Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, imi pare atat de rau ca treceti prin asta. Dar asa cum stii si tu testele astea nu dau un diagnostic si interpretarea depinde de foarte multi factori. Riscul de Down la un pliu nucal mic este aproape inexistent. Este doar un rezultat fals pozitiv, ca multe altele, sunt sigura. Am trecut si eu prin griji si nopti nedormite cand mi-a iesit pliul nucal 3 cm, nici acum nu sunt 100% ca e totul in regula dat fiind faptul ca testele astea sunt atat de ciudate, cu toate ca rezultatul era bun.

Mananca si odihneste-te, ai grija de bebe Luca si miercuri sunt sigura ca ecografia va fi in regula. Mai stii ca spuneai ca intuitia ta iti spune ce bebe e bine, mergi pe chestia asta si va fi totul OK.

19+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Buna seara, fetele!
Andy, felicitari pentru printesa!sa fie sanatoasa!
Eva, capul sus!Nu l intrista si pe bebe!
Nusha, tot cumintica la pat, stai?
la toate!
Azi, schimbam semnatura!

18 Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

toate burticutzele.
eu plec spre nani, sunt sigura ca miine o sa fie o zi minunata, plina de vesti bune.
eva dulce, fruntea sus.
noapte buna, somnic pufos!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Fetelor am citit pe acest topic ca este o fata care cedeaza programare la Iosup...parca era cineva care voia ...e pe 23 aprilie

+17+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Andy.p, felicitari pt. fetitza

Eva, imi pare rau ca ai astfel de ingrijorari, stiu ca tu erai super optimista si sper sa-ti revii la starea initiala cat de curand. Mult curaj, ne rugam pt. tine sa fie totul bine.

Nushulica, tu esti bine?

Alinushca, eu n-am citit asa ceva in What to expect when you are expecting despre bai...

Azi dragii mei de elevi m-au intrebat daca o sa am un baby, le-am marturisit bineinteles si m-au felicitat in grup. Au fost amuzanti, trebuie sa recunosc ...

Cristina

le bébé

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

NEatza burtici, dau tot eu azi , cioco, suculetz si laptic

N-ati fost prea harnicute ieri

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
18+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

'neata fetelor. eu aleg lapticu'

zambetmic sa afli azi ce culoare are guguloiul

de azi am hotarat sa imi ctrlez meniul. asa ca sa imi tineti si mie pumnii sa nu ajung la 100 kg pana nasc (acum am "doar" 80 kg)

o zi buna

20+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata!

Azi stau mai mult cu voi, am reusit sa-mi aduc calculatorul in pat asa ca nu mai trebuie sa ma ridic. Al meu daca ar putea cred ca mi-ar aduce si o olita aici ca sa nu ma ridic deloc

Sunt happy, ieri mi-am scos analizele pentru tiroida si se pare ca sunt OK, am scapata de hipertiroidism (cel putin pe moment).

Zambetmic:

Pup toate burticile si va doresc o zi minunata si plina de vesti bune!

19+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

anca, freshanana multumesc pt agitate
monica, eu am un laptic un ciucalata, ca sa se trezeasca guguloiu, sa nu cumva sa doarma la eco ...
noroc ca am ceva treaba de facut acum dimineata si o sa treaca timpul repede, da oricum sunt lipita cu un ochi pe ceas
aseara a mea jumatate era la o intlanire, si eu m-am crizat de nume pt guguloi, ca stiam ca numele ce-l alesesem daca e fitita nui-l prea incanta, asa ca noaptea cand a ajuns acasa il astepta o lista de nume din care sa aleaga, ca asa e frumos, sa ne punem de acord
el ar fi dormit, da io vroiam neaparat sa alegem nume si de fitita, sa nu fim azi nepregatiti, am buba la cap, stiu
deci acum suntem pregatiti sa raspundem la intrebarea cum IL/O va chema
revin pe seara sper numai cu vesti buneeeee

guguloi 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Joy si zambetmic

Succes la eco!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

13+

Mergi la inceput