Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 5
EvaF spune:
Anca aici sunt!
Nu stau bine deloc cu moralul, incerc sa ma imbarbatez, sa vad ca riscul asta inseamna ca din 190 de mamici una are bebe cu SD, dar ma gandesc ca daca sunt eu acel 0,5%? In linii mari, eu acum tot si nu prea am avut chef de nimic. Azi sunt mai bine decat ieri, ieri a fost groaznic, nu am prea dormit azi noapte, nu am mancat, ma rog, soc.
M-am gandit, si m-am rugat si ma rog. Eu am ajuns la o concluzie clara: nu fac amnio, nu repet testul (chiar daca iese bine a doua oara ma va urmari acest prim rezultat pana la nastere). De ce nu fac amnio? Ce rost are? Eu am 1/190 risc SD, la amnio am risc 1/200 sa pierd sarcina. Deci...Si pentru ce? Daca la amnio imi spune ca nu e bine, fetelor EU NU IMI OMOR COPILUL! Asta nu pot s-o fac. Asa ca o sa astept pana nasc. De fapt, miercurea viitoare am programare la dr Herghelegiu. Sa vedem ce ne spune si el la morfofetala 4D, altceva nu mai avem ce face.
Hai ca m-a umflat iar plansul. Va pup mult!
Edit: a propos, rezultatul la dublu test a fost bun, l-am interpretat pana la urma. E numai tampitul ala de estriol de la TT mai mic, si ce sa-ti spun, am fost fumatoare, asta indica risc crescut! Mi se pare o porcarie TT, ma distruge inutil acest test. Daca as fi avut mintea de acum nu l-as fi facut sub nici o forma. Bebe are pliu nucal mic (1,6), nu i-a gasit nici o malformatie, are os nazal, mobilitate ridicata, asa ca ce mi-o fi trebuit TT?!
18+ Luca
POZE
SUFLETEL
Never say never!
andy.p spune:
ancamultumesc si felicitari si tie ptr.fetitza
musettepinkmii de
Eu am platit toate analizele ,n-am avut nici o reducere.O caruta de bani si tocmai de aceea e revoltattor ca nici macar nu ai garantia ca testul va fi bine facut.
18+
laura si andy (07.04.2002)
andy.p spune:
Eva imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva.Ma rog pentru tine si pentru bb sa fie totul bine si sa iasa totul in regula la 4D.
si suntem alaturi de tine
18+
laura si andy (07.04.2002)
freshanana spune:
Eva iti tinem pumnii si sper ca la eco herghelegiu sa iti spuna altceva. sa iti dea vesti bune
19+
puiutz
pui
alexa si mami spune:
eva eu sunt sigura ca testul e eronat. prea mare coincidenta cu maria vezi ce zice si mmimi. eco o sa-ti infirme temerile, bb e bine pt voi.
mmimi, asa cum zice si andy, platim tot, pt ca mergem la clinici private si slabe sanse sa faca decontari cu casa de asigurari
alexa simami
alexa si mami spune:
eva, dupa editarea raspunsului, vezi ca e bine. se face interpretare numai pe baza de raspunsuri la niste timpite de intrebari?!!!
alexa simami
zambetmic spune:
eva, eu nici nu mai vreau sa fac TT-u' ... a iesit bine DT, asta e, vorba ta, oricum nu as avea putere sa imi omor guguloiu' asa ca probabil ca voi sari aceasta analiza
andy.p felicitari pentru fetita !!!
imi scot si eu agitatele singura pt maine
la noi marea majoritate a familionului vrea baietel, sotu' inclina tot spre baietel
EU VREAU DOAR SA FIE GUGULOIU DE GASCA SI SA NE ARATE CE E
nu reusesc deloc sa inclin balanta spre fetita sau baietel, guguloi sanatos si zapacit ca noi sa fie, indiferent de sex
insa taaare vreau sa aflu maine, asa macar cu x% procent ce e
mai e putin si bineinteles ca acum ma lupt cu paranoia de "before eco"
sa ne auzim maine cu bine
va pup si va doresc seara frumoasa!
guguloi 15+
musettepink spune:
Eva eu te inteleg cu privire la amniocenteza si sincer e mai bine sa nu o faci.stai linistita,roagate si nu mai plange ca stresezi copilul si el e bine mersi sanatos acolo in burtica.O sa vezi ca Herghelegiu o sa-ti indeparteze orice idee de SD.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
18+
MMimi spune:
Eva - sint perfect de acord cu decizia ta sa nu faci amnio. Sint sigura ca totul o sa fie bine. Ma bucur sa aud ca rez la dublul test a fost bun, eu zic ca e mai important decit TT. Dr. mea nici nu m-a trimis la TT, pt ca rez la dublul test si la eco au dat un risc mai mic de 1/10000. Fii barbata! Sper ca o sa primesti vesti bune de la eco.
17+
Si asteptam...