Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Si buna dimineata! Stefania, unde esti cu ?

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

quote:
Originally posted by adinag

quote:
Originally posted by Anne_Ma

Adina, este un proverb: "Vorba multa, saracia omului". Ce crezi?

Da mai, ai dreptate! Da' io-s verde de invidie cum doarme Catalin al Lixei...

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Neata!
Acum, cand am citit cat doarme si eu m-am inverzit!
Ioana de 2 saptamani se trezeste ca bebelusii de 1 luna, de 2 ori pe noapte. Asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Neata !!!!!

adina - am observat eu ca esti retinuta in ceea ce priveste premergatorul .. adica nu vrei sa mai dai nastere la discutii in contradictoriu. Eu sunt total de acord cu tine ... si pe-aici premergatorul e "interzis".

Eu consider ca nu trebuie sa ne fie frica de ceea ce spunem, gandim ... fiecare are parerea lui si deci trebuie sa ne acceptam asa cum suntem. Ramane la aprecierea celor care ne asculta sa dea dovada de inteligenta si sa accepte ca parerile sunt impartite. In fine, am filozofat prea mult in dimineata asta .

Ce mai face bb floris?

Jasmine, ramonella, pufu, la apel ... pe unde umblati, ce mai fac puiutii vostri???

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by popbianca

buna!!
bb, si Ana se chinuie sa-si traga piciorutele sub ea dar nu prea ii reuseste...reuseste doar sa mearga in spate, ea se impinge in maini in loc sa se impinga in picioare...la noi inca nu poate fi vb de premergator

repet :fetelor aveti grija unde lasati copii!(mai bine pe jos) ca de acum toti incep sa misune

lixa cred ca sistemul ala de sprijin e foarte bun... probabil pe asa ceva optam si noi
anneMa, cum ai reusit sa o faci sa-i placa mai mult in pat decat in brate... si a mea se rupe de plans la imbracat chiar si in timpul zile cand e vb de caciulita si geaca

Ana pe langa ca de 3 zile e o maraita nu mai pot sa o las sa planga deloc acum cu laringita ca i se irita gatul si ragusesta si mai rau ---recomandarea dr.asa ca toata ziua in brate...
Adyana ,asa fac si eu cu ea , seara cand e maraita sau chiar si in timpul zilei o las la fundul gol....mai ales dupa problemele care le-a avut cu funduletul rosu...acum e bine...dar nu e nici acum curat curat

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Initial am pus-o cat de des am putut la ea in patut. Cand plangea stateam langa ea, o luam de manuta, vorbeam cu ea, ii dadeam jucarii, dar nu o luam de acolo. Treptat s-a obisnuit. Nu a fost foarte usor, dar am reusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Buna dimineata mamici frumoase si bebei minunati!
La multi ani tuturor prichindeilor care isi imbogatesc arborele vietii cu inca o lunitza!Sa fie sanatosi,cuminti si fericiti alaturi de parintii lor!
Am vazut ca discutati despre cartea Irinei Petrea...Eu am gasit in librarie o carte aparuta la editura RAO,numita CRESTEREA COPILULUI-1000 DE SFATURI PRACTICE,de Anne Bacus...E super si da o gramada de solutii in probleme legate de masa,somn,educatie,jucarii...Merita sa o cititi si are un pret destul de frumusel,9,7 lei...
In fine...de cand a plecat tati al nostr,Bebelina se uita mereu spre usa si parca tot asteapta ceva...Nu stiu e asteapta,ma gandesc ca totusi e prea profunda pt a realiza ca a disparut tati,insa eu ma confrunt cu o maraiala continua...Nu vrea decat atentia mea,sa fie tinuta in brate,se ma joc PERMANENT cu ea...Pana acum imi faceam treburile linistita si deodata trebuie sa stau numai si numai cu ea...In brate daca se poate...V-at confruntat cu asa ceva?Ce ati facut???

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007

Mergi la inceput

In legatura cu premergatorul, eu personal nu cred ca ii cumpar. Am o prietena care au folosit premergatorul de la 5 luni si jumatate, copilul are acum 11 ani si este OK. Eu personal nu am beneficiat de premergator si am mers la 11 luni. Nu sunt nici pro, nici contra. Mai vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineata!! Multumim de cafea!
am inceput si eu usor cu una/zi plus si o tigara /zi(cateodata 2)
in sfarsit si eu la o ora mai normala
mihuta, dr. orl a zis ca laringita nu e motiv sa nu manance, ar trebui sa fie mai rau...cu febra,tuse,puroi in gat ..ea nu are asa ceva
acum oricum ii dau antibioticul ,macar sa nu se agraveze si sa tin copilul fericit 24/24 ,fara plans
AnneMa ,trebuie sa reusesc chestia asta si eu pana plec la ski ca altfel cred ca o sa ma omoare mama,ca nu va putea sa mai faca nimic prin jurul casei...dar se va ocupa si bunicul si fratele meu adica va sta tot in brate

Mergi la inceput

oricum aseara a mancat in 2 reprize 150ml fortat,obligat iar acum dimineata la 8,30 70ml,pai dupa 8 ore mananca numai 70ml??!!
Azi mergem iar la doctori...mi-a zis un dr. la un mom. dat ca asta e sindromul"mama" ,dar eu continui sa cred ca se intampla ceva cu copilasul meu
dar oare ce?

Mergi la inceput

soacra mea ma tot atentioneaza cu premergatorul ca si ea l-a pus pe sotul devreme si acum e ok...dar teoriile s-au schimbat de atunci
acum tot are dureride spate dar nu cred ca se trage de la premergator, mai mult de la munca de birou,sedentara...toata ziua aplecat pe birou
pai eu zic ca daca tot stam cu copii acasa sa-i tinem noi de mananute ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata cucuietelor
Felicit si eu bulgarasii care mai adauga o lunita azi ,sa cresteti mari si tari
Nici eu nu o pun in premergator pr ca dr mi-a interzis si oricum nu aveam de gand.
Va pup si va urez o zi buna

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput