Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

musettechiar acum mi-am luat de la farmacie.Sper sa pot opri evolutia racelii.
Ce-mi place si mie cand misca bb.E o senzatie super.Voi il simtiti la fel in fiecare zi?Sunt zile in care nu misca asa mult ca in alte zile.Si atunci ma apuca paranoia.Ma tot gandesc ca Andy misca mult mai mult.S-a si vazut dupa n-a stat o secunda.

18+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Eva sa fie intr-un ceas bun vanzarea!Ma bucur ca esti optimista,nu ai motive de ingrijorare ai sa vezi!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

19+

Mergi la inceput

Eva ma bucur ca esti optimista.DD va avea grija de voi.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andy eu pana acum am simtit numai gadilaturi si nu mereu,iar azi abia am inceput sa simt ceva mai zdravan ca sa zic asa.Acum o sa-l urmaresc sa vad cand se misca.Dar am citit si in carti si mi-au spus si mamici ca nu e musai sa-l simti zilnic la fel de agitat,fiecare bebelus e unic cu personalitatea lui si au si ei momente in care vor sa zaca,cred ca fetita e mai linistita decat Andy.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ca sa mai murim putin de ras. Le-am gasit pe forum si am zis sa le impartasesc.

In sala de operatie (chirurgul catre anestezist):
- Anestezie!
- De-a noastra sau de import?
- De import!
- De import s-a terminat!!
- Atunci de-a noastra!
- Nani, nani...

Se duce Gigi Becali la pescuit cu Maybach-ul.
Coboara el din masina, scoate undita de argint, mulineta de aur ultimul racnet cu fir de matase naturala si ac de diamant si da la peste.
Cand, deodata, ce sa vezi?!? Minunatie: prinde pestisorul de aur…
- Ptiu…
La care pestisorul:
- Stii, eu sunt pestisoru' de aur cu alea 3 dorinte...
Iar Becali:
- ZI, CE VREI?!?!

Un tragic incendiu a distrus ieri biblioteca personala a patronului de la Steaua, Gigi Becali. Ambele sale carti au fost mistuite de flacari. Purtatorul de cuvînt al omului de afaceri a declarat ca acesta este cu atat mai afectat, cu cat nici nu apucase s-o coloreze pe cea de-a doua...... )

O ambulanta goneste pe strazi si la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima, o instaleaza pe targa si continua drumul spre spital. La un moment dat, se intoarce zambind spre accidentat si ii spune:
- Ce noroc formidabil ati avut ca treceam pe aici!

Telefon la macelarie:
- Alo, aveti capatana de porc?
- Da.
- Si picioare de porc?
- Si...
- Urat trebuie sa mai aratati!

Ginecologul intre picioarele gravidei aflata in plin travaliu:
"Hai, fetito, ajuta-ma, impinge...Asa, asa, impinge, bravo...". Prinde copilul, il pune pe cantar si se adreseaza tinerei mame: "3,300. Ramane...?!"

V-au placut?

18+ Luca

SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Cam asa ma gandesc si eu,ca va fi mai linistita.Eu simt lovituri mai mult in partea dreapta.Stiind acuma cum sta ca am vazut la eco ma tot gandesc ca da cu piciorusele.

18+

Mergi la inceput

eva super!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare fetelor,

Eu intru mai rarut pe aici din cauza de activitati multiple cu printesa noastra cea mare, care ne tine intr-o forma teribila....la 5 ani simtim deja din plin , o sa vedeti si voi mai incolo

Azi a fost o zi superba aici cu 25 grade, si la scoala am avut un asa-zis "event" in care o firma specializata a venit la scoala sa-i serveasca pe elevi cu hamburgeri....eu care nu gustasem unul de ani buni, nu m-am putut abtine si m-am rasfatat cu unul, tare bun a fost ...

Dyanira, ai grija cu retentia de apa....si eu am avut la prima sarcina, dar din fericire numai la sfarsit....du-te si vezi un doctor

Eva,

Rain_lover, feel welcomed la odiseea noastra

Nally, tare simpatici gemanutii tai...

Piolica, vacanta placuta sa ai la Romanika...si noi am mers anul trecut, ne-am boierit vreo 2 luni in tara si-n Franta , anul asta ne vom face vacanta probabil pe acelasi continent

Felicitari si celorlalte fete care au aflat ce vor avea

Cristina

le bébé

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

va pup si eu!!
am schimbat semnatura de miercuri, suntem mari deja!! si dam din picioare, gadilam...o minunatie!!

de ieri insa, am si eu problema cu umflatul picioarelor, de fapt mi s-au umflat gleznele si nu pot sa zic ca ma dureau, dar...
mi-a zis dr de familie de acum 2 sapt sa renunt la sare, dar eu am mai calcxat stramb. se vede treaba ca tr sa o ascult..

mi-am facut si eu programare la eco 4D pt 8 mai. ne-a promis dr ca ne facwe o poza frumoasa si ne da si filmuletz, ca o sa se vada bine

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)- gasiti blogul meu
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

wow, sunt membru matur!!!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)- gasiti blogul meu
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
20+

Mergi la inceput