FIV 175

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Buna fetele!

Pai intrai sa vad ce mai faceti si ce bucurie!
In fiecare zi as vrea sa vad asa ceva!

Maria215 felicitari! Sa dea DD sa fie si in continuare totul bine, sanatate tie si puiului\puisorilor din burtik!

Manumanu, Lucaluca - felicitari pentru scumpicii din burtik - sa va fie sanatosei si voua sarcina usoara in continuare!

Gabita, Claudia - asteptati cumintele timpul potrivit pentru teste si ne bucurati si voi cu asa noutati!
Camid - bine ai venit!

Am mai vazut o fata noua Iulia, dar cred ca nu ati oservat-o din cauza moderarii. Iulia scrie repejor inca vreo 10 mesaje, ca doar atunci te vedem in timp real, acuma iti sunt moderate mesajele si apar mai tarziu, dupa ce s-a trecut deja la o alta pagina.

Si daca intrebai de clinica din Chisinau - adik din Moldova , nu din Romania? Cred as putea sa te ajut cu informatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camid spune:

Felicitarituturor gravidutelor!!!!!! Sa aveti sarcini cat mai usoare si bebei frumosi si sanatosi!!! Ma bucur mult pentru voi si sa ne impulsionati si pe noi sa ajungem cat mai repede la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Maria215ro felicitari inca o data iubita!!
Manumanu felicitari pentru cei doi saculeti!!
Pisix multa bafta iubita la urmatorul!!
Iana_mari ce-ai facut la Giulesti azi??
AndaradaP. stiu iubita ca nimeni si nimic nu e vinovat pentru ce s-a intamplat, dar caut si eu niste raspunsuri pe care nu mi le poate da nimeni! Doar Doamne Doamne stie si poate asa a fost sa fie! Oricum eu mi-am luat atentia de la trecut si ma gandesc doar la ce va fi de acum incolo! Ce fac bebeii tai, ai mai fost la eco???

P.S. Eu sunt in z1 dupa incercarea de luna trecuta si mi-a venit in z28 fix si a 11 a zi de la punctie. Ma bucur ca nu m-am dereglat, sunt mai ceas decat ceasul! De azi incep pastilutele de Cyclo-progynova timp de doua luni, dupa care o voi lua de la capat cu stimularea.

cu drag Ioana

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MARIA,LUCALUCA felicitari fetelor,si sarcina la termen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Va invit la un nou capitol aici

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput