Sezatoarea canadiana (89)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Paste fericit la toata lumea!

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Hristos a inviat!

Noi am fost pana la urma azi-noapte la biserica din Lachine. A fost frumos si am reusit sa-l iau si pe Seba cu mine, dar la intoarcere a adormit in masina...

Paste fericit!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

PASTE FERICIT!!!Sa aveti parte de tot ce-i mai bun pe lume.
Imi pare rau ca am mai raspuns pe aici de cand am fot la petrecerea din martie de ziua femeii dar lasa ca o sa ma revansez. Nu am ajuns la Inviere dar mi-am spus si eu o rugaciune care sa cuprinda pe toata lumea. Va doresc sa aveti niste sarbatori luminoase ,linistite si fericite alaturi de cei dragi.
HRISTOS A INVIAT!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Hristos a inviat!
Bravo celor care au ajuns la biserica! Din pacate, noi nu am ajuns la biserica, pentru ca ne hotarisem sa plecam fara masina din cauza faptului ca nu era chiar departe de noi si aveam un autobuz care ne ducea chiar pina acolo, dar si din cauza parcarii... Si cind scoatem nasul afara, ploua! Asa ca, nu am riscat sa plecam pe ploaie, cu trei copii dupa noi, la miezul noptii. Alta data, sa mai crestem... Pina la 12 le-am repovestit fetelor povestea cu Isus, am stins luminile si la 12 am aprins o luminare, am ciocnit cite un ou si am mincat pasca si cozonac, si ne-am culcat!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Hristos A Inviat

Nici noi n-am ajuns la Biserica;

eu fac Pastele in pat, si m-am uitat la filmul Isus cu Maia Morgestern, in sfirsit am reusit sa-l vad tot; parca dupa 40 ani am luat-o la vale cu sanatatea, cam repejor din pacate :((

Nelia, eu am cumparat un sistem solar- de la National Geografic pentru 8+, o cutie neagra; celalalt pe care l-am vazut (mergea spre 100$) am vazut ca proiecteaza cerul pe tavanul camerei, stele, planete, etc, si are inclus cd cu un joc pe calculator, si altul pentru cd-player. l-am luat din Centrul St.Dorothée, de la Zellersul de acolo.

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ana, mersi pentru raspuns. Ma voi uita miine in Zellers-ul de la metroul Atwater, ca e singurul magazin mare in drumul meu. Dar mie mi se pare tare dezorganizat, nu gasesc nimic, niciodata acolo. Cit despre dusul la vale dupa 40 de ani, e si parerea sotului, e chiar un pic speriat de micile probleme avute in ultimul an. El este genul de barbat care nu a fost niciodata bolnav, e foarte rezistent la microbi in general, daca ii ia, ii termina repede, fara medicamente. Dar parca a asteptat sa faca 40 de ani si sa-si iar revansa pentru anii in care nu a avut nimic.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Hristos a inviat! Paste fericit tuturor!
Sanatate la toata lumea, pace in suflete si o primavara minunata!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Hristos a Inviat !
Fie ca Sfintele Sarbatori Pascale sa va aduca liniste sufleteasca, sanatate, bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Adevarat A Inviat !!!!

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Hristos a inviat!!!

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput