FIV 175
Raspunsuri - Pagina 6
catalina2307 spune:
quote:
Originally posted by CameliaBianca
cat de important este sa faci injectiile la aceeasi ora? eu cand am facut la medsana ma duceam acolo sa-mi faca injectiile si stateam nene cateodata in sala de asteptare de mi se lungeau urechile. plus ca nestiind asta ma duceam o data dimineata , o data mai pe dupa-amiaza, cum gaseam timp.
sa fi afectat asta rezultatul final? adica ovocitele au fost de calitate mai proasta sau cum? ce pacat ca nu v-am citit cand trebuia.
Nu stiu cat de important este, dar la sugestia dr. eu le-am facut la aceeasi ora. Cu doua exceptii, cand le-am facut cu cateva ore mai devreme si atunci pt ca asa mi-a spus medicul. Dar din cate imi amintesc pe prospect este aceasta recomandare (sa se pastreze ora).
Pe mine m-a surprins la Medsana cand mi-au spus ca ei fac injectiile in mana, dar asta e alta poveste.
KITTA spune:
Fetelor, e important sa le faceti la aceeasi ora. Pentru cele care fac diphereline se face dimineata, iar stimularea seara. Acum nu va stresati sa fie fix la ora 19.00 se pot admite variatii de 1/2 - 1 ora dar nici chiar asa dupa cum aveti timp sau cand va aduceti aminte. Totusi este un tratament nu le facem de fun! Se recomanda aceeasi ora pt. ca organismul sa aiba in permanenta doza de hormoni.
Ma scuzati ca v-am cam certat!
CameliaBianca spune:
daca stiam atunci ar fi fost tare bine :(.
dar dr. (Ancar) nu mi-a zis nimic si asistentele, cam aceleasi mereu , timp de 11 zile nu mi-au zis nimic iar eu veneam cum gaseam timp sa fug de la serv. Ancar e foarte necomunicativ.
eu nu am facut dipheriline, numai stimulare.
kineta spune:
KORA pt aceasta noua metoda Assisted HATCHING,te-a costat ceva in plus,si daca cat? CINE ti-a propus,proful,COCEI,sau tu stiai si ai intrebat,sunt f curioasa.
betty78 spune:
quote:
Originally posted by KoraPop
Buna fetelor!Va anunt ca de azi dimineata am in burtica 4 puisori: 3 A8 dintre care doi cu AH ( assisted hatching) si unul A4.Mi-a fost mila de cel micut de 4 celule asa ca l-am pus si pe el.Endomterul era de 11mm in fundul uterului ( nu are peste tot aceasta dimensiune).Dr. Cocei era f incantata de puisorii nostri,noi suntem de asemenea bucurosi,i-am vazut pe monitori si intr-adevar sunt niste copilasi tare,tare frumosi si cumineti.Ma rog la DD sa ne aiba in paza in continuare....si multumesc tuturor fetelor care sunt alaturi de mine.
Ca si tratament de sustinere:6 utrogestan/zi, 6 estrofem (de cate 1 mg) /zi, 1 omega 3, 1 acid folic, medrol de 4 mg o pastila la 12 ore si o fiola de 250 mg de progesteron injectabil/saptamana.
Kora
CARPE DIEM!
sa te ajute Dumnezeu sa ti se prinda din puisori...si de ce spui unul mic cu 4 celule..pai eu am facut ET cu 3 embrionasi....unul de 5 celule, altul de 4 si unul de 2...de multe ori m-am intrebat care s-a prins, dar niciodata nu o sa aflu raspunsul...foarte bine ca ti-ai mai dat inca o sansa... si multa bafta
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
quote:
Originally posted by ice
buna, fetelor,
va citesc in fiecare zi chiar daca nu scriu, nu sunt genul care sa comunic prea mult dar de data asta am hotarat sa va impartasesc din experienta mea.
38 ani, casatorita de 10 ani, o sarcina oprita in evolutie in 2003, am tot asteptat in toti acesti ani sa se intample natural dar nu a fost sa fie, diagnostic-infertilitate inexplicabila. Dupa 2003 au urmat ani de investigatii, 4 inseminari si acum sunt in plina procedura pentru al-3-lea FIV. In 2007 am avut o tentativa de FIV la MED NEW LIFE, unde m-am oprit dupa 4 zile de stimulare pentru ca citind pe internet am constatat ca nu sunt foarte seriosi. Fiv 1 l-am facut la Giulesti si fiv 2 la Gynera. Acum am optat pentru HYPERCLINICA MEDLIFE care sunt la inceput dar pot sa va spun ca m-am simtit ca si cum nu s-ar intampla in Romania, plecand de la conditii, monitorizare si comunicarea cu medicii. In ziua a-8-a de stimulare aveam estradiolul 395 si vreo 2 foliculi peste 10mm, eu personal am vrut sa renunt, d-na doctor mi-a marit doza de gonal de la 2 fiole, la 3 fiole si stimularea a durat 15 zile, ieri am avut punctia si s-au recoltat 10 ovocite.
Aici am simtit ca se tine cont de pacient. Ma gandeam ca daca asi fi fost la o clinica unde se lucreaza pe loturi, ar fi oprit tratamentul, sau ar fi facut punctia, ar fi recoltat 2-3 ovocite si asta era.
Ieri mi s-a spus ca ar trebui sa nu mai incerc FIV deoarece ovarele sunt grav afectate, deci pentru mine este ultima sansa.
Va multumesc ca existati si va urez succes
al
Ice poate este bine sa mai ceri si o alta parere...
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Madutz spune:
Sunt asa de emotionata .... azi Z16 de la punctie, Z 12 de la embriotransfer, BHCG 57.5!
Dupa muuult timp de asteptare! Minunea s-a petrecut la primul FIV, in Viena, la clinica Wunschbaby, cu profesorul Feichtinger! Inca nu ne vine sa credem - stam , ne uitam unul la altul, radem prosteste! Am cumparat si doua teste de sarcina - au cate doua liniute! Le-am pus pe masa in bucatarie si ne mai ducem din cand in cand sa ne uitam la ele ... Sunt tot acolo ...Radem iar! Dupa aia picam pe ganduri! Si iar radem ...
Emotiile au fost atat de mari incat n-am indraznit sa scriu pana acum nimic pe forum - teama, superstitie, nerabdare, tot felul de senzatii si simptome. Acum insa - desi emotiile sunt la fel de mari, dar altfel - am hotarat sa va impartasesc bucuria noastra! Sa va pastrati speranta! Pentru ca se poate!
O fosta tutunica, simpatizanta (din umbra) a subiectului FIV si a voastra, fete inimoase!
Va tin pumnii tuturor!
pisix spune:
Madutz - nu cred ca ne-am mai "cunoscut" pe forum dar asta nu m-a impiedicat sa plang de emotie citind mesajul tau ...
Felicitari, sa ai parte de un bb sanatos si frumos !
Cand te mai acomodezi cu noul statut, poate ne dai si noua mai multe detalii despre <istoricul> vostru
zouzounaki spune:
ice bine ai venit pe DC si printre noi si fie ca aceasta incercare sa fie cu ochisori...in legatura cu ovarele,nu ti-au dat mai multe detalii?
maria78 unde faci fiv? esti la primul?asteptam mai multe detalii
madutz sarcina usoara si dusa la termen
fetelor in asteptari..mult succes..sint cu pumnii strinsi..pupici
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
felicia_ spune:
Madutz, noi ne-am mai "intalnit" pe la tutunici... Felicitari din toata inima! Bucurati-va de momentele acestea unice!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2