Strumfi de iulie-august 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 13
karligutza spune:
Lunitza am dat click pe linkul cu Adelise..... mi-era dor de ea; m-am holbat eu cat m-am holbat numa' nu nimeream pozele noi cu voi... pana mi-am dat eu seama cum vad toata GALERIA - era si greu tare de dat seama! ... si am gasit www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=4518&g2_imageViewsIndex=1" target="_blank">poza mea favorita! asta esti tu? sa nu te recunosc! iti sta f.bine tunsa asa.... iar Adelise, e super finuta si dragalasa, e fetita lu' mama! va sta tare bine in patut la amandoua......... m-am uitat si peste alte poze ale voastre; tare schimbata mai esti in unele fata de altele.. si cred ca doar frizura ce te schimba pe tine tare mult; stau si ma gandesc ca tot e primavara, imi vine cheful de o noua tunsoare! dar cum? din ce, ca am un par ca o matura! am facut prostia sa ma tund cam scurt ultima data si acum astept sa mai creasca pt.a putea face ceva cu el....
va pup, gata baita.... ?
karligutza
sunt mamica Adelutei
mi_a spune:
Salut!
Si azi m-am delectat cu pozici de copii care mai de care mai dragalasi. Am admirat toate fetitele elegante si baieteii smecherasi.
Mami_camelia, multumim de complimente!
Din fericire, am rezolvat problema alimentelor pe care sa le ia in manuta. Mi-a cumparat cineva de la BE un dispozitiv special pt. aceasta. Nu pot sa-l descriu, mai bine il vedeti la www. babysafefeeder . com (fara spatii). M e foarte incantat de el si a mancat aproape o jumatate de mar asa. Suge si plescaie incantat iar eu nu am grija ca se ineaca. De-abia astept sa-i dau maine si alte fructe in el, sa vad cum i se par.
Am vazut programul de masa al strumfilor si meniul si pot sa spun ca si ale nostre sunt identice.Luni searaam incercat mamaliga cu branza, dar nu a fost foarte incantat. Oricum, masa de searao s-o fac mai diversificata peste ceva timp, insa micul dejun si pranzul vor ramane cam aceleasi, adica fructe si legume cu carne, ou ficat etc.
Intrebare apropo de carne: e bine daca folosesc urmatoarea schema: 2 zile piept de gaina, o zi ou, 2 zile vita, o zi ou, 2 zile ficat de pasare, o zi ou s.a.m.d? Voi cum faceti?
Alinutzaa, asa face si Mihaitza!
Mykhy, cum te mai simti? N-ai mai dat nici un semn!
Editez pt. ca acum am vazut centrul de joaca al Alinei. Vreau si eeeuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!
Mihai si mami
karligutza spune:
quote:
Originally posted by cristina26
Karligutza mersi draga mea. Vreau si eu la parc cu voi.
Dedicatie pentru frumoasele noastre
pai hai incoa'
cand veniti pe la Rumanica ? sa vorbesc pt.vreme buna si flori in parcuri ..........
multumim si pentru dedicatie! Ingrid a ascultat-o? ca Adeluta face nani... o sa ii pun maine melodia
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
Ashera mie mi se pare ok sa fie la 8 luni si un pic de 8.300 gr!
pai Adeluta cred ca tot asa avea la 8 luni jumatate... de ce ai aceasta suspiciune? de infectie... lipsa poftei de mancare e o chesiune destul de frecventa observ, noi o avem din plin, adica, pardon, doar lipsa poftei de mancare care nu e LAPTE (de la tzitzi)... eu am alte 2 explicatii deocamdata, puseu de crestere sau aparitia unor noi dintisori! infectiile urinare nu apar in asociere cu faptul ca bebe poate fi racit?
ma duc sa fac si eu nanitza... noapte buna!
zzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei
mychydutza spune:
mi_a sunt p-aci, doar ca ma solicita andrei la greu si abia mai am timp pt altceva. sper sa vina si vremuri mai relaxante.
