Inseminare (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

leonardo2007, nu fii suparata.
voiam sa te intreb daca tie ti-a spus dr dupa inseminare daca e bine sa mai prestezi si acasa. Mie nu mi-a zis nimic si am stat cuminti. Pe forum am citit ca unele fete au avut contact sexual, chiar la indicatia doctorului, dupa inseminare. Si mi se pare logic ca ar fi trebuit sa mai avem contac sexual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Flore, si eu mi-am speriat sotul. M-ai mai linistit ca nu am fost singura cu isterii. Sper sa nu mai trebuiasca sa mai treaca saracutul prin nebuniile mele dar pana la urma asta este, suportam cu stoicism pana ne vedem cu puii in brate.

Leonardo, imi pare rau de ziua 1 dar o iei de la capat, da? Hai, sus moralul! Pana la urma vei reusi!

LunaNueva sa ne dai vesti bune, imi place cum suna Pregnant Until Proven Otherwise! Si eu sunt la fel numa ca in Romanica!

Fetele am vazut ca multe dintre voi luati si estroferm sau va dati pe burtica cu oestrogel. Va rog sa imi spuneti si mie cum trebuie facut tratamentul acesta avand in vedere ca eu iau closty in zilele 5-9. va intreb pentru ca la inseminare endometrul meu era de 5,5 mm. S-o fi prins ceva sau nu vom vedea...

Va pupacesc,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

florela30, nu sunt suparata ..sunt chiar destul de paralela ...nu stiu de ce nu mai mai stresez asa tare.
a..si nu mi-a zis nimic de prestare..nici da, nici nu ..nici la cat timp dupa ...dar eu am prestat a doua zi si a treia sau a patra zi ...

Felix 76, nu stiu daca e ziua 1 inca ...doctorul mi-a zis ca doar cand e flux puternic la CM - aia e prima zi...la mine nu e inca decat foarte putin

http://tt.lilypie.com/vq6Dp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by florela30

leonardo2007, nu fii suparata.
voiam sa te intreb daca tie ti-a spus dr dupa inseminare daca e bine sa mai prestezi si acasa. Mie nu mi-a zis nimic si am stat cuminti. Pe forum am citit ca unele fete au avut contact sexual, chiar la indicatia doctorului, dupa inseminare. Si mi se pare logic ca ar fi trebuit sa mai avem contac sexual.

Si eu mi-am pus aceeasi intrebare.Ca raspuns 2 dr, 2 pareri.Concluzia mea: se stie si se recomanda relatii sexuale la 2 zile,tocmai pt ca spermatozoizii sa fi valizi,maturi.Cum in ziua inseminarii gigeii au fost recoltati dimineata,calitatea altora dupa interventie nu mai e aceeasi...in schimbi dupa 2 zile se poate incerca!!!!

Cautind o bucatica de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Roxana- sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pentru toate fetele cu probleme- eu m-am cam saturat de atatea esecuri pe acest plan- parca nu mai am rabdare- imi este ff greu sa ma remontez de la luna la luna (cred ca toate fetele au acest senbtiment)
Vom trece peste aceste incercari.

Felix
- du-te sa-ti faci un Bhcg sa fii sigura
Mie mi-a dat pt cresterea endometrului - 2 cp estrofem dimineata la aceiasi ora din Z6-Z11, iar clost. iau 1/1 cp din Z2-Z6 (Z6 este comuna )

Leonardo
- imi pare ffff rau
Parca mi-a scazut iar moralul.

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Elly, si eu m-am gandit la asta dar n-am unde sa imi fac bHCG ca la noi in oras iti da rezultatul peste 10 zile... Ce sa mai fac cu rezultatul peste atata timp? Oricum se va vedea si pe test de urina!
Ciclul meu este normal de 30-32 zile si tratamentul cu closty mi l-a dat in zilele 5-9. Cu closty am ovulat in z 11. Daca tu faci tratament cu closty din z2 inseamna ca in mod normal ciclul tau e mai scurt de 28 de zile asa-i?

Leonardo, daca nu e flux atunci sangerarea poate fi si din alte cauze (implantare bebe). Tinem pumnii sa fie cu ochisori!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Felix - ciclul meu nu este regulat - mie imi venea la 3 luni si de acum 3 ani a mai venit- am asteptat 6 luni si nimik.
Asa ca m-am dus la dr. si mi-a dar trat cu progesteron Z17-26 si in Z29 in vine - ceas.

Cred ca de aceea nu am nici ovulatie- sunt total dereglata.
Cand am fost in 11.2007 la Marinescu pt HSG aveam foliculi si acum cand am terminat si eu cu toate analizele si trebuia sa fac inseminari- niciun folicul.

Sper sa ovulez cu closti- desi nu imi pun sperante- pt ca voi fi iar dezamagita si imi va fi ff greu sa ma "remontez".

Ce-o fi o fi.

Leo- am mai citit pe forum de fete care au sangerat cateva zile -ff putin si cand si-au facut testul II.
Asa ca mult succes- sper sa fie bb.

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

[quote]Originally posted by LunaNueva[/i

Iaura, mareste aportul de proteine: bea lapte de soia, maninca fasole si daca nu tii post baga la greu oua, carne, lactate. Daca tii post, atunci speranta ta este laptele de soia. Succes!

Eu de joi dupa-amiaza dupa prima inseminare pina ieri la prinz, am simtit ca-mi plesnesc ovarele, abia puteam sa m11:30 dimineata am simtit niste intepaturi puternice in zona ovarului sting si dupa mintea mea am decis ca atunci am ovulat. L-am intrebat si pe doctor daca e posibil sa simti cind ovulezi si mi-a spus ca este posibil, mai ales daca ai mai mult de 3 foliculi. Eu am avut patru asa ca banuiesc ca am simtit ovulatia.

Acum sint PUPO adica pregnant until proven otherwise dupa cum se spune pe aici in Canada. Cu ajutorul lui Dumnezeu inainte.

Voi sa ma iertati fetelor ca nu folosesc i din a corect, daca-mi face si mie cineva instructia o sa fie mai usor pentru ochii vostri cititul.

mersi pt raspuns
iti urez succes, sa fie cu ochisori
acum am venit de la monitorizare si de ziua mea am avut noroc: am folicul de 17,8 si endometru de 11, deseara fac ceva asemanator pregnylului(mi-a dat dr. cu 50 lei ca poate nu gasesc pregnyl )si miercuri fac IA
l-am intrebat pe dr. ca de unde stim dak a avut loc ovulatia si a zis ca nu face echo inainte sau dupa pt ca prezervativul care-l pune pe sonda are spermicid si....
dar e destul de mare foliculul pt IA sau mai poate sa creasca pana atunci desi fac azi inj?
apropo de closti , eu nu am avut niciun simptom

la toate fetele

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNueva spune:

Iaura, aici in Canada nu se face echo ca sa se vada daca s-a produs ovulatia sau nu, pentru ca se stie ca se ovuleaza sigur cam la 36 de ore dupa trigger shot, adica injectia cu hCG, care de fapt este pregnyl-ul la voi in Romania. Sa traiasca Dr. Google! Bafta multa si sa dea Dumnezeu sa ti se prinda!

Ce mai face restul de fete?

Eu sunt la capitolul supozitoare cu progesteron si am beta programat pentru data de 29 aprilie. Sunt foarte calma si increzatoare de data aceasta.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Declar z1. Punct si de la capat!

Luna, eu n-am ovulat dupa pregnyl (asa s-a vazut la echo) dar cred ca sunt un caz rar!

Felix

Mergi la inceput