Sezatoarea canadiana (89)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

mimitete, multam, mai mult decat lamurita! La noi sunt doo ocazii de dat banii, mari si late, o donatie de cat vrei in octombrie si rejuvenarea asta in mai. Macar nu mai vine ca in anii trecuti cu tot felul de hartiute. Am vrut sa fac ceva de bun simt si rezonabil, ca merita, restul va face alumna cand se ajunge de pe urma lor . Ca de licitat pe excursii la Paris chiar n-are decat sa se ridice toata masa si sa liciteze cat vrea, si io sa ma simt ca poarca poarcelor, si tot nu pot fi santajata. Si daca raman cu impresia ca ce pot eu nu e apreciat, apai la anul nu mai merg. Io-s in faza idealista, otzara... sar'na again!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Hai ca azi am batut recordul personal de scris pe DC. Asta se intimpla probabil pentru ca saptamina viitoare, fiind domnisoara in vacanta, voi fii pe post de mama 24/24, si voi trece mai rar pe aici .

La scoala lui Antonia sint civilizati cu cerutul de bani. Au o fundatie si la inceput de an te roaga sa donezi ceva, noi ne-am abtinut pina acum si nu ne-a mai cautat nimeni. Poate ca fiind scoala franceza nu au obiceiul asta cu mese si licitatii, pare un obicei f.anglofon, dar poate ma insel...

Cu 9 mai sint si eu de acord, daca este frumos am putea rezerva ceva pe rue Bernard, sint terase f.frumoase. Tata cu copila au bilete la o piesa de teatru, "Arlechino" de Goldoni, la Place des Arts, asa ca eu sint libera . Piesa va fii jucata in italiana de cel mai faimos actor italian al acestui rol. Sper sa-i placa...

Apropo, pentru amatorii de teatru, vine Comedia franceza in iulie, dupa multi ani de absenta. Eu am fost acum citiva ani si l-am vazut pe JP Belmondo, tot intr-o piesa de Goldoni si pe Fabrice Luchini intr-un recital splendid.
Am fost si la majoritatea spectacolelor de teatru venite din Romania, din pacate datorita numarului mic de spectatori, nu mai vine aproape nimeni pe banchiza canadiana. Daca imi lipseste intr-adevar ceva aici este teatrul in romaneste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

special pentru voi:

LA PASTI
de George Toparceanu

Astazi in sufragerie
Dormitau pe-o farfurie,
Necajite si minjite,
Zece oua inrosite.
Un ou alb, abia ouat,
Cu mirare le-antrebat:
- Ce va este, fratioare,
Ce va doare?
Nu va ninge, nu va ploua,
Stati gatite-n haina noua,
Parca, Dumnezeu ma ierte,
N-ati fi oua...
- Suntem fierte !!!
Zice-un ou rotund si fraise
Linga pasca cu orez.
Si schimbindu-si brusc alura,
Toate-au inceput cu gura:
- Pin' la urma tot nu scap!
- Ne gateste de parada.
- Ne ciocneste cap in cap
Si ne zvirle coaja-n strada...
- Ce rusine!
- Ce dezastru!
- Preferam sa fiu omlet!
- Eu, de m-ar fi dat la closca,
As fi scos un pui albastru...
- Si eu, unul violet...
- Eu, mai bine-ar fi sa tac:
Asa galben sunt, ca-mi vine
Sa-mi inchipui ca pe mine
M-a ouat un cozonac!...

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Buuun, si acum pentru intalnire:

Data: 9 mai, ora 18:00
Loc: restaurant cu terasa, rue Bernard, a se primi propuneri concrete.
Participante:
Mimitete
Oanagabriela
Simonna
Pitilache

Si lista ramane deschisa pentru: Ana Stroe, Bebitzu, Carmen77, Cristina Cge, Dana Podeanu, Nelia, si restu' montrealezelor dornice de o barfa mica.

Paste fericit!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Buna seara doamnelor vorbarete de-ati umplut 3 pagini intr-o zi.
Eu nu pot pe 9 mai. E ziua soatei si simbata avem petrecere mare( de 40 ani) asa ca voi fii printre blide.

De ce nu ne intilnim pe 31 mai , si o cunoastem si pe Lorelai ??

Azi am frecat toata casa, am spalat geamurile ( doar pe dinauntru)si asta mi-a luat cam toata ziua. Nu am mai apucat sa fac mincare , miine fac drob, o salata de boeuf si nelipsitul cozonac. Noi nu mincam miel.

De fapt intrasem sa va urez si eu un Paste fericit alaturi de familia voastra, multa lumina in casa si fericire in suflet.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Simonna, nu stiu la ce ora este Invierea, noi incercam de obicei sa ajungem aici inainte de 12H cu 15 minute, stam in Biserica pina incepe; nici nu stiu daca ajung anul asta, pentru ca azi m-au pocnit rusii :(( dupa doua saptamini, si abia m-am tirit sa-mi fac o parte din cumparaturi, dupa doua tylenoluri;

semnez pentru intilnire, orice we din mai fara cel din jur de 25- Constantin si Elena, cind imi sarbatoresc barbatii; rue asta e undeva prin buricul tirgului cumva, unde nu circul eu cu masina?

Lorelaim, capul sus:)), poate totusi va intoarceti; eu in fiecare zi visez ca impachetez, nu stiu cu ce destinatie, poate spre luna.

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Pitilache, frumoasa poezioara, mi-a placut.
Cele care s-au ingramadit sa ia baiatul lui mQQm, na ca nu-l mai da, nici cu catel nici fara. Da' va dau eu unul mic, care-l vrea?
Sa va spun ce poate sa faca? E cuminte, rade daca razi la el, bea din cana obisnuita, asculta in general daca ii spun ca nu are voie sa faca ceva, face doi trei pasi singurel,mai are un pic si merge in picioare. Mananca singur cu mana, dar nu mereu, chestii moi care se pot taia bucatele, gen fructe moi, legume fierte, rosii, cascaval, bucatele de paine cu unt, cereale. Il dau cu sau fara frate, pe perioada verii. Frate-sau are grija de el la nevoie si stie ce vrea daca plange, ii este drag iar cel mic trage la el, daca sunt eu si el, cel mic trage la frate-su sa-l ia in brate.
Cine e disponibil macar pe perioada verii, ca in octombrie vine mama. Ura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Doamnelor, eu pentru 31 mai semnez absent, ca decolam spre Romania pe 18 mai si ne intoarcem spre sfarsitul lui iunie ... deci pentru 9 mai (daca e intr-un weekend) as semna prezenta. Insa eu as vrea sa luam si copiii cu noi, ar fi mai fun (zic io).

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si eu as opta tot ptr copii, de fapt cele cu copii mai mici cred ca opteaza ptr o iesire intr-un parc cu tot cu familion.
Victor zice merci daca plec de acasa, ca nu il mai bat la cap cu diverse chestii, sotul la fel, dar Anca e innebunita sa stea cu mine.
Mereu mi se pare ca nu stau suficient timp cu ea.

Imi spunea zilele trecute ca nu vrea "la copii" (gradinita) caci ea e "mic si trebuie sa stea cu mami".

Sau dc se fac 2 intalneli: una fara copchii, una cu.

De fapt, am intrat sa va spun "Paste Fericit" cu multe bucurii.

Pe curand si spor la trebi,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput