FIV 175
Raspunsuri - Pagina 19
gabita78 spune:
Claudia mi-e tare frica de o dezamagire si incerc sa ma pregatesc psihic, in mintea mea iau nastere toate scenariile posibile. Sa dea DD sa vii joi cu o veste buna.
Multumesc la toata lumea pt incurajari.
Moniland spune:
gabita, iti doresc sa treci de la agonie la extaz. Mult prea repede ai facut testul. intre 2 incercari de fIV trebuie sa treaca 2-3 CM.
Claudia, asa apar gemenii identici.
goggy spune:
Hai ca m-am intors si eu de la eco si am primit unda verde pt FIV2.
Incep tratamentul de azi Z22 cu diphereline 0.1 una pe zi, timp de 14 zile. Urmeaza puregon 100 UI pe zi. Probabil ca pe 19 mai va fi punctia si pe 22 ET, vedem cum evolueaza.
Ce vreau sa va intreb, cele dintre voi care ati facut tratament asemanator, cate zile se face puregon? Intreb ca sa stiu cati bani imi trebuie, am vazut ca e 120 fiola.
Multumesc.
manumanu spune:
Fetelor, am venit de la eco si... sunt doi bebei! Fiecare sta cuminte in saculetul lui si, dupa cum ma "chinuie" greturile, cresc si iar cresc... Sper sa fie bine si in continuare!!!
anadomnica spune:
manumanu - felicitari!!!felicitari!!!felicitari!!!felicitari!!!
. Fii binecuvantata si bucura-te din plin de maternitate si de gemenuti. Doamne ajuta!!!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
claudia_prea spune:
Moniland, stiam in mod normal, dar n-am stiut ca este si posibilitatea asta in conditii de FIV.
Goggy, mult succes, sa ai o stimulare buna, si la sfarsit un test cu 2 liniute. Stimularea dureaza cam 12 zile in mod normal, depinde de cum raspunde organismul, iar in ceea ce priveste pretul, eu stiam ca este 190 ron fiola de puregon de 100 ui, s-a ieftinit intre timp?
Nu poti sa-ti faci un calcul de la inceput in ceea ce priveste tratamentul pt ca nu stii nici cate zile de stimulare si nici doza, aceasta se poate modifica pe parcurs. In orice caz, mult succes!
O seara buna tuturor!
claudia_prea spune:
Manumanu FELICITARI!
Doamne, cat imi doresc sa vin si eu dupa voi cu asemenea vesti!
Ai grija de tine si de bebeii, o sarcina usoara iti doresc!
Moniland spune:
Manumanu, , Doamne ce-mi plac vesti astea!!!!!! Ai grija de tine si de puiutii dragi sa creasca mari si voinici.
Claudia, stiu un caz de FIV la Cj cand s-a transferat 3 embrioni si 2 s-au divizat rezultand 5 puiuti in burtica. Evident s-a facut embrioreductie. Nu stiu continuarea, dar discutau dr. si asistentele.
La o anumita "varsta" a embrionului, acesta se poate divide. Se pare ca "varsta" nu e de 2 sau 3 zile ci mai multe. Poate in celelalte pana se lipeste de mucoasa uterina.
goggy spune:
Claudia am vazut pe prima pagina ca puregon de 50 UI e 120 ron. Nu scria nimic de cel de 100 UI asa ca am presupus ca nu exista, in schimb se fac doua de 50. Oricum, mi-ai dat o veste buna, 190 ron pe zi e mai bine decat 240.
Multumesc
zouzounaki spune:
mamaa miaa ce de vesti frumoaseeee
maria 25 felicitari...sa ai o sarcina usoara si la termen..sa-ti creasca simburelul sanatos si frumos
LucaLuca felicitari la dublu...vei fi dublu fericita
manumanu la fel si tie felicitari duble si multa,multa fericire alaturi de bebei
haideti iubitelor...este perioada sarbatorilor Sfinte...vom auzi numai si numai de vesti frumoase..asteptam viitoare gravidute Kora,gabi,claudia...si muuulteee altele....pupici
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI