FIV 175
Raspunsuri - Pagina 18
Madutz spune:
Fetelor, m-au emotionat asa tare mesajele voastre de bine !
Lucaluca felcitari pentru inimoare - ce frumos!
Tratamentul nostru a fost dupa cum urmeaza: anticonceptionale (Cileste) pentru o luna, dupa aceea stimulare timp de o saptamana cu Gonal F, Luveris, Clomiphen, in paralel am luat Aprednislon (prednisolon) si Femibion (vitamine & minerale). Dupe embriotransfer am continuat tratamentul cu Aprednislon si Femibion, la care s-a adaugat Duphaston.
Am avut vreo 8 foliculi, din care au rezultat 4 ovocite bune de fecundat!
S-a fecundat doar unul, care a fost insa de buna calitate ( ... si acum il aud pe prof. Feichtinger "only one, but is very good!"). Embriotransferul a fost la 5 zile - cu blastocist, asadar - un blastocist luptator care acum creste in burtica si ne-a facut cei mai fericiti !
Va imbratisez cu drag si astept vesti bune din partea voastra, a tuturor!
Madalina
arucs spune:
Felicitari MADUTZsi chiar vroiam sa va intreb ceva pentru ca sunt fericita.Am vb cu dr. si mi-a spus ca in urma rez de la histero si laparo si a analizelor mele bune,o sa incep la urm ciclu sa iau anticonceptionale o luna si apoi stimularea .Mi-a dat sanse foarte mari si mi-a spus ca procedura va fi mai usoara.
Sa incep sa iau de acum acid folic,omega3 si ceai de cretisoara?Datorita voua de cateva sapt mananc doar carne de curcan.
Va rog sa-mi spuneti ce pot sa iau ca sa ma apuc din timp.
Va pupic.
Dariela spune:
Felicitari MARIA!
Bhcg-ul poate fi repetat la 2 zile. Pe prima pagina gasesti informatii suplimentare!
Gabita, Claudia, Kora - Voi urmati fetelor!
Si referitor la temperatura, Pussi a avut tot timpul peste 37 si acum are doua mandrete de fete!
LucaLuca - Felicitari pentru inimoare! Ia spune n-ai fi de acord si cu un ? mamica si burtica!(poate se ia)
Dariela - vreau si eu !
Madutz spune:
Mai vroiam sa va zic ceva, apropos de teste negative! Dupa embriotransfer, o data cu recomandarile de rigoare facute de medici ("drive carefully with the pregnant women" - al meu sot tremura tot la faza asta ) am primit si un test de sarcina. Indicatii: de facut in ziua 12 de la embriotransfer! In ziua cu pricina, dimineata devreme, dupa o noapte aproape nedormita de emotie, ne uitam, muti, cum se coloreaza doar o singura liniuta!
Am plecat intins si am facut Bhcg-ul - si de aici stiti povestea!
Evident, seara, in drum spre casa am mai luat un test de sarcina! Asta a fost cu 2 liniute!
Asadar keep dreaming pana in ultima clipa fetelor! Fara plans, ca face rau la luptatori !
Cu drag,
Madalina
Dariela spune:
Nu stie nimeni raspunsul la intrebarea: anti-fosfolipidici, antitrombina3, proteina c, proteina s, anticoagulant lupic, PT, fibrinogen, se pot face in orice zi a CM-ului?
la toate fetele!
Dariela - vreau si eu !
gabita78 spune:
Fetelor, eu m-am mai calmat putin, oricum fie ce-o fi nu mai pot schimba nimic.
sotului nu-i spun nimic caci nu vreau sa-l descurajez.
Oricum incep sa ma gandesc unde voi face urmatoarea tentativa.
si acum o intrebare:
Cat timp tb sa treaca intre doua incercari?
florela30 spune:
buna, dariela. Eu am facut aceste analize la spitalul cantacuzino din buc si nu a contat ziua ciclului menstrual.
claudia_prea spune:
Maria si Madalina, felicitari, sunteti niste fericite!
Sper sa va urmam si noi cat de curand!
Maria, Bhcg ar trebui sa fie la 2 zile valoarea aproape dubla, si daca a ta este in ziua 12, se poate sa fie un singur embrion.
Ma bate gandul sa ma duc si eu joi sa fac Bhcg, dar o sa vad ce stare am pana atunci.
Haideti sa va spun ceva ce mi-a spus dna dr cand am hotarat cati embrioni sa introducem. Are o pacienta care a introdus 2 embrioni, iar cand au facut ecografia, intr-un sac embrionar era un embrion, iar in celalalt erau 3 embrioni. Eu cel putin nici n-am stiut ca este posibil ca ei sa se divida si dupa ET, dar se pare ca da.
O zi buna
claudia_prea spune:
Gabita, ai renuntat mult prea curand. Parca vad ca faci ca si Luca.
Trebuie sa avem rabdare pana la cele 14 zile. Te rog, linisteste-te!
Si eu sunt in aceeasi situatie, dar sper in continuare.
Pupici.