Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 4
adinag spune:
Zau, Lixa? la Ikea au asa ceva? Nu am vazut, dar nu am prea dat atentie, ca eram in graba...
Eu tot de unul singur o sa-l las, ce ajutor? Las-acolo, sa munceasca!!! ;-)
lixa spune:
quote:
Originally posted by adinag
Zau, Lixa? la Ikea au asa ceva? Nu am vazut, dar nu am prea dat atentie, ca eram in graba...
Eu tot de unul singur o sa-l las, ce ajutor? Las-acolo, sa munceasca!!! ;-)
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Sa munceasca, ca doar ce sa faca si el...
Noi de obicei sambata dimineata luam micul dejun la Ikea, ca sa nu zicem ca nu mai iesim in oras . Si evident ca trec de fiecare data pe la zona de copii, ca doar e langa restaurant, spre disperarea sotului. Si intr-una din multele dati am vazut un copilas incercand un astfel de impingator
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze botez
lixa spune:
Anne_Ma, seara, si numai seara, adoarme la tzitzi (in rest adoarme prin alte mijloace). Doarme de la 9-10 pana pe la 8-8:30
Poze botez
adinag spune:
quote:
Originally posted by Anne_Ma
Adina, este un proverb: "Vorba multa, saracia omului". Ce crezi?
MAMI DE IOANA (03.12.2007)
www.flickr.com/photos/22197252@N07/" target="_blank">POZE PERLUTA MEA
Da mai, ai dreptate! Da' io-s verde de invidie cum doarme Catalin al Lixei...
adyanna spune:
In primul rand:
La multe lunite sarbatoritilor de azi!
Am vazut ca vorbiti de premergatoare (sau vorbeati, ca nu am apucat sa citesc tot ). Eu am vazut acum cateva luni,la tv un reportaj in care se spunea ca, mai nou, s-a descoperit ca o mare parte dintre copii care folosesc premergatorul sunt pasibili de a avea probleme cu soldurile mai tarziu (nu mai stiu exact cum au denumit acea boala). Ce am retinut eu, e ca acesti copii pot avea nevoie de proteza de sold mai tarziu, in cursul vietii, deoarece pozitia in care "atarna" in premergator atunci cand obosesc nu e tocmai buna. Asa ca nici eu nu cred ca voi folosi premergatorul. Mai mult imi place ideea acelui "umblator" de care se pot tine.
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
adyanna spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Vroiam sa va spun ca am facut o comanda de carti pe site-ul w w w dol ro si am fost super incantata de seriozitatea lor. Eu care comand mereu carti nu am mai vazut pana acum asa promptitudine si atentie in ceea ce priveste clientul.
Sunt incantata de cartea irinei Petrea ''Si tu poti fi supernanny'. Acum ma pun putintel pe citit ca ziua nu prea pot. Citesc cate 2 pagini, ma striga Matei .
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Am si eu cartea Irinei Petre. A fost prima carte despre copii pe care am cumparat-o dupa ce am ramas insarcinata. De parca as fi nascut direct un copil mai mare! Si mie imi place super mult! Si chiar mi se pare utila!
Asa creste
cristi07 spune:
Fetelor si eu am citit cartea cu super nanny...pe vremea cand eram gravida , si chiar mi-a placut!
Radu adoarme singurel la el in camera...pe burtica evident, cu suzeta...si in mare parte cu jucaria lui http://www.tomy.co.uk/products/winnie-the-pooh-moonlight-dreamshow/?parent=2372
numai ca proiectia e degeaba (daca doarme pe burtica )
Roxxy, lucrezi la o firma de recrutare?????
Cristina si Radu Poze Radu
adyanna spune:
quote:
Originally posted by lixa
Alina, spor la treaba pentru proiect
Catalin facea intoarceri de pe burta pe spate pe la 2 luni jumate. Intre timp se pare ca a uitat cum se face sau i-a crescut burta prea mult . Acum se tot intoarce de pe spate pe burta, iar cand ajunge pe burta, ori impinge tare in brate sa se ridice, ori pune capul jos si impinge de fund. Cred ca mai avem ceva pana o sa le combine (sa ridice si de brate si de fund). Azi statea pe genunchii mei, la aprox 45 grade sprijinit si s-a ridicat singurel in fund . Nici nu-mi venea sa cred... si a tot repetat faza de cateva ori, pana a obosit si tot nu s-a lasat, scancea sa-i dau degetele sa se traga
Poze botez
Si pitica mea s-a intors de pe urta pe spate devreme (la 2 luni si aprox o sapt). A tinut-o cam o luna dupa care, la fel, a cam uitat cum se face. Acum nu se intoarce decat pe o parte. Incearca ea sa se duca pe burta dar nu prea stie ce sa faca cu fundul. Dar cand o pun eu pe burta, mai nou, a incept sa isi traga genunchii sub ea si sa se impinga in ei! Reuseste sa se deplaseze pe o distanta scurta asa, dar oboseste repede si se enerveaza.
Asa creste