FIV 175
Raspunsuri - Pagina 12
Arina21 spune:
'neata fetelor!
Am si eu o intrebare: am inceput sa fac analizele hormonale dupa FIV-ul nereusit din ianuarie. Astea de ziua 3 mi-au iesit in limite normale: FSH 5.5 si LH 4.3 Intrebarea mea este: raportul LH/FSH trebuie sa fie 1 sau FSH/LH??? Am uitat...
KORA sper din toata inima sa fie bine de data asta. Am asa...o viziune vis-a-vis de tine si cica totul e pe drumul cel bun!! De abia astept sa ne anunti cele doua liniute.
FELICITARI MIRELA1 si MADUTZ, sa fie intr-un ceas buna si sa aveti o sarcina de neuitat!
Eu astazi sunt intr-o pasa tare proasta pentru ca am aflat aseara de o cunostinta ca e gravida din prima incercare. Cunostinta care bea, fumeaza, e supraponderala iar barbat-su fumeaza la greu si are o viata foarte haotica. Normal ca nu sunt suparata ca e ea gravida, sunt suparata ca nu sunt si eu gravi. Noi le avem pe toate OK, avem o viata ordonata si ne chinuim de cativa ani. Imi vine sa urlu efectiv, mi-e groaza de medici, de drumuri, de bani dati aiurea!! Dar asta e...prea ne merg toate celelalte bine, trebuia sa avem si noi ceva in neregula!!
Va pup si sa auzim numai de bine!
Arina
iuliasavin spune:
Buna ziua,
De curand am fost diagnosticata cu infetilitate primara de cauza tubara. Am fost operata la Iasi - celioscopie- , dar nu au putut fi desfundate trompele . Prin urmare trebuie sa apelez la fiv. Intrebare: stiti ceva despre o clinica din Chisinau? Am auzit ca este un medic foarte bun acolo cu o experienta de vreo 10 ani si au si preturi rezonabile , undeva la 2000 dolari .
anaconda2 spune:
cristal1995, ti-am lasat PM .
http://ana_conda.pho.to/albums/untitled_gallery/index.htm
CameliaBianca spune:
arina, ideea raportului LH/FSH este ca in ziua 3-a sa fie LH-ul cat mai egal cu FSH-ul, deci LH-ul sa fie micut pentru ca el trebuie sa creasca brusc la ovulatie. Daca este de 2, 3 ori mai mare decat FSH-ul este posibil indicator de PCOS.
Daca e aproximativ 1, ca la tine, (adica aprox. egale) oricum nu mai conteaza pe cine la cine imparti.
KoraPop spune:
'neata fete dragi!
Nu prea mai am rabdare sa stau in pat,am stat pana acum cat de mult am putut.Inca mai am vagi senzatii de cm,aseara inca erau mai accentuate,dar vad ca se cam linistesc acum....Cristal eu m-as bucura sa am senzatiile astea de cm cat mai mult timp,cat mai puternice pentru ca sunt semne ca acolo in burtica se lucreaza....
Luca nu mai tin minte in a cata zi dupa ET ti-au disparut simptomele de cm si ai spus ca e gata totul,ca esti sigura ca nu ai reusit etc?Zambesc amintindu-mi de tine si gandindu-ma ca acum esti graviduta de gemeni probabil.Nu stiu daca ai mai scris ca nu am timp sa citesc din urma...a, sa nu uit,intr-o noapte am visat cu tine,nu mai stiu ce,dar stiu ca m-am trezit cu numele tau in gand,nu inteleg de ce,sincer.Sarcina cat mai usoara in continuare!
Fetelor nu am cum sa va raspund acum fiecareia care mi-ati adresat un gand bun sau vreo intrebare pentru ca nu vreau sa stau mult la calculator,dar va multumesc din suflet,am sa va raspund detaliat saptamana viitoare...
Vreau sa va mai spun doar atat:am incredere in DD si am sa sper pana in ultima clipa...
Kora
CARPE DIEM!
luck spune:
Doamne fetelor ce ati mai scris , dar nu-i nimic saptamana asta sunt in concediu asa ca o sa ajung la zi.
Dati-mi va rog un sfat , dupa o stimulare de 7 zile fara rezultat la cat timp credeti ca as putea sa incep o noua stimulare la care sa reactioneze bine si organismul meu.
Multumesc !!
revin (dupa ce termin de citit)
maria215ro spune:
Fetelor, azi in z11 de la ET am facut un test de sarcina si mi-a iesit si liniuta 2 slab pozitiva.Ce parere aveti?Abia astept sa ma duc maine la Bhcg.am emotii...
KoraPop spune:
MARIA215 EU ZIC CA E DE FOAAAARTEEE BINEEE!!!FELICITARI DE PE ACUM!ASTEPT CONFIRMAREA PRIN BHCG!DOAMNE AJUTAAAA!Ai ceva simptome???
Kora
CARPE DIEM!
gabita78 spune:
FELICITARI MARIA!
Ma bucur mult pt tine.
Fetelor ati observat ca in ultimul timp sunt tot mai multe vesti bune?