Acusi mamici de mai-iunie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Cleo nici nu ma gandesc sa ti-o iau inainte. Sunt hotarata sa tin bebele pana dupa paste sa creasca mare si voinic. Doar ca nu mai stiu ce sa fac.
Acum ma gandesc sa mananc, poate mi-a scazut glicemia. Nu stiu zau, dar nu imi place starea asta deloc. Mai rau e ca si-a dat seama si tati ca ceva nu e in regula ca simte pe vocea mea. Si daca disimulez ma vede seara. Daca maine e la fel o sun pe doctorita.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by cleo78

sis, acum ca sunteti acasa, veniti la marea intalneala?

Lasa fetele linistite, nu le pune pe drumuri, vrei sa nasca la restaurant? Si dupa aceea, de emotie, sa va apuce si pe celelalte?

Poate nu faceti poze multe, ca ne suparam, da?
Una neaparat cu fetele ospatarilor socati ca s-a dat adunarea la burticoase in restaurantul lor. Sa le ziceti ca daca va suparat sunteti in pericol sa nasteti, sa se miste mai cu angajament

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

quote:
Originally posted by socrate

Cleo nici nu ma gandesc sa ti-o iau inainte. Sunt hotarata sa tin bebele pana dupa paste sa creasca mare si voinic. Doar ca nu mai stiu ce sa fac.
Acum ma gandesc sa mananc, poate mi-a scazut glicemia. Nu stiu zau, dar nu imi place starea asta deloc. Mai rau e ca si-a dat seama si tati ca ceva nu e in regula ca simte pe vocea mea. Si daca disimulez ma vede seara. Daca maine e la fel o sun pe doctorita.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 37+

Poate nu ar strica sa o suni acum, ce zici? Nu lasa pe maine, te poate sfatui cel mai bine , ai grija si da-ne vesti !

Elenuca 32 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 8 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

quote:
Originally posted by cleo78

sis, acum ca sunteti acasa, veniti la marea intalneala?

Lasa fetele linistite, nu le pune pe drumuri, vrei sa nasca la restaurant? Si dupa aceea, de emotie, sa va apuce si pe celelalte?

Una neaparat cu fetele ospatarilor socati ca s-a dat adunarea la burticoase in restaurantul lor. Sa le ziceti ca daca va suparat sunteti in pericol sa nasteti, sa se miste mai cu angajament

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

hihihi. Sa ii fac poza si lui tati, i-am zis sa vina sa ma ia! Daca acasa ii ie greu cu 1 gravida, pai sa vaza viatsa cu 8!!!!

38 soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 2 sapt

Mergi la inceput

se pare ca barza mai avea ceva de rezolvbat pe la grupul de martie-aprilie.
De aia nu s-a bagat la Simona. Deci...mishca barzo!!!
Hai Dordia!!

Mai fetelor, scuzati-mi neuronul care lucreaza part time, dar are cineva legatura directa cu Dordia? sau speram toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

quote:

Distractie faina fetelor la intalneala, si...pofta buna.

Lilly 34+
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

I-as da un SMS Dordiei, sa vedem daca e bine, poate raspunde ceva, sa nu mai stam asa in emotii.

Mergi la inceput

quote:

I-as da un SMS Dordiei, sa vedem daca e bine, poate raspunde ceva, sa nu mai stam asa in emotii.

gabitzule, tu stii mai bine cum e dupa cezariana!!

Mergi la inceput

Dupa cezariana nu m-au lasat sa dorm cateva ore, mi-au pus un sac greu pe burta, a venit Costi la mine cu flori, sora-mea. Eu atunci am dat telefoane si sms-uri la toata lumea. Imi facusem dinainte lista de anuntat, cred ca am facut un grup, am scris sms-ul si l-am dat la gramada, la toti odata

Mergi la inceput

Nu-mi raspunde Dordia.
Dar cu ocazia asta mi-am facut grup in telefon, pe cine trebuie sa anunt atunci, rude, prieteni, etc.

Mergi la inceput