Strumfi de iulie-august 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Aseara nu am avut cuvinte sa-mi exprim placerea.... Sa vezi atatia copii frumosi, o incantare a fost. Si ma uitam, chiar daca nu stiu sa vorbeasca, exprima ce simt mai bine dacat noi prin cuvinte.

Si bucuria sa fie mai mare, in dimineata asta il vad si pe tiganul blond al lui mamiCamelia, care e un frumos si jumatate. Iar mamica se vede ca i-a pus sufletul pe palma puiului, de la ora aia facea album.
Mi-au placut tare mult alinturile. Dar cel pe care l-am amintit cel mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

www.flickr.com/photos/bebeluca/2421538347/" target="_blank">uita-te la el ce dragalas e... ai un baietel tare reusit mamiCamelia!! insa tot am o "reclamatie": putine poze! si zici ca ai muncit pana la ora 4 si ceva pentru albumul de pe flickr? o fi mers greu netu' sau ai mai facut tu si altceva .........

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

De ce o intrebi, Karli? Tu ai dormit iar neintoarsa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

eu n-am dat "buna dimineata!"
si nici nu s-a dat.... eu ca sa va fac cafeaua ar trebui sa iau din stocul soacrei , atata mi-ar trebui...
deci cine are cafea prin casa sa puna repede ibricul pe foc!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Kari, sa stii ca maternitatea te face frumoasa. Iar pe tine, in mod special. Nu am reusit sa surprind o alta poza mai ... dragastoasa si multumita, ca cea in care o tii pe Adeluta in brate, in primele zile. Tare mult m-a "atins".

Mergi la inceput

Mie sa nu-mi dai. Ca nu sunt bautoare. Dar poate or vrea sa se imbibe mamicile care tocmai s-au sculat. Dar ceai ai in casa? Sau...

Auzi? Dar ce cauta soacra in mesajele tale? E cumva in casa, in familia, in viata, in...inima ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata!
Camelia ochios tare mai e Luca si tu arati f bine, ia spune tu aici secretul

Alinutza ce bine sta Tudor printre flori si ce smecheras e el, stie ca arata bine, manca-l-ar mama pe el Da' ne-ai cam amagit, mai vrem poze, ca ne-ai deschis apetitul

Corina Deni e picatura rupta din tine, tati ce zice, nu e gelos?

Lunita esti o dulce . Nu stiu de ce nu ma-m gandit sa aplic metoda de care vorbeai si intr-o postare anterioara. Ii fac azi cartof copt sa vedem ce face cu el. Eu i-am mai dat bucati de fructe (banana, mandarina) dar le sfarama in palma si mai ciuguleste cate o bucatica. Si chiar asa cum ai spus tu, ma tot gandesc la necesarul de vitamine si parca nu pot fi f relaxata cand vad ca are mai mult de o sapt de cand refuza solidele si se hraneste numai cu san.
P.S. Tare mi-era dor sa mai scrii asa mult

Lia ptiu, ptiu sa nu se deoache Una si sa doarma din ce in ce mai bine

Alina.a imi pare rau sa aud ca si Elise face "mutrite" la mancare. Sper sa nu fie infectie urinara si sa fie doar dintii sau o faza trecatoare. Cat despre noi, chiar e vorba de dinti: ii mai iese un incisiv, i se vede in gingie, trebuie sa sparga din moment in moment (pana la sf sapt sparge sigur) asta dupa ce sapt trecuta i-au mai iesit doi dinti sus, un incisiv si un lateral. De asta a avut si febra saracuta. Aseara, ca tot o parasem pe aici, a mancat 20 ml de iaurt cu cereale.
Imi place tare mult playground-ul Elisei, ce m-as juca si eu acolo Si Eli e o scumpete, ca de obicei, mai ales in costumatia de hip-hop-ista Mi-a placut tare mult cu cata gingasie se uita ea la buchetelul de flori de liliac

Vive rabdare multa, e sigur vreun dintisor care isi face de cap, chiar daca nu se vede

Dna Hook, of, dna Hook ce dor imi mai era de postarile tale si de Adeluta [alacaretestrangeinbrate] Tot voiam sa-ti trimit un PM dar mi-era sa nu zici ca sunt femeie nebuna
Am vizionat cu mare placere toate pozicile si filmuletele si ma declar, oficial, Si stii ce mult imi place poza asta, esti atat de duioasa si fara suparare, dar tititza ta seamana cu tati. Chiar voiam sa te intreb daca umbreluta aia e accesoriu al caruciorului sau ai luat-o separat?
Si Ilinca de Panda e scumpa tare si aliganta toata

Carla nici Tzontzonica mea nu mai sta la schimbat, dar o mai pacalesc cu vreo jucarie. Mai nou, nu-i place cand o pun la orizontala si incepe o "cantare" de zici ca o taie cineva si musai trebuie sa-i distrag atentia cu ceva.

Deci dau eu cafeaua si nu e din stocul socrelei

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

buna dimineata!
va multumim pt complimente si va asteptam la noi!si noua ne place fff mult noua achizitie,ieri pt ca a fost vreme buna am avut petitori in vizita,am stat numai afara ,numai somnicul si papica in casa.cred ca e cea mai buna investitie care am facut-o,mai luam o piscinuta gonflabila la vara si gata!
in legatura cu infectia urinara nu e obligatoriu sa faca toate fetitele sau sugarii,sper ca nu m-ati inteles gresit.pur si simplu pana scapam de pampersi este un risc sa faca,mai frecvent fetitele.si asta e piticul meu sa-i fac urocultura elisei,stiti voi fiecare cu piticu' lui,nu inseamna ca o lipsa a apetitului pune dg de infectie urinara.
luna te rog daca gasesti un link ceva cu patutul pune-l aici si pe mine ma intereseaza pt concediu dar mai ales imi trebuie peste o luna cand mergem la valcea amandoua la mine la tara(incep renovarilesi nu pot sta cu ea in casa cat sparg ziduri si alte elea....).servici usor si sa ma treci pe aici!
ashera laurentiu este ff bine pt varsta lui,nu-ti fa probleme,chiar nu justifica greutatea starea de sanatate a unui copil(nu in toate cazurile)

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

a re-inceput votarea,bulina e www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

buna dimineata de la noi EXPRESSO CINEVA???

Tin sa ii multumesc in mod special CAFEREI pentru ideea ei de a-i da soacrei de lucru si chiar functioneaza!PE BUNE!!!!

mamicamelia ai un baietel foarte foarte frumos

nici alex nu sta la schimbat dar il vrajesc cu diverse lucruri uneori...

Mai citesc si mai revin..

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Cafera intrebai de biscuiti pt bebe. Am facut poze, deci asa arata cutia si biscuitii sunt ambalati in patru pachetele asa

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput