Strumfi de iulie-august 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 7
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
panda77 spune:
cafera, si eu tot de la Nestle ii dau Ilincai, arata cam asa : biscuiti. Sunt 24 intr-o cutie si sunt ambalati in 4 pungute de plastic. Ce e bun la ei e ca nu se sfarama decat dupa ce se inmoaie, adica bebe nu se ineaca cu ei.
Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
quote:
Pentru ca a trecut de 8 luni, i-am dat pentru prima oara putin suc de portocala, dar nu i-a placut. In schimb, a fost incantat sa molfaie o felie de portocala din mana mea.Curatata de pielite, desigur.
[b]mi_a]/b] ai venit in intampinarea intrebarii pe care o pregateam pentru azi. Eu am avut intentia sa-i dau, dar se nimerise ca portocalele cumparate sa fie f rele (uscate). Nici nu stiu cat de bune sunt acum portocalele (in sensul de "naturale", dar tot as incerca, pentru "diversificare")
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
![](bonjovi.gif)
![](bibe.gif)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
panda77 spune:
La multi ani Andrei! Monica, sa te bucuri de minunea ta mica, sa-ti creasca mare, sanatoasa si dragastoasa!
Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
mamii spune:
Neata fetelor si de la noiii
lunama bucur tare mult ca ai revenit in FORTZA si tare bine ma dispui .Despre hemoroid tot ce stiu este ca poate fi si intern si nu e obligatoriu sa cauzeze durere!Poate efectiv ai fost mai constipata si s-a fisurat unul nu e asa de grava treaba asta dar ar fi bine sa o rezolvi
Liasi eu ii dau iaurtul seara si fructul dimineata!Nici la noi nu intra in discutie carnita
As fi vrut sa imi amintesc ce mai vroiam sa scriu dar se pare ca ... ma cam lasa memoria cam nasoala treaba asta
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
povestea nasterii lui bebitz
panda77 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Eu am avut intentia sa-i dau, dar se nimerise ca portocalele cumparate sa fie f rele (uscate). Nici nu stiu cat de bune sunt acum portocalele (in sensul de "naturale", dar tot as incerca, pentru "diversificare")
Oana, eu i-am dat Ilincai in loc de portocale mandarine. Sunt mai dulci si ii plac in sensul ca aproape ca tremura de pofta cand ii dau, nu stie cum sa indese in gura mai repede bucatelele curatate
![](radtare.gif)
Panda, fudula mamica a domnitei
![](copilas.gif)
lorinaoo1 spune:
Imi dati voie sa ma plang? Lori nu mai mananca nici iaurt (alimentul ei preferat)
Sa tremure de pofta? Nu mai exista pofta
San in schimb mananca de mi-a facut ragade
Sa pun totul pe seama dintilor? Nasoala treaba si cu dintii astia
Lia ma gandeam eu asa ca de la vremea asta schimbatoare capsorul tau are de suferit cu migrenele (si daca nu le ai sa stii ca sunt la mine, in caz ca ti-era dor de ele )si sa stii ca a mea cafeluta e leac garantat
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
mamiCamelia spune:
Neata fetelor.
Gata am dat papa la un Luca galagios. Mama ce gura mai are. Seamana ma-sii. Ca sa va mai dau idei micul dejun a fostasa: Mar+para+o lingura bisciute ras+o picatura ulei masline+ un varf cutit de scortisoara.
Karligutza, saru'mana pt link. Eu nu stiu sa fac asa.
Liadorian eu dau fructele dimineata, in diverse combinatii, supica la pranz, sau alte piureuri, si seara branzeturi sau iaurt in diverse combinatii ( cu cereale, cu biscuiti, cu ou, cu fruct)
Cafera, nici Luca nu prea baga in seama biscuitii aia de la Nestle, dar altii nu stiu. Sunt buni de rontait dar bebe se plictiseste si renunta. Prefera pufuletii.
Camelia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Fetelor, vreau sa va cer opinia in legatura cu meniul Mirunei. Eu sunt multumita de cat/cum mananca acum, dar nu stiu daca se impun ceva modificari. Asadar:
- dimineata pe la 9: iaurt (vreo 200 de grame, cred) cucereale (o lingura mare de cerele simple de la Milupa);
- paranzul e pe la 2: legume in diferite combinatii cu ce se mai poate prin ele (branza, ou, carnita e cah, o refuza complet) - aci cantitatile variaza de la cateva lingurite la o ortie intreaga, dupa cre nu mai are nevoie sa suga;
-seara, pe la 7: un fruct.
Intre mese si noaptea,lapte la discretie. E ok asa? Ati schimba fructul ala de seara?
www.katsandogz.com/onchildren.html" target="_blank">On children
Lia siMiruna Demetra
Lia, am vazut ca ti-au raspuns si fetele. Spun si eu ca si ele si iti justific prin ce am observat la Victor, cam pe cand ne chinuiam si noi cu legumele (pranzul)
Pe la 9-10 ii dau doar fruct in care pun o lingurita, maxim doua de cereale (mai mult asa, ca sa se lege). Asta presupunand ca la trezire a supt bine. Masa asta de la 10 trebuie sa fie asa, o gustare ca sa manace bine pranzul. Intr-un timp ii dadeam si eu iaurt dimineata, apoi sa suga si inainte de somnul de dupa gustare si cand se trezea. Si ma miram apoi ca nu mananca pranzul (ziceam ca nu-i plac legumele). Pai cred ca era mult prea satul, ce sa mai manance? Unde sa mai intre?
Acum, cum spuneam, la gustare doar fruct + cereale, apoi nani (fara tzatza, cu multe cantecele (trebuie sa imi reinnoiesc repertoriul si sa-mi mai dreg vocea), san cand se trezeste (motiv sa-i placa sa se trezeasca, sa ne mai iubim, sa ne mai mirosim...) si pe la 13-14 un castron de legume.
Iaurtul, branza...pe la 18-19. Uneori, pe la 18 ii dau cereale. Cu fruct. Nu stiu daca e bine, dar presupunanad ca adoarme pe la 22...
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
![](bonjovi.gif)
![](bibe.gif)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"