Acusi mamici de mai-iunie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Fetelor,lipsesc numai cateva ore si atata ati scris!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gatutza mii si mii de pupicei si Felicitari!!!!!Sa-ti traiasca puisorul!!!!Vai ca asa ma bucur!!!!!!!!!!!!

Lilly merci de informatii,nu stiu daca o sa ajung cu toate ca as vrea,dar dupa masa trebuie sa merg cu tati si cu buni,buni a mea, sa isi ia televizor,nu de alta da nu mai are pe ce vedea teenovelele.Mergeam mai devreme dar tati doarme si pana dupa-masa nu vreau sa-l trezesc,caci e rupt bietul.Daca ajung ,ne vedem acolo!Nu iti trebuie programare sau ceva,nu?Tu cand mai merg la dr?

Alina pt incurajarri,si da am fost fetita cuminte si am primit jeleuri!!!Eu sunt moarta dupa jeleuri!!

Diana_d Cum spunea si Cleo,Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce.Vei vedea ca totul va fi bine pana la urma!Indiferent pe ce drum o vei lua ai sa vezi ca va fi bine!Nu te lasa prada melancoliei si fii mai barbata si gandeste totul la rece si vei vedea ca , totul se termina cu bine,cum spune Miss Parker in poezia ei,la versurile despre mine!!!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele! Uite, cu vremea frumoasa de afara vin si vestile bune!!!!

Bine ai venit pe lume Bogdan Silviu!! Sa fii sanatos si frumos si sa le aduci parintilor numai bucurii!! Mamica Getutza - sa-ti traiasca puiutul - abia asteptam pozele voastre!!!

Asteptam vesti despre al doilea bebic de astazi - bb de Dordia!! Multa bafta!

Ce m-au napadit emotiile...

Simo - deci te-a trimis acasa? Eu zic sa nu-ti faci probleme, ca dr. doar e la spital, nu? Daca se rupe apa sau se declanseaza contractiile, o suni si dai fuga repede! Noi iti tinem pumnii!

Miss Parker - ce frumoase sunt pozele de care vorbeai tu - cred ca o sa-l rog si eu pe tati sa-mi faca...problema e ca nu au sa iasa niciodata asa artistice - alea sunt facute de ceva profesionisti...

Ma duc ca am o sedinta, dar mai intru sa arunc un ochi sa aud vestile despre Dordia!

Gabriela 34+ cu AMR 6 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Lilly scuze sunt mai chioara,nu am vazut ca maine mergi la dr!!Si tot maine scapi side servici!! si iti tinem pumnii sa ne anunti!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

simona,nu te supara..nu o inteleg pe dt..ai dreptate, pana la 14 cand mi-au facut calciu si oxitocina,nu aveam nimic!Dureri mici..mici,ca la CM..ma asteptam sa-ti faca mai multe sa declanseze.oricum,sa stii ca erau in salon fete care primisera acelasi 'tratament' ca mine si nimic!asa ca..probabil fiecare organism reactioneaza altfel.Ai grija..daca nu nasti pana diseara,te asteptam la Hard Rock

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Inca ceva ca am uitat!

Pt cand intri in sala de nasteri ce camasa de noapte sa imi iau?Am 2 de alaptat si a treia de care sa mi-o iau?Normala?Gabitzule ma ajuti?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Intru si eu sa urez felicitari Getutzei pentru bb Bogdan Silviu si sa scot un rand de majorete pentru cealalta mamica, Dordia.
Doamne ajuta sa fie bbeii sanatosi!!!!!!!!!

Alina-antopusi si tie, scumpa.Maine mergem la eco!!!

Diana_d, avem noi angoasele noastre si sunt firesti, daramite tu care atat de eroic ai luptat nitel cu circumstantele.
Oricum ne-am face drumurile noastre mici, cerul ramane deasupra, frumoasa metafora lui Sorescu.

Doamne, cand o vad pe Leeloo ca intra in sedinta la 34 s+ ma cuprinde admiratia.

Mihaser, ti-am mai spus odata, Cri e un dulce!

Socrate ma bucur sa aud, din partea unui medic ca durerile ca la CM nu sunt contractii!Ca eu am in fiecare dimineata si ma rog la Dumnezeu sa fie bine! Sa rezist pana dupa 38 s

Laurita 36, , Mircea
AMR: 4 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetele, eu plec in oras sa-mi rezolv treburile. Cand ma intorc vreau sa aud ca a mai aparut un bebic! Hai Dordia!!!

Va pup

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 3 saptamani!

Alina 35+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Inca ceva ca am uitat!

Pt cand intri in sala de nasteri ce camasa de noapte sa imi iau?Am 2 de alaptat si a treia de care sa mi-o iau?Normala?Gabitzule ma ajuti?

Poze

poti sa iei o camasa normala ca si asa este sacrificata daca nasti cu ea

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

wow, getutza, felicitari!!!!!!! si recuparare rapida!!!
bogdan silviu, bun venit pe lume si la multi ani!!!!!
simona, deci deocamdata alarma falsa... nu-i nimic, nu mai dureaza mult; dar, vorba gabitzei, pastram majoreta pe aproape, sa nu-si iasa din ritm
dordia, pentru tine in continuare te asteptam cu vesti bune!!!!

35+, viitoare mami de gogoasa balerina

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Lilly scuze sunt mai chioara,nu am vazut ca maine mergi la dr!!Si tot maine scapi side servici!! si iti tinem pumnii sa ne anunti!!!!

Poze

Nici o problema. Am observat ca am si eu momente cand citesc doar jumatati de fraza si nu pricep nimic, apoi trebuie sa ma intorc sa recitesc si sa inteleg (cred ca neuronul meu si-a luat demult vacanta).
Nu trebuie nici o programare pt curs. Eu m-am inscris demult, si pt ca am mers si la aerobic la ei am avut nevoie de o adeverinta de la medicul ginecolog.Daca nu ajungi astazi nu-i nimic. Mai sunt si-alte cursuri daca vrei sa participi. Am vazut ca marti e curs despre pregatirea pt nastere cu o moasa de la Gine1.Si la ala vreau sa particip; ii fain ca poti sa pui intrebari, cred ca o voi intreba si eu cu ce camasa se poate naste , pt ca nici eu nu stiu de care sa-mi cumpar.

Lilly 34+
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput