Acusi mamici de mai-iunie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 4
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by cleo78
alina, si io am contractii de la mashina. Sau de la Videanu, ce imi vine sa ii fac fundul asha cum arata shoselele bucurestiului. Asha ca toata sarcina m-am delectat cu mirosul metroului, unde macar nu sunt gropi si nici nu sar caini in fatsa.
Gluma mea cu tati e: cand vrem sa nasc, iei mashina de la firma, si ma plimbi 2 ore pe shosele, iar la urma pe piatra cubica, pe la Aviatorilor, ca tot e aproape de maternitatea Filantropia
38 soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 2 sapt
Mirosul din metrou este mai ok decat cel din autobuzele aglomerate, acum de cand a venit caldura...
Sunt total de acord cu tine. Cine vrea sa nasca, sa mearga cu masina de la piata Aviatorilor la Arcul de Triumf !! Este dezastru ! Cand am trecut saptamana trecuta pe acolo am jurat ca este si pentru ultima oara cand trec, atata timp cat sunt insarcinata..
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 saptamani!
Alina 35+ SARA-MARIA
DianaR spune:
Am intrat aici sa-i transmit Dordiei nastere usoara, bebe sanatos si mult laptic!
Cand vad subiectul asta ma apuca nostalgia... Si eu sunt dubla mamica de mai-iunie, 2004 si 2006. Multe fete de la cirese sunt si aici la odisee. Nu pot decat sa va urez nasteri usoare, bebelusi frumosi, sanatosi si papaciosi, muuult laptic! Va pup!
S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)
ancaurn spune:
Buna dimineata!
FELICITARI GETUTA! sa fiti veseli si sanatosi, iar bebe Bogdan sa va aduca numai bucurii.
Hai Dordia
Hai Simona
V-am spus eu ca azi vom mai avea trei mugurasi in copacel? Am emotiiiiii!
Poze
32+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
babyname spune:
felicitari GETUZA....sa iti traiasca Bogdanel, sa te bucuri de el, sa fie sanatos, iar tu sa ai parte de o recuperare rapida..
Dordia, Simona....bafta multa..facem iar galerie....
Ina felicitari inca o data...bebe o sa fie un mare luptator...si o sa recupereze si cu papatul si cu alaptatul...in general la nastere va papa cca 30 ml.
Iulia83 si eu sunt o mare adepta a sucurilor acidulate...nu e prea bine, dar...mai beau si apa minerala. tu ai incercat?
in legatura cu botezul: au am nascuto pe bianca pe 21.06, si am botezato pe 31.08, dar am scoso din casa de la 3 saptamani. am intrebat preotul si a zis ca e bine, doar sa nu ne apuce inserarea .
bine a zis cleo, parca,: la 8 zile se face un fel de molifta si apoi poti iesi cu bb afara, iar mami nu intra in biserica pana la molofta de 40 sau 45 zile, nu mai stiu sg.
fetelor eu o sa vin cu sora mea ca ii e frica sa ma lase singura...am o anemie mai severa si vrea sa ma supravegheze.
azi tati pleaca in delegatie pt o saptamana
iulia 34s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 5 SAPTAMANI
babyname spune:
am uitat si azi intru in 35 sapt....AMR 4 sapt...de azi intro luna suntem programati la cezariana...luni merg sa dicut si eu cu dr : am auzit ca daca faci cezariana nu ai voie cu unghiile facute nici la maini si nici la picioare....stie cineva ceva?
plus ca vreau sa vb despre anestezie...si am atatea intrebari, dar sigur am sa le uit ca de obicei. imi notez pe agenda si i le citesc.
iulia 35s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 4 SAPTAMANI
ancaurn spune:
Aaaa, si azi am implinit 33 de saptamani. Mi-am schimbat semnatura.
Poze
33+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
andreap spune:
Oau..al naibii internet nu a mers aseara DELOC!
Asa ca acum vad ca Getutza a plecat spre spital,a si nascut..Sa fiti fericiti,sa traiasca multi ani sanatosi,iar voi sa aveti multa putere sa-l cresteti mare
Simona,Dordia????
Andreea,ai vazut ca totul a fost OK?
Fetelor,eu vin azi,cu nebunila dupa mine...numai sa-mi spuneti,pe PM,pe numele cui e rezervarea..sa stiu la ce masa ma asez
In rest toate bune
Mai vb azi
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
cleo78 spune:
deci, mare masa mare, astazi, la ora 18, la Hard Rock cafe:
Andreap + Mariuca ei mica
CLeo
Elenuca
dana M
Magnetism
monik16
Alysh ?????
Lorich ????? (o primim si mai tarziu, ca suntem noi simpatice)
babyname + sorela
cine mai doreshte..cine mai pofteshtee....
38 soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 2 sapt
mihaser spune:
Salut!
Alina eu cu drag l-as pastra, insa am negociat deja cu Cleo deunazi sa-mi faca o nora roscovana...si a zis ca cel mult satena imi face, ca sa nu intre tati la banuieli!
Insa am vazut eu ca mai sunt baietei frumosi pe aici de Simo , Dana H, Gabitza plus surprizele din burtici...asa ca o sa aiba Sara de unde alege...Daca chiar nu gasiti mai fac eu un baietel, ca si asa imi doream candva 3!
Dana super ziua petrecuta cu baietelul...Sunt faine intalnirile astea si mai apropie generatiile, insa cand unii parinti sunt prea ocupati chiar ca ti se sfasie inima...De astea cu bunicii nu stiam! Eu asa suparata sunt pe bunicii mei...au innebunit de tot acum la batranete cu averea lor...de parca oamenii numai pentru averi traiesc...au impartit familia in 2!
Ma duc pana la firma sa mai rezlv cu hartogaraia ca desi sunt in concediu trebuie o cerere de incetare a suspendarii activitatii si o decizie care se duce la ITM...Off birocratia asta!
Revin pe la pranz!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
diana_d spune:
Fetelor scumpe, imi sunteti f f dragi.
Imi face mare, mare placere sa va citesc, sunteti tonice si amuzante.
Le tin la randu-mi pumnii proaspeteor mamici si le sunt alaturi cu sufletul.
Miss Parker, Cleo, Andreea27, mersi pt apel!
Sunt Ok fizic sub tratament iar in rest mai am nevoie de ceva timp
probabil vreo cateva saptamani ca sa-mi pun ordine in ganduri.
Fara sa vreau sunt presata de timp, de o conjunctura mai larga.
Am unele dileme cu privire la viata mea ulterioara, trebuie sa iau unele hotarari care imi vor schimba cursul vietii mie si bebelusului, cert este doar ca il voi iubi pe bebe si voi avea mare grija de el. Nu stiu insa in ce tara, apoi daca sa aleg momentan singuratatea sau nu, daca sa accept un barbat alaturi care poate fi tata adoptiv, insa poate nu f. bun,...
Sunt la rascruce de drumuri si imi amintesc de o poezie oarecum discret cinica de-a lui Sorescu - in care un om de fiecare data cand se afla la o raspantie alegea drumul gresit; zicea : acum aleg drumul la dreapta -> eroare; la alta raspantie alegea drumul la stanga -> eroare; si in final, dupa ce a murit .... a vazut in fata lui 2 ceruri: - unul la dreapta si unul la stanga...
Va pupup,
Diana 33+