Strumfi de iulie-august 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 6
X-ray spune:
buna dimineata!
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
a re-inceput votarea,bulina e www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
panda77 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Camelia, ce frumos a crescut Luca, ce flacau mare s-a facut! Sa-l din partea mea si a Ilincai, ca ma intreba deunazi de el . Vai, abia astept vremea cand chiar or sa ne vorbeasca piticii si cand o sa ne dorim sa mai si taca !
Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
karligutza spune:
Fetelor Mami Camelia daduse un enter in linkul cu pozele si m-am gandit sa o ajut eu sa ii dau linkul corect astfel incat sa o puteti admira si voi... bineinteles puiul ei e un dulce baietel cu ochi albastri.... mie una mi-e tare simpatic... m-am uitat rapid la poze insa sunt cam putine ... asa incat mami Camelia te rugam sa mai pui poze si sa ne anunti!
soooooo.... Poze de mamiCamelia
va pup pe toate, am tot fost ocupata, nu prea am avut timp de net, v-am citit, ca de obicei, neserioasa, promit ca voi raspunde, dar nu mai apuc, iar acum e asa tarziu fata de cand s-a discutat ca nici nu mai are rost sa readuc vorba despre ceva ce nu mai intereseaza pe majoritate.... (nu ca atunci ar fi interesat ); insa va multumesc voua fetelor care candva v-ati facut timp pentru mine in gandurile si mesajele voastre!
adeluta are un nou dintisor jos (incisiv lateral stanga)
felicitari Lorina pentru mersul curajos!
cafera, cam asa te lauzi? baie cu capsuni (sau doar miros... )
raman datoare sa iti dau ceva faringosept ca poate te doare-n gat de la cat ai strigat dupa mine
Luna multumesc si tie pt.ceva din urma! ... si ai grija cu funduletu' mai in gluma mai in serios, multa sanatate!
Eles, vezi poate ca puiul are un SIMPLU ROSU-N GAT! adeluta a vomat asa cand avea rosu-n gat si atat... se vindeca repede, dar trebuie mers la medic sa va spuna daca e asta sau altceva!
i_ulia si pentru tine o floricica pt.incurajarile de mai demult...
cristina26 v-am admirat si eu pozele, iti urez cu intarziere si multa sanatate si IUBIRE!!! in jurul tau si in inima ta!
nu mai stiu ce sa mai scriu pt.ca nu-mi mai amintesc acum nu ca n-ar mai fi de zis!
karligutza
sunt mamica Adelutei
liadorian spune:
Fetelor, vreau sa va cer opinia in legatura cu meniul Mirunei. Eu sunt multumita de cat/cum mananca acum, dar nu stiu daca se impun ceva modificari. Asadar:
- dimineata pe la 9: iaurt (vreo 200 de grame, cred) cucereale (o lingura mare de cerele simple de la Milupa);
- paranzul e pe la 2: legume in diferite combinatii cu ce se mai poate prin ele (branza, ou, carnita e cah, o refuza complet) - aci cantitatile variaza de la cateva lingurite la o ortie intreaga, dupa cre nu mai are nevoie sa suga;
-seara, pe la 7: un fruct.
Intre mese si noaptea,lapte la discretie. E ok asa? Ati schimba fructul ala de seara?
cafera spune:
Sunt iar in dilema de...biscuiti. I-am dat cereale cu gluten si acum as vrea sa incerc cu biscuiti, asa... in manuta. Dar eu nu gasesc bisi de bebe. Va rog sa-mi dati mai multe detalii: nume, de unde pot cumpara. Daca aveti poze, va rog, ca eu sunt sarita de 30 si inteleg mai greu. Multumesc!
burtika spune:
buna dimineata.
cafera, biscuiti pt bebe au cei de la Nestle: "P'tit Biscuit". probabil ca mai sunt si altii , eu pe astia i-am descoperit dar lui iris nu prea-i plac, roade un pic si ii arunca.
Nonna76 spune:
Salutari!
Azi minzul meu face 9 luni.Am baiat mare...Nu vom sarbatori cu tort dar cumva vom sarbatori noi.
Eu lui Andrei i-am dat rondele de orez sau griu expandat.Sunt simple,fara zahar,nu-s grozave,rontaie putin la ele apoi le arunca iar Vlad le foloseste sa dea mincare la vrabiute afara.
Lia eu ii dau lui Andrei fruct cu cereale dimineata, la prinz legume cu carne( ou nu maninca deloc)iar seara brinza sau iaurt cu cereale.Brinza i-o dau cu banana.Si lapte la discretie.