! Asta imi zisese ca nu voi putea face copii decat cu tratament, ca am nu stiu ce chisturi...ca sunt suspecta de adenom hipofizar...Mi-a dat sa fac RMN... In ziua in care aveam programarea pt. RMN am zis sa fac eu un test de sarcina sa stau linistita... nu stiu de ce...asa am simtit eu...si...surpriza!!! Am mai facut vreo 2 dupa ca nu-mi venea sa cred!! Am anulat programarea la RMN. Nici nu vreau sa ma gandesc ce nasol era daca il faceam si imi radiam copilul!
Si apoi cand am aratat ecografia cu "chisturile" altui medic mi-a zis ca alea nu sunt chisturi!

Am sarit de la una la alta! Ideea e ca alaptarea nu e metoda de contraceptie. Cu putin "noroc" asa ca mine, puteti fii mamici si de mai-iunie 2009 .

33+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Wow ce coincidenta monik16.Si eu am avut prolactina mare de vreo 2 ori si ceva fata de limita maxima.
Si in prima luna de monitorizare si stimulare cu medicamente, cand m-am dus la eco, zice doctorul ca am un chist functional si nu am foliculi care sa se sparga,...si oricum cu valoarea prolactinei sa nu ma astept repede la sarcina - trebuia tratament cel putin 3 luni (Ete na, chistul ala e de fapt bebelusa din burtica . Nu trebuie sa avem incredere orbeste in doctori.)

Lilly 34+
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lilly79

Wow ce coincidenta monik16.Si eu am avut prolactina mare de vreo 2 ori si ceva fata de limita maxima.
Si in prima luna de monitorizare si stimulare cu medicamente, cand m-am dus la eco, zice doctorul ca am un chist functional si nu am foliculi care sa se sparga,...si oricum cu valoarea prolactinei sa nu ma astept repede la sarcina - trebuia tratament cel putin 3 luni (Ete na, chistul ala e de fapt bebelusa din burtica . Nu trebuie sa avem incredere orbeste in doctori.)

Lilly 34+
AMR 6 saptamani

Asa e! Daca nu erai din Cluj as fi zis ca am consultat acelasi idiot!

33+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Andree27 ma bucur ca te-ai linistit si sotul tau a ajuns cu bine acasa! Te inteleg f. bine! Sotul meu trebuie sa mearga sambata la Valcea si ca sa nu-i duc grija prefer sa ma duc cu el...Stiu ca nu e prea ok, ca s-ar putea sa nu ma simt prea bine pe drum dar ma gandesc ca daca e cu mine merge mai prudent.

MsBB iti multumesc pt. incurajare! Sunt tare necajita ca stiu sigur ca nu termina pana la Paste! Din 23 martie n-au facut decat bucataria si nici acolo nu au montat usa si partial sufrageria…Mai e dormitor, baie, hol si debarale cu gresie faianta si zugravit schimbat usi… N-am nici o sansa! Si ma gandesc ca avanseaza sarcina si eu nu mai pot smotrui si am de spalat hainute si o multime de chestii... Ma enerveaza ca ma prostesc in fiecare zi! Spun ca maine termina sufrageria de o saptamana! Of!!

Luminel bine ai revenit! 10 capitole! Ai avut ceva de lucru! Te confund eu sau tu aveai niste probleme cardiace??

Fac si eu galerie pt. Dordia

Fetelor eu nu cred ca mai ajung asta seara la intalnire, sa nu va suparati pe mine!

33+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by monik16

Andree27 ma bucur ca te-ai linistit si sotul tau a ajuns cu bine acasa! Te inteleg f. bine! Sotul meu trebuie sa mearga sambata la Valcea si ca sa nu-i duc grija prefer sa ma duc cu el...Stiu ca nu e prea ok, ca s-ar putea sa nu ma simt prea bine pe drum dar ma gandesc ca daca e cu mine merge mai prudent.

MsBB iti multumesc pt. incurajare! Sunt tare necajita ca stiu sigur ca nu termina pana la Paste! Din 23 martie n-au facut decat bucataria si nici acolo nu au montat usa si partial sufrageria…Mai e dormitor, baie, hol si debarale cu gresie faianta si zugravit schimbat usi… N-am nici o sansa! Si ma gandesc ca avanseaza sarcina si eu nu mai pot smotrui si am de spalat hainute si o multime de chestii... Ma enerveaza ca ma prostesc in fiecare zi! Spun ca maine termina sufrageria de o saptamana! Of!!

Luminel bine ai revenit! 10 capitole! Ai avut ceva de lucru! Te confund eu sau tu aveai niste probleme cardiace??

Fac si eu galerie pt. Dordia

Fetelor eu nu cred ca mai ajung asta seara la intalnire, sa nu va suparati pe mine!

33+ Sara-Maria

Te inteleg perfect!Si eu am vrut sa ma duca cu el,dar nu a vrut pt ca sambata am fost impreuna pana la Sighisoara si am ajuns acsa toata umflata,si abia ma miscam,si de asta nu m-a mai lasat sa merg cu el!Sa aveti grija de voi si sa faceti multe opriri daca mergi si tu sa te mai misti ca sa nu te umflii!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by MsBB

quote:
Originally posted by Andree27

Ce bolundica esti MSBB!hihihi
Foarte bine faci sa nu iti ia nimeni si nimic bucuria acesta!!

Poze

hihihih i-ai furat vorba unei prietene ... raspunsul meu ar fi : WHOOOO MEEEEEEEEEEE??????????? .
Stai sa vezi poze cu ce am mesterit in camera , atunci o sa vezi ce zurlie sunt .

Adriana 35+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mai este o varianta:Are you talking to me???hihihi

Dar raspunsul meu pt tineeste::Yes ,you!!hihihi

S-a trezit tati ca nu mai poate sa doarma si mergem imediat pana la Mall!!Va pup!!

Poze

Mergi la inceput