Inseminare (25)
Raspunsuri - Pagina 5

florela30 spune:
buna dimineta, fetelor!
Iaura21, esti o fericita ca nu ai simptome de la closti.felix76, succes luna aceasta.
Eu sunt ziua 10 si m-a cuprins un sentiment foarte ciudat, nu stiu ce am. Cred ca sunt nerabdatoare sa vina ziua ovulatiei si apoi sfarsitul lunii sa vedem daca s-a intamplat minunea.Azi o sa merg la monitorizare, am o frica in ceea ce priveste endometrul, ma rog la DD sa nu fie subtire.

elly_me spune:
felix- no comment
Leo - cum te simti? noutati?
Anaconda- vreo veste?
Flo- succes
Iaura- felicitari pt productie- sa fie cu ochisori
Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

anaconda2 spune:
elly , sunt in faza de asteptare .... Cam pe 28 ar trebui sa-mi fac un test .
http://ana_conda.pho.to/albums/untitled_gallery/index.htm

florela30 spune:
Gata. Am facut si monitorizarea: ziua 10 : endometru -8 mm; os - nici un folicul; od-doi foliculi( unul de 14 mm si unul de 12 mm). Mi-am mai revenit ptr ca doctorul pe care l-am gasit aici(miercurea ciuc) imi poate face si inseminarea. Asa ca ne-am hotarat sa nu plecam acasa de paste si sa facem inseminarea nr. 2, avand in vedere ca tot am facut stimularea si cei de la medlife bucuresti mi-au spus ca dr embriolog e in concediu exact in perioada in care ovulez. Asa ca o sa ma "inseminez" la harghita.

magdita spune:
Buna fetele,
Este prima data cand scriu la subiectul vostru, sper sa ma primiti printre voi.
Am facut si eu prima inseminarea sambata, 12.04.2008, dupa multe zile de monitorizare si multe stari sufletesti: incredere, speranta, resemnare, dezamagire, disperare, resemnare din nou. Nu mi-as fi inchipuit niciodata ca va dura atat de mult raspunsul organismului meu la stimulare.Eu natural ovulez devreme, in z10-z13.Datorita tratamentului cu clostilbegyt, organismul meu a reactionat f greu la stimulare, foliculii au crescut greu si a trebuit sa astept aproape 12 zile sa pot face inseminarea, adica in z21. Inca sunt cu sufletul trist ca in dimineata inseminarii medicul meu nu mi-a mai facut monitorizare sa vedem daca s-au spart foliculii si nu stiu daca nu am facut-o cumva degeaba.Acum, cum o vrea DD.
In zilele de Paste, ar trebui sa primesc raspunsul acestei inseminari.Atunci fac 2 saptamani de la IA.
Va pup pe toate
Vine cu
Doamne ajuta tuturor sa auzim numai vesti bune
magdita
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

magdita spune:
Feli, sunt alaturi de tine.
Anaconda, iti tin pumnii stransi!
Bafta tuturor fetelor si sa auzim numai de II .
Vine cu
Doamne ajuta tuturor sa auzim numai vesti bune
magdita
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

florela30 spune:
bine ai venit printre noi, magdita. ne rugam ptr tine sa se intample minunea acum de paste.
anaconda, cum te simti?mai ai putin pana pe 28. cum stai cu moralul?
felix, o sa fie bine pana la urma.

LunaNueva spune:
quote:
Originally posted by felix76
Declar z1. Punct si de la capat!
Luna, eu n-am ovulat dupa pregnyl (asa s-a vazut la echo) dar cred ca sunt un caz rar!
Felix
Ar fi trebuit sa precizez ca statisticile spun 99% dintre cazuri ovuleaza dupa pregnyl.

Imi pare tare, tare rau, felix! Este devastator sa aflii ca nu a mers, dar mare este capacitatea de a ne mobiliza si a incepe din nou. Iti doresc din toata inima sa fie cu succes de data asta!

LunaNueva spune:
Magdita, bafta multa! Sa auzim vesti bune!
Anaconda, eu pe 29 merg la test! Sa dea Bunul Dumnezeu sa incepem saptamina cu vesti minunate!

anaconda2 spune:
florela30 , magdita , ...eu am cazut in butoi de cateva zile ! nici nu ma pot gandi ,ca nici cea de-a 3 a IA , sa nu fi reusit ....
Ca nu stiu ce-am sa fac ....
http://ana_conda.pho.to/albums/untitled_gallery/index.htm