Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 15
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by lixa
Tocmai pentru ca nu am auzit tocmai de bine de premergator, eu voi folosi ceva in genul www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-interactive-24/Fisher-Price-91/4130/Premergator-muzical-multifunctional-cu-activitati.html" target="_blank">asta. Nu gasesc acum exact cum avem noi... Oricum, este incepand cu pedioada cand se ridica deja singurel, dar nu are stabilitate
Noi il avem de la Robert pe asta Speram sa-i placa si ei trenuletele.
Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
creem spune:
Mihaela..pai scrie ca se foloseste de la 12 luni...asta insemnand ca bebe stie deja sa mearga in picioare...sau pe aproape
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adinag
Stiu, Vali, personal sunt absolut contra, ca am auzit numai de rele, dar dupa discutiile din ultimul timp pe forum mi-e cam frica sa-mi zic parera prea vehement la teme din astea sensibile
Sincer iti spun ca am adoptat aceeasi tactica,cu toate ca nu-mi place.Mi se pare normal sa-mi spun parerea atunci cand o am si mi-ar placea ca un moment dat sa primesc si eu niste raspunsuri la problemele care ma framanta nu numai incurajari,pupici si floricele.
Cred ca Stefania mi-a urat de bine sa ajung sa vad ce e aia mastita ca dimineata m-am trezit cu un san umflat si inflamat,cu o stare generala proasta si cu nervi pe bigudiuri din cauza mofturilor lui Robert,cred ca vrea sa-mi transmita ceva si eu nu pricep si simt ca-mi scapa printre degete.Imi vreau copilul meu bun si cuminte inapoi.
Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
pet.cost2005 spune:
adina - eu te inteleg perfect ... chiar daca spui in graba. Si imi place tare mult modul tau de a gandi, de a educa (ma refer la ceea ce povestesti despre jasmina ta).
Si apropo de sfaturi, am sa te interpelez in legatura cu diversificarea, atunci cand o sa incepem ... daca nu ti-e cu suparare. Si pt. ca metodele de la voi vad ca se cam potrivesc cu cele din Italia.
Ma doare capul de moooorrr ... si ma simt lesinata, numai as dormi continuu ...
Petronela si Silvia
adra_bell spune:
Inclin sa cred ca bine ai facut ca nu te-ai luat dupa doctor. Doctorita mea o mare aiurita, pana acum nici nu m-a intrebat ce mananca fii-mea si, doar pot fi vreo nebuna care si-a diversificat copilul direct cu sarmale. Astept cu interes controlul de 5 luni, sunt curioasa daca ma intreaba ceva.
Sor-mea si-a diversificat copii la 3 luni cu mar cu biscuite, ca asa i-a zis doctorul. In concluzie, cel mic, care face 2 ani, e posibil sa aiba intoleranta la gluten, asta descoperita de curand, dupa luni de stat prin spitale si tot felul de suspiciuni de diagnostice horror inclusiv fibroza chistica.
N-am urmarit ce si cum a zis sau nu Stefania, dar eu zic ca e o lume libera si fiecare ne putem exprima parerile, suntem adulti si intram aici tocmai pentru un sfat sau o parere diferita de a noastra, nu pentru certuri in care ne luam jucariile si plecam acasa.
Stefania, pup fata pe marginea depresiei, sa stii ca si eu ma simt cateodata pe marginea gropii si mi se pare ca ma trage de un picior.
Eu nu o sa apelez la premergator, habar n-am daca e bun sau rau, dar stiu ca sunt tari in care este interzis, si banuiesc ca nu degeaba.
quote:
Originally posted by creemquote:
Originally posted by SufletDInger
Ms de raspuns. Asa ma gandeam sa fac si eu, dar tare ma mai deruteaza medicul asta, e cam aiurit, ba zice una, ba aktlta. A utiat ca mi-a zis de cereale tot el.
In multe privinte, inclusiv cu diversificarea, eu m-am inspirat de la fete, nu m-am luat dupa dr
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Sa comanzi cartea pt ca este intr-adevar foarte buna. Chiar acum sunt cu un ochi in ea.
Si eu mi-am luat cartea in perioada cand Robert nu avea nevoie de corectii. Se pare ca trebuie sa o recitesc,poate reusesc sa ies din impas.
ellis spune:
PUSSI, cum adica le dai portionat?
voi mai aveti timp sa iesiti afara?
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
pet.cost2005 spune:
Aaaa ... ce e aia "tuta"?
miha - au si ei copilasii toane, trece !!!
Mai vroiam sa zic ceva ... da' am uitat .
Petronela si Silvia
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adinag
A propos, Miha, ce criza de personalitate are Robert?
In primul rand nu mananca...decat o masa pe zi...
Apoi,are momente cand e destul de inchis,nu are nevoie de nimic,decat sa se uite la desene.
Dar si altele in care cere foarte multa atentie si asta nu prea placut:tipa,urla,negociaza ora de culcare,iesitul afara,intratul in casa...
Pentru majoritatea rugamintilor il are pe NU in brate,asta dupa ce este spusa de vreo doua ori,primele dati parca trece pe langa el,parca nu aude,efectiv nu ma mai pot intelege cu el.