Sezatoarea canadiana (89)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Sarbatori fericite! sa aveti un Paste luminos si bogat

Ma inscriu si eu pentru intalnire, indiferent de data,obligatoriu insa ca terasa sa aiba asigurat loc de parcare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Intalniri:

Fara familie:
Data: vineri, 9 mai, ora 18:00
Loc: restaurant cu terasa si parcare (!), rue Bernard, a se primi propuneri concrete.
Participante:
Ana Stroe
Bebitzu
Carmen77...
Mimitete
Oanagabriela
Simonna
Pitilache
Si lista ramane deschisa...

Cu familie:
Data: sambata/duminica - A se stabili ....
Loc: Parc - a se stabili .....
Participante:
cge
Carmen77
........

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Pai si eu am zis ca si CGE ... cu copii. Nu zic ca nu vin fara ei, dar as prefera cu ei.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Da, scuze Carmen77, retinusem ca vrei pe 9 mai, cand majoritatea au zis ca vin fara copii, este intr-o vineri seara. Am schimbat.

Dana, putem sa mai organizam o intalnire si pe 31 mai sa o intanim si pe Lorelai, nu? Si eu vreau s-o cunosc tare mult, mai ales dupa ce am descoperit ca sotii nostri sunt rude de a n-a speta!

Si pentru ca ii promisesem mai demult Simonnei sa i-o mai arat pe Isa, iata ca va pun 3 filmulete cu ea la taifas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Paste fericit!!!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Paste Fericit va spun si eu, sanatate, liniste, si tot ce va doriti voi!

abia astept sa vina iepurasul ala'sa vad reactia lui fiu'meu, in sfirsit i-am cumparat un sistem solar foarte fain; l-am gasit la Zellers, am mai pus ochii acolo pe un sistem solar ce se proiecteaza pe plafonul camerei, si are si cd-uri, si pentru calculator-de joc si pentru cd-player despre cosmos; acela urmeaza pe 25mai, de Constantin-cred

Ana

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

In legatura cu intilnirea, eu semnez si pentru 9 mai (dar cu Lisandru, dar el nu e copil, e bebelus!) si pentru intilnirea cealalta, cred ca ar fi foarte bine sa ne intilnim undeva cu totii.
Va scrisesem un mesaj aseara, in care va povesteam ce am mai facut si cit de stresata sint cu temele, dar l-am pierdut si m-am enervat rau si nu l-am mai scris inca o data. Ma rog, nici nu era chiar atit de interesant ca sa merite sa-l mai scriu inca o data.

Ana, poti sa-mi spui si mie ce scrie pe cutie si unde anume in Zellers ce i-ai luat tu lui Tudor si ce vrei sa-i iei? Ca eu in magazinul ala nu gasesc nimic, dar imi este cel mai aproape dintre toate si i-as lua si eu Agatei. Pentru ziua ei ziceam ca ii iau bicicleta, dar mai bine i-o iau in toamna, ca pleaca si nu o va folosi toata vara. Rolele de anul trecut le poate lua, dar bicicleta... Asa ca poate ma descurc cu sistemul solar, ca altceva tot nu am timp sa caut pina pleaca.

De fapt, eu intrasem sa va urez din inima o sarbatoare frumoasa si calda, cu multa lumina in suflete si in casa:
Paste fericit!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Intalniri:

Fara familie:
Data: vineri, 9 mai, ora 18:00
Loc: restaurant cu terasa si parcare (!), rue Bernard, a se primi propuneri concrete.
Participante:
Ana Stroe
Bebitzu
Carmen77 ...
Mimitete
Nelia
Oanagabriela
Simonna
Pitilache
Si lista ramane deschisa...

Cu familie:
Data: sambata/duminica - A se stabili ....
Loc: Parc - a se stabili .....
Participante:
cge
Carmen77
Nelia
........

Intre avioanele lui Lorelai:
Data: sambata, 31 mai - A se stabili ora....
Loc: A se stabili .....
Participante:
Lorelai
Podeanu
Pitilache
......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Nu pot sa plec la biserica fara sa va zic ca vin pe 9 mai fara copii. Si eu votez ptr rue Bernand, e super primavara/vara.

Paste fericit!! inca o data

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Paste Fericit, doamnelor!
Plecam la biserica in curind, s-a votat pt. Laval, macar nu mai adoarme Radu in masina la intoarcere si nu ma mai protesteaza cind ajungem acasa... Ploua, tre sa depistez si-o umbrela...

Zic de intilneli ca vineri seara pe 9 fara familion e corect si putem sa incercam cu familiile pe 31 cind e aici miss Lorelai de Ottawa, ca si ea are famile la ea :) poate in parcul din Portul Vechi, daca nu in Centre de la Nature in Laval sau in Parcul Angrignon, chiar si pe Mont Royal... Zic ca ea ar trebui sa ne dea ceva repere despre ce vrea sa faca si ce au in program pe ziua cu pricina si pe urma stabilim... Personal, nu pot sigur in weekendul de dupa Victoria Day, cind ma voi strafoca cu ziua lui Radu... Cred ca e acelasi weekend cu cel in care nu poate Ana, asa ca noi la cratita, desi eu fac numa' pogo :)

Ma duc sa "ecutez" filmele cu miss Isa, am vazut-o pe Melissa in seara asta, miine vad o don'soara care daca nu era a mamei ei trebuia sa fie a mea asa copil fain e... sint inconjurata de fetite, o fi f'un semn :)

Paste Fericit!
Simonna

Mergi la inceput