Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 5
adyanna spune:
quote:
Originally posted by Anne_Ma
Fetele, copii vostri plang atunci cand ii imbracati dupa baita? Ioana nu suporta deloc. In timpul zilei, atunci cand o schimb, nu zice nimic. Sunt talente, nu credeti?
MAMI DE IOANA (03.12.2007)
www.flickr.com/photos/22197252@N07/" target="_blank">POZE PERLUTA MEA
A mea plange la imbracat in orice moment al zilei. Seara, dupa baita, e si mai mare scandalul! De obicei la noi incepe smiorcaiala imediat ce o scot din apa! Inschimb, daca e suparata si o las la gol se inveseleste imediat!
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
Vasari spune:
Lixa, multumesc! :) Dar ma duc la culcare, maine sper sa am inspiratie sa fac rapid ceva.
Noapte buna si voua si bb-ilor! Si noapte usoara celor care se trezesc mai des decat norocosii.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
popbianca spune:
buna!!
bb, si Ana se chinuie sa-si traga piciorutele sub ea dar nu prea ii reuseste...reuseste doar sa mearga in spate, ea se impinge in maini in loc sa se impinga in picioare...la noi inca nu poate fi vb de premergator
repet :fetelor aveti grija unde lasati copii!(mai bine pe jos) ca de acum toti incep sa misune
lixa cred ca sistemul ala de sprijin e foarte bun... probabil pe asa ceva optam si noi
anneMa, cum ai reusit sa o faci sa-i placa mai mult in pat decat in brate... si a mea se rupe de plans la imbracat chiar si in timpul zile cand e vb de caciulita si geaca
Ana pe langa ca de 3 zile e o maraita nu mai pot sa o las sa planga deloc acum cu laringita ca i se irita gatul si ragusesta si mai rau ---recomandarea dr.asa ca toata ziua in brate...
Adyana ,asa fac si eu cu ea , seara cand e maraita sau chiar si in timpul zilei o las la fundul gol....mai ales dupa problemele care le-a avut cu funduletul rosu...acum e bine...dar nu e nici acum curat curat
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
azi iar a mancat f prost... de la 15,30 pana la 22,30 nu a vrut sa manance ...nu inteleg ce poate fi...
cum un copil care la 3 luni baga fest 150,180 ml acum nu mai vrea mai mult de 100,120???
bea 100,adoarme ,peste juma de ora ma duc si ii bag biberonul si termina portia de 150(nu intotdeauna)asta intre 23,30- 00 iar pe la 01-01,30 mai bea 60-70 ml ceai dupa care mai maraie cate juma de ora sa ma tot duc sa-i pun suzeta, sa-i mai ofer ceai, sa o mai leagan
ce se intampla ...?ca ea nu era asa
in cursul zile e dezastru..
oare ar trebui sa-i dau si la 01 lapte...nu cred totusi ca ar fi bine, pt. ca ea in timpul zilei bea ff putin ceai, nu vrea nici macar dupa pireul de legume , si fiind pe lapte praf ii trebuie si apa sau ceai in plus
popbianca spune:
sa traiasca La Multi Ani ! fericiti si sanatosi alaturi de mamicile lor puiutii de:
Ank83- Raul care implineste 6 luni!!(jumatate de an.......ce trece timpul, eu un in toata regula care va proteja surioara,fratiorul?!)
Anka.san- Andrei Radu
Oana8188- Ana Alexandra
Bibirox- Bogdan
Geany_bc- Miruna
pai le pun si-o cantare si-o inchinare
popbianca spune:
si e cazul sa....la culcare sper ca azi sa ziua de azi sa fie mai buna pt. noi toate ;la fel si pt. micutei!
adyanna spune:
Neata! Poftiti la si la cinde doreste!! (Stefania sa nu ma bati! )
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI!!
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
mihuta spune:
Bianca, pai poate o doare in gat de la laringita si o deranjeaza cand inghite.
Alina, felicitari pentru oferta de munca remote, cred ca e solutia ideala, chiar daca iti mai rapeste din timpul dedicat Mariei. Noi am trecut de faza cu tipatul, am si inregistrat-o pe mobil intr-o seara, efectiv tipa ca din gura de sarpe. Si folosea tipatul si la bune si la rele. Acum am trecut la altele. De cand cu mma mmammma mmm nici nu stiu daca e de veselie sau de bosumflare.
Roxxy, am luat si eu cartea cu Supernanny, are chestii interesante dar din punctul meu de vedere este carte scrisa de o persoana care nu are copii. Are conceptiile pe care le aveam si eu inainte, cu ore fixe de masa, educarea harniciei, a ordinii, manifestarea autoritatii, etc. Intre timp am citit diverse carti despe psihologia copilului si am inteles ca multe lucruri nu sunt asa cum credeam. De exemplu Francoise Dolto spunea ca pana pe la 4 ani nnu poate fi vorba sa pui copilul sa stranga, de-abia de la 4 ani si atunci in colaborare cu mama care strange 10 jucarii la o jucarie a copilului. Jucarile sunt extensii ale copilului sunt vii, trebuie insirate pe podea. Tot ea explica ca e gresit sa confisti jucariile copilului, pentru ca jucariile sunt copii copilului, iar in momentul in care ii faci cadou ceva , acest ceva apartine copilului. Daca il strica sau il pierde, este bunul lui. Alta chestie interesanta, copii trebuie sa strice jucarii pentru a invata cum functioneaza.
As mai avea chef de taclale dar ma striga SEFA..
mami de Sophia
lixa spune:
quote:
Originally posted by adinagquote:
Originally posted by Anne_Ma
Adina, este un proverb: "Vorba multa, saracia omului". Ce crezi?
MAMI DE IOANA (03.12.2007)
www.flickr.com/photos/22197252@N07/" target="_blank">POZE PERLUTA MEA
Da mai, ai dreptate! Da' io-s verde de invidie cum doarme Catalin al Lixei...
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Vezi ca nu face bine la ten
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze botez