Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata tuturor !

Dyanira, Maria:

Eva, ma bucur ca esti bine Si felicitari pentru vanzarea apartamentului.

Andy, spuneai ca ai avut contractii sarcina trecuta, cand au inceput? Te-au tinut pana ai nascut? Ai nascut inainte de termen? Te rog daca ai timp da-mi cateva informatii, se pare ca asta ma asteapta si pe mine pana la sfarsitul sarcinii.

Denisa, ce mai faci?

Azi am schimbat semnatura, am ajuns la mijlocul sarcinii . Sa fie intr-un ceas bun si sa ne ajute DD sa ajungem cu bine pana la sfarsit

toate burticile si va doresc un weekend placut si insorit!

20+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

'neata fetelor!!
Ce faceti?Dormiti?
La noi iar se arata o vreme urataaa pe week-end.
Anca am avut contractii de cand a amiscat bb si pana am nascut.Am fost pe tratament.Atunci se dadea salbutamol.Am stat la pat non-stpo.Am avut noroc ca a fost perioada de iarna.Dar ce nu faci ca puiul sa fie bine??Si tu vei trece cu bine peste asta.DD ajuta toate mamicile si bb-ei.
toate burticile.Va doresc un sfarsit de saptamna minunat
18+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Am uitat sa te felicit pentru schimbarea semnaturii.Vezi deja esti la jumate.Va trece cu bine si cealalata jumatate.

18+

Mergi la inceput

Andy, si colul a suferit modificari, s-a scurtat? Cum erau contractiile, dureroase? Scuze ca pun atatea intrebari...

Stau in pat, nu asta e problema, m-am impacat cu ideea, doctorul mi-a spus insa ca am o hipercontractilitate uterina mare si e posibil sa nasc prematur. De asta mi-e teama.

20+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Nu e nici o problema.Poti sa ma intrebi orice crezi ca te ajuta.
Colul mi-a fost scurtat si deschis.Am avut toata sarcina iminenta de avort.Contractiiile nu erau f.dureroase,dar mi se strangea ff.tare burta.Am nascut la 38 de saptamani prin cezariana.
Cat de des ai contractii pe zi??Si ce tratament iei?
Sincera sa fiu nu imi mai aduc aminte cat de dese erau ale mele,doar ca le aveam zilnic.
si daca te pot ajuta sunt aici

18+

Mergi la inceput

Colul meu este doar scurtat (2 cm), fara alte modificari. Am luat Gynipral insa fara nici un efect, am renuntat pentru ca imi dadea niste fluctuatii foarte mari de tensiune. Iau doar Utrogestan, MagneB6 si la nevoie No-Spa de 80 mg. Nici contractiile mele nu sunt foarte dureroase, am si dureroase insa mai rar. Sunt in schimb foarte puternice si dese, cam 20-30 intr-o zi. Sper din tot sufletul sa ajung si eu pana la 38 de saptamani

Iti multumesc mult pentru informatii

20+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Cu placere.Oricand.Sigur vei ajunge,numa sa fii cumintica si sa nu faci efort de nici un fel.

18+

Mergi la inceput

, iti doresc un weekend placut.

20+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetelor, am intrat sa va zic ca azi am schimbat si noi semntura.

Anca, bravo si tie pentru semnatura si stai cumintica sa mai scapi de contractii.

si weekend placut!

19+ Luca

SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Multumesc Eva si felicitari pentru semnatura

20+ Carla Alexandra

Mergi la inceput