Acusi mamici de mai-iunie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, dar nu ne-ai zis cum e masinuta noua. E frumoasa? Iti place?

Ce o face Dordia?

Luminel, bine ai revenit.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Daca nu ajung acasa pana plecati la intalnire va doresc distractie placuta si sa facti multe poze sa va vedem si noi sa nu ne fie ciuda!!!!

Si nu in ultimul rand::::

Hai Simona!!!!

Hai Dordia!!!!

Va pup pe toate!!!!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Ce o face Dordia?

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

GAbitzule imi place, e un Ford Fiesta din 2002.Dar nici pe asta nu vrea sa o tina,sotul meu cred ca se face bisnitar de masini, ca aia care o aveam era singura pe cluj era un suzuki Liana,si nu a putut-o nici cum vinnde si de asta a dat-o la schimb ca vrea sa ne luam una de familie,mai mare daca se intregeste familia!!!Masinuta asta e mai micuta ,e mai de femei.Merci ca ai intrebat!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Asa face al meu cu telefoanele, m-a spart, face schimburi, vinde, cumpara, se plictiseste repede, vrea mereu alt model. Bine ca nu-l apuca si cu masinile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Fetelor eu am o stare ciudata de vreo 2 zile. e greu si sa descriu, parca mi-e rau asa in general, am palpitatii, ma doare burtica jos ca la CM, stau doar linistita ca nu am contractii, dar in rest nu ma simt deloc bine. Si mai devreme ma durea toata burta per ansamblu asa.
Si mi-e si un pic greata.

Ati patit ceva asemanator? ca sa nu ma alarmez.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 37+

Mergi la inceput

quote:

Asa face al meu cu telefoanele, m-a spart, face schimburi, vinde, cumpara, se plictiseste repede, vrea mereu alt model. Bine ca nu-l apuca si cu masinile.

pe al meu il apuca o data la 2 ani!!hihihi
Deja m-am obisnuit!!
Am plecat va pup!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by Andree27

quote:

Ce o face Dordia?

GAbitzule imi place, e un Ford Fiesta din 2002.Dar nici pe asta nu vrea sa o tina,sotul meu cred ca se face bisnitar de masini, ca aia care o aveam era singura pe cluj era un suzuki Liana,si nu a putut-o nici cum vinnde si de asta a dat-o la schimb ca vrea sa ne luam una de familie,mai mare daca se intregeste familia!!!Masinuta asta e mai micuta ,e mai de femei.Merci ca ai intrebat!

Poze

Moi are Fiesta...e din 2007, dar cu 2 incepatori pe ea...saraca! Mie imi place si modelul vechi...mi se pare chiar mai fain...la a mea nu-mi place ca are luneta mica...Pe=a noastra o cheama UHU ca asa ne-au dat nr...va dati seama ca a fost printre primele cuvinte ale lui Cri, care e innebunit dupa masini.

Fetele abia m-am tarat de jos...bag un No-spa ca o iau inainte tuturor cu nasterea! Ma doare burticul pe jos de merg aplecata!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by socrate

Fetelor eu am o stare ciudata de vreo 2 zile. e greu si sa descriu, parca mi-e rau asa in general, am palpitatii, ma doare burtica jos ca la CM, stau doar linistita ca nu am contractii, dar in rest nu ma simt deloc bine. Si mai devreme ma durea toata burta per ansamblu asa.
Si mi-e si un pic greata.

Ati patit ceva asemanator? ca sa nu ma alarmez.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 37+

nu, dar ca sa ma bag in seama, scot majoretele, si pe pregatesc.
BA NU!! sa iti pastrezi randul!! Io eram inaintea ta!!

P.S. onyx, ce faci? cum e cu barza in spania? este 'povestea' asta si la voi?

Apropos de credibilitatea in barza, fetelor din alte tari, ia ziceti, barza e scuza folosita peste tot? Poa asha vor raspunde la apel
-dk
-belgia
-japonia
etc

38 soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Simona....cum esti?
Fetelor,mie mi-a venit de 2 zile masinutza noua..nici macar nu am vazut-o!Ca sa nu stam cu 3 masini in fata blocului...a lasat-o al meu la munca la el..da' nici macar nu-s curioasa..am luat-o razna!

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

sis, acum ca sunteti acasa, veniti la marea intalneala?

38 soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 2 sapt

Mergi la inceput