Mihaela
cine n*are "restantza" n*are prestantza!
ioanaiub spune:
fetelor am lipsit si eu doar doua zile si abia va prind din urma ... cu greutatea "stationez", promit sa ma pun si eu pe treaba, ca asa nu se mai poate, as fi multumita daca as da jos macar 5 kg
vad ca mai sunt copii fara dinti (inca), Mara a implinit 9 luni si dinti "pauza", doar gingii albicioase ...
merg si eu la culcare, noapte buna
votati pentru noi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank"> aici (DavidsiMara) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank"> aici (labotez)
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
cafera spune:
Maiiiiiiiiii, ce-mi vazura ochii...
Poze multeeeeeeeeeeeeee si frumoaseeeeeeeee cu model Adeluta.
Doua degetele care stiu sa duca papa la o fata scumpa rau de tot, Ilinca de Panda.
Si am vazut-o pe Eliza in tara minunilor.
Mi-a placut asa de mult ziua de astaziiiiiiiiiii.
Noapte buna copii!
mamiCamelia spune:
Ioana superb cavalerul tau, cred ca e topit dupa micutza.
De fapt ma uit la poze de o ora. Am vazut atatia bebei frumosi ca nu mai stiu pe cine sa laud.
Se vorbea de greutate. Zic si eu: Luca are acum la 9 luni si 3 zile 8. 400 kg si 71 cm. E micut dar sanatos deci nu pot sa-l bat ca nu creste. Eu sunt o piticanie de 1.56 cm si 46 kg... stiu, va mirati dar nu se datoreaza succesului meu in actiunea "dieta" ci mostenirii si istoricului personal... am fost gimnasta. De aia ma plangeam ca mi-as dori vreo 3 kg ( care mi le da?) ca prea arat ca o pustoaica. O sa am probleme la capitolul autoritate in fata copilului... nici eu nu ma iau in serios cand ma supar, darmite el.
Luna sper ca ti s-a reparat funduletzul. Mi-e mi-a recom medicul Hemorzom dupa ce am nascut dar n-a mai fost nevoie sa-l folosesc. Mi-a dat o bataie barbatu si mi-am revenit ( glumesc).
Maine promit ca ma ocup de albumul copilului. Mi-ati facut pofta cu bijuteriile voastre de boboci. Chiar asa. Voi cum va mai alintati bebeii. Noi i-am zis asa:
- la o luna era TZESTUSA... ca avea capul tuguiat
- la 2 luni, GOGOSHUL....ca se enerva siarata ca o gogoasa infuriata
- la 3 luni, SUCHITZA... ca sughitea cate 30 minute
- la 4-5-6 luni RACOARE... ca facea vant cu bratele de nu ne mai trebuia ventilator
- la 7 luni, BOBOCEL, PISCOTEL, ca ni se parea ca nu mai creste in talie. In parc il vedem cel mai mic
- acum e INDISCIPLINATU' ...taica-su zice ca nu mai sta locului si si-a luat lumea in cap
Eu ii mai zic TZIGANUL MEU BLOND ca-mi cere tot ce am in maini, in gura, in suflet.
Si tot asa...e bine ca le-am scris ca mi le-am mai amintit si eu.
Imi place sa-l fac in toate felurile. Voua nu?
-
Camelia
mamiCamelia spune:
AM REUSIIIIT. SUNT TAREEE!
Ma laud ca la ora asta cred si eu ca dorm toti laudatorii.Asta face insomnia din om.
M-a trezit bebe si... stau de o ora sa fac album sa fiu si eu in randul lumii.
Am ales, am cules din miile de poze, tati m-a certat ca nu dorm...dar uite ca m-am facut cu link-ul corespunzator atasat la semnatura.
Daca dimineata imi da bebe desteptarea la 6 il bat. Puteti suna la Protectia copilului de pe acum
Noapte frumoasa mamici.
Camelia
http://www.flickr.com/photos/bebeluca/
cafera spune:
Alina.a, m-asm sculat de dimineata cu gandul ca am facut-o pe Elisa Eliza. Scuze! Dar tot in Tara Minunilor e.
Buna sa va fie ziua!