Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Am urmarit dinscutia dintre voi si pot spune ca apreciez fetele care reusesc sa-si ia de lucru acasa. Eu sunt genul de persoana care daca nu-si face cele 8 ore de somn pe noapte, a doua zi nu mai stiu nici cum ma cheama. Ziua nici nu s-ar pune problema sa lucrez cu piticul meu certat cu somnul.
Oricum domeniul in care lucrez eu nu mi-ar permite sa lucrez acasa

Eu totusi o am si pe soacra-mea vecina, macar asta sa am si eu avantaj, in caz ca nu fac fata cu somnul

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze botez

Mergi la inceput

Am gasit si "www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=43&cod_produs=609" target="_blank">premergatorul" primit la botez. Are 3 pozitii in care se pune tablia aia cu zgomote (cand bebe sta pe burta, cand sta in fund si se joaca din lateral, cand bebe impinge din picioare). Alina, Adina, stiu ca voua va plac in mod special jucariile de lemn - am vazut ceva asemanator la Ikea (din lemn, evident)

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Roxxy, si eu ma gandeam sa cumpar cartea. Sunt curioasa cum e. Desi nu am prea mare incredere in cartile care te "ajuta" sa cresti copilul, sper sa gasesc lucruri interesante.
Lixa, eu fac grafica web. Banuiam eu ca esti programator. :)) Mie imi este mult mai lejer, nu trebue sa ma conectez la baze de date sau altceva. Primesc brief-uri, trimit conceptul sau conceptele si urmeaza cateva revizii dupa care am incheiat. :) Deocamdata incerc niste proiecte sa vad cum ma descurc, am un deadline foarte strans acum. Maine. :))

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Nici eu nu sunt pentru premergator. Nici pentru hamul acela care sustine copilul. Cred ca invata mult mai sanatos cand trebuie sa se bazeze pe fortele proprii.
Maria inca nu s-a intors de pe burtica pe spate, dar isi tine foarte bine si sus ridicat funduletul cand e pe burtica. :)) Ma astept sa inceapa sa misune prin casa. (Glumesc, evident; constat ca noi suntem mai codasi.:) )

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Alina, spor la treaba pentru proiect

Catalin facea intoarceri de pe burta pe spate pe la 2 luni jumate. Intre timp se pare ca a uitat cum se face sau i-a crescut burta prea mult . Acum se tot intoarce de pe spate pe burta, iar cand ajunge pe burta, ori impinge tare in brate sa se ridice, ori pune capul jos si impinge de fund. Cred ca mai avem ceva pana o sa le combine (sa ridice si de brate si de fund). Azi statea pe genunchii mei, la aprox 45 grade sprijinit si s-a ridicat singurel in fund . Nici nu-mi venea sa cred... si a tot repetat faza de cateva ori, pana a obosit si tot nu s-a lasat, scancea sa-i dau degetele sa se traga

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Fetele, copii vostri plang atunci cand ii imbracati dupa baita? Ioana nu suporta deloc. In timpul zilei, atunci cand o schimb, nu zice nimic. Sunt talente, nu credeti?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anne_Ma

Fetele, copii vostri plang atunci cand ii imbracati dupa baita? Ioana nu suporta deloc. In timpul zilei, atunci cand o schimb, nu zice nimic. Sunt talente, nu credeti?

MAMI DE IOANA (03.12.2007)
www.flickr.com/photos/22197252@N07/" target="_blank">POZE PERLUTA MEA

Noi avem dupa baita masaj, si, da, dupa masaj maraie cand il imbraca ta-su (baita, masajul si imbracatul dupa sunt sarcina lui tati ). Apropo de marait, de vreo saptamana, cand e obosit, ori isi canta, ori face mrrrrr mrrrrr

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

quote:
Originally posted by lixa

quote:

Noi avem dupa baita masaj, si, da, dupa masaj maraie cand il imbraca ta-su (baita, masajul si imbracatul dupa sunt sarcina lui tati ). Apropo de marait, de vreo saptamana, cand e obosit, ori isi canta, ori face mrrrrr mrrrrr

Poze botez

Cum il adormi? Adoarme singur?
Cat doarme noaptea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Da, Lixa, de asta stiu si eu ca e ok, dar in ochii mei nu e un premergator. Aici chiar se cheama diferit, asta-i un "ajutator de mers". Copiii nu atarna in el, ci merg singuri! E super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:

quote:
Originally posted by lixa

quote:

Poze botez

Cum il adormi? Adoarme singur?
Cat doarme noaptea?

Ce intrebari scurte si la obiect

Mergi la inceput