FIV 175

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

quote:
Originally posted by kineta

KORA pt aceasta noua metoda Assisted HATCHING,te-a costat ceva in plus,si daca cat? CINE ti-a propus,proful,COCEI,sau tu stiai si ai intrebat,sunt f curioasa.

Kineta pana intra Kora, sa te lamureasaca iti pot spune eu ca:AH nu costa nimic in plus la Giulesti;este o procedura pe care o face embriologul si se face in general dupa 2-3 esecuri cu fiv si la femeile cu varsta mai mare de 35 de ani.

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Madutz

Sunt asa de emotionata .... azi Z16 de la punctie, Z 12 de la embriotransfer, BHCG 57.5!

Dupa muuult timp de asteptare! Minunea s-a petrecut la primul FIV, in Viena, la clinica Wunschbaby, cu profesorul Feichtinger! Inca nu ne vine sa credem - stam , ne uitam unul la altul, radem prosteste! Am cumparat si doua teste de sarcina - au cate doua liniute! Le-am pus pe masa in bucatarie si ne mai ducem din cand in cand sa ne uitam la ele ... Sunt tot acolo ...Radem iar! Dupa aia picam pe ganduri! Si iar radem ...

Emotiile au fost atat de mari incat n-am indraznit sa scriu pana acum nimic pe forum - teama, superstitie, nerabdare, tot felul de senzatii si simptome. Acum insa - desi emotiile sunt la fel de mari, dar altfel - am hotarat sa va impartasesc bucuria noastra! Sa va pastrati speranta! Pentru ca se poate!

O fosta tutunica, simpatizanta (din umbra) a subiectului FIV si a voastra, fete inimoase!

Va tin pumnii tuturor!

Felicitarii si sarcina usoara!...uite asa ne mai creste si noua optimismul!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

KORA, ma rog pentru tine!
MADUTZ, felicitari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Buna dimineata fetelor!
N-am mai intrat de mult pe forum, intre timp am mai facut un FIV, Bhcg 315 in z 14 de la ET (la 48 h). Acum ne rugam sa fie bine totul in continuare.
Va pup si sa devenim toate mamici fericite.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirela_1

Buna dimineata fetelor!
N-am mai intrat de mult pe forum, intre timp am mai facut un FIV, Bhcg 315 in z 14 de la ET (la 48 h). Acum ne rugam sa fie bine totul in continuare.
Va pup si sa devenim toate mamici fericite.

...deci asa merge treaba?Tace-ti si le face-ti???Vrem detalii!!!

FELICITARIIIIIIIII!!!!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Doamne asa ma bucur cand vad atatea reusite.
Madutz, sarcina usoara si la termen.
Mirela 1 bebe/bebei sanatos/sanatosi si frumos/frumosi.
Kora asteptam testul. In mod sigur este pozitiv. Sa nu uitam ca luna asta este Pastele
Luca unde ai disparut?

Stiti ca ma plangeam de lipsa de greturi. Ei bine a disparut pofta de mancare iar de doua zile mananc numai iaurt cu covrigi.Orice altceva imi da asa o senzatie de .Mai mult de atat din cauza iritatiei facute de la utogestan ,by the way utrogestanul favorizeaza aparitia candidei, acum le inghit. Asa ca toata ziua sunt ca dupa o mare betie.Mai am de luat inca 6 saptamani.

Nu mi-ati raspuns asa ca eu insist. Fara sa ma supar si sa imi iau jucariile si sa plec. Stiti cand ar tb. sa se auda inimioarele la eco?

Va pup si va astept cu vesti bune si BHcg-uri mari. (Cand imi spuneati ca val. pe care o am cam arata gemeni nu va credeam :) )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MIRELA FELICITARI,SI SARCINA USOARA!!!!!! ANTOSIT,multumesc pt raspuns,sa inteleg ca este o sansa mai mare sa se prinda cu aceasta metoda???? DE ce oare nu se propune mai devreme,ce trebuie sa pierdem vre-o 3-4 fiv-uri sa ni se propuna? ABEA astept sa vb cu embrioloaga,atunci cand ma voi apuca din nou,te pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

FELICITARI Mireluuuuuush!!!!!! Ai vazut ca a venit si vremea noastra?? Iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si destept si vesel!!
Kitta, Danyalo, IoanaTugs, felicia, Cristal, Cristinici (sper ca n-am uitat vreo veterana de intalneli ca ar fi de neiertat )haideti fetelor ca se poate cu perseverenta!

IoanaTugs nici nu am mai avut curaj sa te sun. M-a durut tare ce ti s-a intamplat dar sunt convinsa ca data viitoare Profu va stii ce sa faca ca sa fie bine. Fii curajoasa, lupta si ai sa reusesti cu siguranta!

Madutz felicitari! Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!

Catalina felicitari pt gemenasi! Se pare ca suntem in aceeasi tabara Iti doresc sarcina usoara si cat mai aproape de termen. Eu am vazut inimioarele batand fix in ziua in care am implinit 6 saptamani (se vad la eco performant). In alta ordine de idei, utrogestanul nu se ia pe gura in timpul sarcinii. Vezi ca scrie si pe prospect. Cred ca starea de greata iti este alimentata si de faptul ca il iei pe gura. Nu ca nu ti-ar mai fi greata daca l-ai lua vaginal, doar ca ar fi mai tolerabila. Asa cred.

toate fetele iar celor in focuri le tin pumnii sa aiba embrionasi lipiciosi!

Andrada 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Mirela_1- eeeeeeei, nu pooot sa creeeed ! Felicitari mamico, scrie-ne rogu-te cum ai ajuns aici, cum/unde ai fost, tot-tot-tot
Mai da chiar e la moda cu FIV-urile discrete …Ia sa vedeti ce bag si eu in august un FIV si nu va zic nimik decat ca sung gravidaaaa
Catalina 2307- baby tu trebuie sa intelegi ca noi nu am ajuns …dicolo, acolo unde aspiram toate sa fim, asa ca nu prea stim din-astea. Eu parca stiu ca in 9 saptamani, da nu sunt sigura
Kineta – si pe mine ma rodea aceeasi intrebare dar am citit pe undeva totusi ca ar creste riscurile … Nici eu nu stiu ce sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Andrada am vazut si eu pe prospect si m-a pus pe ganduri. Dar si medicul meu de aici si cel care a facut FIV-ul in Grecia au decis sa le iau asa de teama sa nu fac infectie jos. Eram carne vie. Am zis ca o sa le iau asa macar cateva zile pana mai trece putin.
Oare o fi asa grav ???

Mergi la inceput