Acusi mamici de mai-iunie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 3
cleo78 spune:
nu mai pot dormi!!!
pt Simonacip si Dordia!!
M-am emotionat!
38 soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 2 sapt
elenuca spune:
quote:
Originally posted by cleo78
sa nascut pui de getutza81. 3.300kg, nota 9. La ora 5 45!!!!
A avut o noapte grea, travaliul a durat ceva, tinand cont ca a plecat aseara la spital, dar bb e bine, si acum incearca sa isi revina.
O mai sun eu deseara.
super, sa fie sanatosi amandoi si mami sa se refaca repede ! pupam Getutza harnicuta!
AMR 2, Haideti fetele sa le incurajam !!!
Elenuca 32 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 8 Saptamani !!!
elenuca spune:
Cleo, cate fete ne-am strans pentru diseara, ia mai fa tu o strigare ! a ramas la ora 18?
nici eu nu mai pot dormi,Doamne iti dai seama ce minunat trebuie sa fie? sa-ti tii puiutzul in brate?
Elenuca 32 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 8 Saptamani !!!
mihaser spune:
WOW bravo Getutza! Ce ma bucur pentru ea! Recuperare rapida si multi pupici ptr bebe! Bogdan Silviu bine ai venit pe lume! Sa ai parte numai de bucurii!
Andreea...pai mai intarzie si ea pana dupa 20 mai ptr Cluj si Timisoara! Pofta buna la jeleuri!
Hai bebe de Dordia si bebe de Simo!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
cleo78 spune:
deci, mare masa mare, astazi, la ora 18, la Hard Rock cafe:
Andreap + Mariuca ei mica
CLeo
Elenuca
dana M
Magnetism
monik16
Alysh ?????
Lorich ????? (o primim si mai tarziu, ca suntem noi simpatice)
babyname
cine mai doreshte..cine mai pofteshtee....
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by cleo78
sa nascut pui de getutza81. 3.300kg, nota 9. La ora 5 45!!!!
A avut o noapte grea, travaliul a durat ceva, tinand cont ca a plecat aseara la spital, dar bb e bine, si acum incearca sa isi revina.
O mai sun eu deseara.
Wow!!! FELICITARI GETUTZA!!!!!! Sa iti aduca multe bucurii Bogdanel si sa fii fericita ! Te pup si iti doresc refacere rapida!
M-am emotionat, nici nu pre mai pot sa vad ce scriu... Mai ales ca am vazut si pozele cu baietelul Inei care este un scump, iar azi mai avem doua fete pt care barza se concentreaza sa le aduca 2 bebei sanatosi si frumosi!
Dordia, Simona
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 saptamani!
Alina 35+ SARA-MARIA
alina_anto spune:
Andreea, Pup fata cumintzica. Cine-i cuminte primeste jeleuri??? Ca si eu sunt foaarte cumintzica!!
Cleo Neatza! Azi e marea intalnire! Bravo! Din pacat eu nu pot sa ajung sa va vad, dar..asta e. Va astept cu poze si cu relatari despre festinul culinar.!
Ai scris cateva mesaje asa haioase.., m-ai inveselit, asa de dimineata!!
Fetelor, eu cred ca Getutza s-a luat la intrecere cu Simo si Dordia...Si a reusit! Barza a venit pe la mai intai, cu bebe Bogdan!
Eu ieri nu m-am simtit foarte bine.. Dimineata am intrat in priza la bucatarie, am facut ciorbita, musaca, placinta, plus spalat rufe, schimbat patul etc. etc., iar pe la pranz am plecat sa ma intalnesc cu sora mea la Mall vitan. Nu va spun ce contractii si dureri m-au apucat in taxi...Am crezut ca nasc! Dar m-am abtinut., n-am vrut sa le eclipsez pe fetele deja programate pt nastere..hihihi. Pana la urma mi-am revenit, cred ca de vina era bancheta din masina- pe care se statea foarte prost, plus gropile deja celebre din Bucurestiul nostru iubit.... Azi stau cuminte pana la ora 11, apoi ma duc sa-mi rezolv treburile prin oras..
Alina 35+ SARA-MARIA
cleo78 spune:
alina, si io am contractii de la mashina. Sau de la Videanu, ce imi vine sa ii fac fundul asha cum arata shoselele bucurestiului. Asha ca toata sarcina m-am delectat cu mirosul metroului, unde macar nu sunt gropi si nici nu sar caini in fatsa.
Gluma mea cu tati e: cand vrem sa nasc, iei mashina de la firma, si ma plimbi 2 ore pe shosele, iar la urma pe piatra cubica, pe la Aviatorilor, ca tot e aproape de maternitatea Filantropia
alina_anto spune:
Buna dimineata Elenuca,
Mihaser Am vazut pozele cu baietelul tau si m-am topit...Este un scump si un dulce. Pastreaza-l pt Sara mea, te rog..
mi bbelinaImi pare rau ca nu te simti prea bine, dar singurul lucru care ar trebui sa te consoleze este ca mai ai putin...
Iulia Am vazut pozele tale. Esti o mamica foarte frumoasa, cu o burtica la fel de frumoasa!!
Alina 35+ SARA-MARIA
cleo78 spune:
stiti cine nu a mai zis nik de vreo 2 zile? diana_d
Sa te vedem la apel!!!