Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

fetelor eu ptr constipatie recurgeam la un kiwi+iaurt sau un pahar de suc ,grefa+portocala...succes

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Musette ai contractii cand ti se intareste foarte tare burtica, in intregime sau doar partial, intr-o parte. Sunt foarte diferite de miscarile lui bebe, stai linistita ce ai simtit tu nu sunt contractii. Unele si dor, nu foarte tare dar simti un disconfort care radiaza pana in picioare.

19+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Va pup fetelor pe toate
Eu v-am citit, dar nu am mai intrat pentru ca mare lucru nu prea mai am de spus...sunt in asteptarea ecografiei de luni si abia atunci sper sa pot intra si sa va dau si vesti bune.
Musette
Ancaimi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta...imi imaginez ca statul asta la pat e tare deprimant...dar avand in vedere ca e pentru un scop asa nobil..merita.Multe imbratisari de la mine
Zambetmicfelicitari pentru bebe girl..ma bucur pentru voi..sa fie sanatoasa si frumoasa
Alinaimi pare rau ca trebuie sa induri neplacerile astea legate de constipatie..la mine, una, merg fructele pe stomacul gol
Nocomce faci???? cum e cu exudatul? sper ca sunteti in regula si tu si Mateias.Sanatate multa si te asteptam cu vesti
Pup toate fetele si va doresc un we cat se poate de frumos

+17+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Buna fetelor !!! va citesc aproape zilnic dar cu scrisul mai putin
Am citit ca unele din voi au pb cu constipatia... eu am avut de cand ma stiu pana ce am citit pe net un sfat tot de la o mamica in fiecare dimineata pe stomacul gol se papa 3-4-5 smochine (depinde acum cat puteti sa papati pe stomacul gol, caci sunt cam gretoase)cu apa..adik..o inghititura de smochina, una de apa s.a.m.d. eu am facut si a functionat EXCELENT ! chiar pot sa spun ca nu mai am pb de 2 sapt, chiar ma mir si ma rog s-o tina tot asa

Va pupic !!!

17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Maria

19+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Merci Anca si uite bat contractile ca nu au fost cuminti si te-au deranjat!

Maria succes luni te asteptam cu vesti bune!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetele.
Io n am nimic nou.

Az am papat frigarui sandw si cartofi prajiti si mai am pt un pic mai incolo cremsnit. Parca nu mai imi este asa foame ca zilele trecute, cred ca revin la vechiurile obiceuri

Zambet eu nu tin minte ce scria la echografie, dar stiu ca Iosup are ceva cu IR urile. Doctorita mea s a mirat ca le a masurat si la 8 sapt.
Se spune ca dupa 31-32 de sapt se masoara si se vad daca intradevar sunt probleme.

Nocom ce ai facut?

Marie tinem pumni la echo

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain_lover spune:

Ma intrebam dak fac ceva gresit sau nu selectez ceva, pentru ca desi am scris mai multe mesaje, inca ma lupt cu "zona crepusculara" si nu inteleg de ce.
Ma rog, perseverez!!!

Cate o for all !

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna fetelor!Eu am racit,adica imi curge nasul si ma cam doare capul.Sper sa nu se agraveze.
zambet mic,andreea_and felicitari pentru fetite!!!!
Anca stai cumintica ,ti-am spus ca asa am fost si eu la cealalta sarcina si a trecut cu bine.
Maria bafta pe maine la eco.Tinem pumnii.
Alina chiar ca urata treaba cu constipatia.Imi pare rau ca nu merge nimic.
musette stai linistita ca stii daca sunt contractii.
toate fetele

18+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain_lover spune:

Datele mele pentru listuta ar fi UM: 28.12.2007; DN: 30.05.1986; DPN: 10.10.2008.

Despre sarcina, toate bune. Nu am stiut ce sunt alea greturi. O stare de somnolenta in primele 2 luni, apoi a disparut ca prin minune. Am avut cateva probleme in saptamana 7, dar acum toate sunt bune si frumoase si sper sa fie asa in continuare. Ce imi doresc mie va urez si voua!!!

14+

Mergi la inceput