Acusi mamici de mai-iunie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Moaaaaaaaaa, cate vesti de aseara pana acum!!!!!

Ina, bine ai venit acasa! Refacere rapida si felicitari pt bebe sanatos! N-am apucat sa vad si eu pozele, dar imediat ma uit!

Getutza, felicitari mamico! Cred ca esti cea mai fericita acum, ti-ai mai revenit si iti tii puiul drag in brate!!

Simo, curaj, inseamna ca bebe MAtei nu avrut sa vina azi pe lume, ii place la mami la caldurica. De ce nu-l intelegi si tu?

Laurica, mersi de intrebare, ma simt bine, deocamdata bebe nu da semne ca ar vrea sa vina....culmea nu mai mi se intareste nici burta ca inainte, nu mai am nici senzatii ca la Cm, si la ultima eco colul meu era un pic mai lung decat pana acum , inchis si rigid....eu nu mai inteleg nimic.....dar sa nu cobesc pt ca vreau ca bebe Vlad sa stea cat are nevoie acolo in burtica.
Bebe Mircea ce face?

Alina 37+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, eu am avut cezariana, si mi-au dat o camasa de acolo de la ei, fiarta, sterilizata, habar n-am cum era. Ma intrebai ieri si de anestezie, prima data a fost epidurala si cel mai probabil si acum o sa fie tot asa. Eu intentionez sa imi cumpar o trusa, oricum.

Iulia, parca tu intrebai de venitul ciclului si alaptare. Nu prea este o regula. De obicei se zice ca din cauza prolactinei (parca asa ii zice hormonului cu pricina) nu vine ciclul si nici nu ramai insarcinata. Dar au fost foarte multe cazuri cand au ramas mamicile gravide bine mersi si peste alaptare.

Eu dupa 6 saptamani, sau asa ceva, dupa primul control, am inceput sa iau anticonceptionale, Exluton, singurele care sunt permise pe perioada alaptarii. Mi-a venit prima data ciclul cam pe la 9-10 luni, putin si foarte neregulat. Dupa ce l-am intarcat pe Andrei, la 14 luni, mi-a dat doctorita un tratament ca sa regularizez ciclul si sa imi vina normal (parca cu Oestrogel).

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alina nastere usoara ca mai ai ffff putin

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Alina nastere usoara ca mai ai ffff putin

poze si filmulete

povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Multumesc Ancuta, ma bucur ca-ti mai amintesti de mine.
Imi amintesc ce mult m-am bucurat cand eram colege la aspirante si ne-ai anuntat ca esti . Acum ai o fetitza superba, sa-ti traiasca.
Mai imi amintesc ca le aveai cu prezicerile, cand mai ramanea o fata insarcinata. Baga si mie un pronostic, please.

Alina 37+ Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by Alysh

Laurica, mersi de intrebare, ma simt bine, deocamdata bebe nu da semne ca ar vrea sa vina....culmea nu mai mi se intareste nici burta ca inainte, nu mai am nici senzatii ca la Cm, si la ultima eco colul meu era un pic mai lung decat pana acum , inchis si rigid....eu nu mai inteleg nimic.....dar sa nu cobesc pt ca vreau ca bebe Vlad sa stea cat are nevoie acolo in burtica.
Bebe Mircea ce face?

Alina 37+ Vlad

Bebe Mircea il asteapta pe bb Vlad sa dea ture prin Riviera!!
Acum e f agitat, mi-a luat in stapanire toata burtica. Abia astept sa aud maine vesti de la eco. Nici de col nu mai stiu nimic si vreau sa ma linistesc.

Laurita 36, , Mircea
AMR: 4 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Sa traiesti, pui de Getutza! sa te faci mare si frumos, sa fii mancacios si sanatos.
cum m-am trezit am deschis calcualtorul sa vad vestile, dar nu am avut timp sa scriu, ca a trebuit sa fug la scoala cu alexandru. acum mik-am facut o cafea si incep sa citesc din urma. dar am zis ca intai sa o pup pe prima mamica de azi.
mai viu eu.

Dana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Andreea, eu am avut cezariana, si mi-au dat o camasa de acolo de la ei, fiarta, sterilizata, habar n-am cum era. Ma intrebai ieri si de anestezie, prima data a fost epidurala si cel mai probabil si acum o sa fie tot asa. Eu intentionez sa imi cumpar o trusa, oricum.

Iulia, parca tu intrebai de venitul ciclului si alaptare. Nu prea este o regula. De obicei se zice ca din cauza prolactinei (parca asa ii zice hormonului cu pricina) nu vine ciclul si nici nu ramai insarcinata. Dar au fost foarte multe cazuri cand au ramas mamicile gravide bine mersi si peste alaptare.

Eu dupa 6 saptamani, sau asa ceva, dupa primul control, am inceput sa iau anticonceptionale, Exluton, singurele care sunt permise pe perioada alaptarii. Mi-a venit prima data ciclul cam pe la 9-10 luni, putin si foarte neregulat. Dupa ce l-am intarcat pe Andrei, la 14 luni, mi-a dat doctorita un tratament ca sa regularizez ciclul si sa imi vina normal (parca cu Oestrogel).

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Merci Gabitzule!!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sa stii ca imi amintesc perfect cand eram aspirante ,cred ca nu o sa uit niciodata ca a fost fff frumos.Multumesc ptr urari cat despre pronostic nu stiu ce sa spun ca intre timp m-am mai ramolit si eu

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Voiam sa-i urez Getutzei sa aiba un bb frumos si mincacios si ea sa se recupereze rapid...
Dordia pun si eu majorete, ce??

Andreea , m-am conformat deja, ba mai mult sunt pur si simplu linistita, si asa cam aveam emotii, nu stiam cum va iesi...Poate tot raul e spre bine

Leeloo, alina, chinabulina, va pup pe toate

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

Doamne, cand o vad pe Leeloo ca intra in sedinta la 34 s+ ma cuprinde admiratia.

Laurita 36, , Mircea
AMR: 4 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Haide mai, ca nu fortez nota - ma simt bine - doar bebe face niste tumbe de fiecare data cind sunt in sedinte de zici ca intelege tot-tot - mai am si eu putin si ma duc sa ma odihnesc...

Gabriela 34+ cu AMR 6 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput