Acusi mamici de mai-iunie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 5
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by babyname
am uitat si azi intru in 35 sapt....AMR 4 sapt...de azi intro luna suntem programati la cezariana...luni merg sa dicut si eu cu dr : am auzit ca daca faci cezariana nu ai voie cu unghiile facute nici la maini si nici la picioare....stie cineva ceva?
plus ca vreau sa vb despre anestezie...si am atatea intrebari, dar sigur am sa le uit ca de obicei. imi notez pe agenda si i le citesc.
iulia 35s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 4 SAPTAMANI
deci da, la orice operatie ti se recomanda fara oja. Si sa iti explic de ce: cica primul simptom de probleme circulatorii: se vad la unghii, ca incep sa devina vinetsii. Eu stiu ca si la nasterile naturel e bine la fel, sa vii fara oja; o amica medic mi-a zis ca la orice internare prefera unghii curate.
Fetelor, realizati ca avem 3 bb-i?
cand ma uit la prima pajina, imi vine sa pup si sa plang de emotie pt Ina78,YANIA, Getutza . Ma-m uitat la pozele fetelor...e atat de emotionant. Nu am crezut ca voi fi vreodata atat de.. sensibiloasa. Uof! Acusica ajunge barza si la bucureshti, nu?
sa mai scot nishte majorete pt Simona si Dordia
38 soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 2 sapt
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by diana_d
Fetelor scumpe, imi sunteti f f dragi.
Imi face mare, mare placere sa va citesc, sunteti tonice si amuzante.
Le tin la randu-mi pumnii proaspeteor mamici si le sunt alaturi cu sufletul.
Miss Parker, Cleo, Andreea27, mersi pt apel!
Sunt Ok fizic sub tratament iar in rest mai am nevoie de ceva timp
probabil vreo cateva saptamani ca sa-mi pun ordine in ganduri.
Fara sa vreau sunt presata de timp, de o conjunctura mai larga.
Am unele dileme cu privire la viata mea ulterioara, trebuie sa iau unele hotarari care imi vor schimba cursul vietii mie si bebelusului, cert este doar ca il voi iubi pe bebe si voi avea mare grija de el. Nu stiu insa in ce tara, apoi daca sa aleg momentan singuratatea sau nu, daca sa accept un barbat alaturi care poate fi tata adoptiv, insa poate nu f. bun,...
Sunt la rascruce de drumuri si imi amintesc de o poezie oarecum discret cinica de-a lui Sorescu - in care un om de fiecare data cand se afla la o raspantie alegea drumul gresit; zicea : acum aleg drumul la dreapta -> eroare; la alta raspantie alegea drumul la stanga -> eroare; si in final, dupa ce a murit .... a vazut in fata lui 2 ceruri: - unul la dreapta si unul la stanga...
Va pupup,
Diana 33+
Diana, orice viitor parinte are indoieli. Tinand cont de situatia ta, aceleasi intrebari ai alegeri ai fi avut si daca nu era puiul. Dar privind la rece, pe orice drum ai lua,si tie si puiului tau o sa ii fie bine.
Pt ca il iubesti din tot sufletul, si pt ca il iubesti de 2 ori mai mult shi cu mintea mai limpede decat oricare din burticile de aici. Sa te incurajez: am cateva cazuri in jur de familii monoparentale. Sunt tot familii, dar cu un parinte mai puternic si care a compensat toata dragostea si atentia. Si culmea, pot sa zic ca acesti copii din familii monoparentale sunt mai bine educati decat cele mai multe dinf amiliile bi parentale din jurul meu.
Stii, citeam undeva ca Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce.
sau sa mai caut ceva din proverrbele mamaiei mele de la botoshani: este un loc in lumea asta pt fiecare. Si ti-l vei gasi. Noi te pupam cu mult drag, si mai vino pe la noi pe forum!! Mai o gluma, mai un sfat, mai o indoiala si o lacrima...
Lilly79 spune:
Neatza burtici si bebici.
Am intrat repede sa vad daca sunt vesti de la Dordia sau Simona, cand colo Getutza le-a luat-o inainte.
Getutza felicitari pt bebe Bogdan, sa creasca mare si voinic, sa fie cuminte si papacios, iar tu si tati lui sa va bucurati de el.
Continuam galeria pentru:
dordia
simonacip
Andree27 ma bucur ca s-a intors tati cu bine (nici nu se putea altfel) si ai scapat de stres . Neogym e in Zorilor, cursul se tine de la 18, si costa 16 lei ora.Eu deabia astept sa ma duc la curs pt ca nu am mai iesit din casa de o saptamana.Si cursul e un motiv bun sa ies din casa (sper ca bebelusa mea nu va protesta ca voi sta pe scaun o ora).
Eu deabia astept sa vina ziua de maine (maine seara ma duc la noua mea doctorita si sa vad ce-mi zice de bebelusa si cat mai sta la caldurica. Tot maine e si ultima mea zi de lucru, acum deabia astept sa termin, pt ca mi-au dat colegii o gramada de lucru in ultimele 3 zile. Daca nu termin, le las lor mostenire , eu am alte prioritati).
O zi superba . La cluj a iesit soarele
Lilly 34+
AMR 6 saptamani
gabitzam spune:
Fetele, m-ati omorat, cate intamplari de aseara de cand v-am lasat, citesc din urma si revin!!!
Am apucat sa vad ca mai e un bebelus pe lista! Uraaaa!
Getutza, felicitari!!!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Fetele, m-ati omorat, cate intamplari de aseara de cand v-am lasat, citesc din urma si revin!!!
Am apucat sa vad ca mai e un bebelus pe lista! Uraaaa!
Getutza, felicitari!!!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
ti-am tinut locul onorabil,da? am deschis capitol, modificat prima pajina...
simonacip spune:
buna fetele...
V-am spus eu ca nu vreau majorete deocamdata, parca presimteam ceva...Sunt acasa. M-a dezamagit dr asta. M-a verificat a zis ca e aceeasi situatie ca ieri, sa stau cuminte, sa pun un uscosin si un nospa si sa o sun miine. Era grabita azi, mi-a spus astea pe fuga dupa ce a bagat deshtu inauntru...
Va dati seama ca nu pun nici un uscosin si nici nospa, ca nu ma joc asa cu copilul cum vrea ea...M-a enervat teribil, dar ce sa-i zic? Asta e fetele...acuma ma gindesc ca asa a vrut Dumnezeu, pana la urma daca ma apuca nascarea si ea nu poate veni n-o fi prapad...ca la cum o vad...Hmmm...Macar nu ma mai trambala atita si ma lasa cum stabilisem pentru luni...
Asa ca sunt acasa, ma alatur cu galeria pentru celelalte fete si astept in continuare...
Burtica ma tot doare, toata noaptea m-a durut de la uleiul ala mizerabil, bleah, eu nu mai beau altul dc e...Cam asta e...acum probabil am sa ma odihnesc ca toata noaptea am facut ture pe buda sau n-am dormit de contractii....
Pupici tuturor si bb sa fie sanatos...ca doctorii vad ca nu sunt
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
gabitzam spune:
Simona, dar uleiul ala de ricin in afara de mersul la buda n-a avut ca efect si contractii? Lasa ca o sa fie bine, tinem pumnii oricum si lasam majoreta in functiune sa nu-si piarda conditia fizica
Cleo, saru'mina pentru capitolul nou! Am mai editat eu nitelus la lista de bebici si burtici. Cand am trecut un bebic pe lista de sus, l-am scos din lista de jos si actualizez si numarul total de burtici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by simonacip
buna fetele...
V-am spus eu ca nu vreau majorete deocamdata, parca presimteam ceva...Sunt acasa. M-a dezamagit dr asta. M-a verificat a zis ca e aceeasi situatie ca ieri, sa stau cuminte, sa pun un uscosin si un nospa si sa o sun miine. Era grabita azi, mi-a spus astea pe fuga dupa ce a bagat deshtu inauntru...
Va dati seama ca nu pun nici un uscosin si nici nospa, ca nu ma joc asa cu copilul cum vrea ea...M-a enervat teribil, dar ce sa-i zic? Asta e fetele...acuma ma gindesc ca asa a vrut Dumnezeu, pana la urma daca ma apuca nascarea si ea nu poate veni n-o fi prapad...ca la cum o vad...Hmmm...Macar nu ma mai trambala atita si ma lasa cum stabilisem pentru luni...
Asa ca sunt acasa, ma alatur cu galeria pentru celelalte fete si astept in continuare...
Burtica ma tot doare, toata noaptea m-a durut de la uleiul ala mizerabil, bleah, eu nu mai beau altul dc e...Cam asta e...acum probabil am sa ma odihnesc ca toata noaptea am facut ture pe buda sau n-am dormit de contractii....
Pupici tuturor si bb sa fie sanatos...ca doctorii vad ca nu sunt
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu
Iubita, nu te mai necaji.. Bebe vine pe lumea atunci cand vrea el! Vezi ce personalitate are!! Si eu cred ca as fi strans-o putin de gat pe dr.... Dar ce a-i faci..depindem de ei...nu? Stai cumintica. Pup fata Si pe Laurita
David ce zice, e nerabdator sa-si vada fratiorul?
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 3 saptamani!
Alina 35+ SARA-MARIA
Lilly79 spune:
Multumim fetelor ca mentineti listuta la zi. Nu ar fi bine sa scriem la fiecare bebelus si la cate saptamani s-a nascut?
simonacip poate bebe nu e berbec si deaia nu a venit pe lume cand a vrut doctorita.
Lilly 34+
AMR 6 saptamani
simonacip spune:
Gabitzam ,Alina_anto, aveti dreptate..poate tot raul e spre bine, am senzatia totusi ca dr-ii se tem de inducere.
Am vb cu Andreeap si ea la fel a stat pana la 14.00 dupa uleiul ala de ricin baut seara. Pana nu i-au facut calciul si oxitocina nu a nascut...
Dureri ca la ciclu am avut toata noaptea si am si acum, dar....nu mai inteleg nimic...Am sa stau calma si vad ce va fi, ca tot cum vrea bb Matei se aseaza lucrurile..
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu