Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 17
rain_lover spune:
Ma bucur ca in fiecare saptamana mai apare cate un carutz frumos colorat. Eu sper la un
. Dar orice ar fi, sa fie sanatos si cuminte pana la termen. Ati ales nume frumoase, speciale. Eu inca nu m-am gandit decat la nume de fata. Asta si pentru ca avem ceva probleme cu alesul unui nume frumos de baiat
, ca la fata i-am spus ca nu are ce sa comenteze, l-am ales cu mult inainte sa il cunoasc pe el si raman pe pozitii ![]()
14+
rain_lover spune:
De cand incerc sa intru in timp real, am schimbat si semnatura !!!
Ne facem mari![]()
In primele luni trecea timpul atat de greu...Acum, parca zboara!!! Dar mai e pana in octombrie...
15+
rain_lover spune:
Am fost in concediu 3 saptamani in februarie, asa ca stiu ce inseamna sa stai in pat...Dar l-am ascultat pe doctor si acum iata, ca nu am mai avut probleme!!Stiu ca pentru contractii fetele din spital luau amestec litic injectabil(parca asa se chema) si isi reveneau.
15+
Boo spune:
Si eu tot de la Baby Design vroiam sa-mi iau mobila. 

de ce la noi totul e dublu la pret ??? Simt ca mor de nervi. Chiar trebuie sa luam totul din strainatate? Ufff ce ma 'nerveaza astia.
Anca si eu cred ca am contractii cateodata. Simt ca se face ca un ghem burta inauntru sub buric. Nu ma doare sau ceva. Si ce-i ciudat e ca simt mai ales cand stau calma, in pat, nu cand ma agit. Ciudat !!
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
alinushca spune:
Fetele care ii simtiti deja pe bebei cum misca in burtici imi descrieti si mie cum simtiti? Eu am senzatii de ceva zile incoa' si ma intreb daca e de la el. Chestia aia cu "fluturasii" pentru mine e un pic cam vaga.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
13+ 
laureta spune:
Fetili io si Felicic suntem calare pe chat va asteptam cu un pahar de suculetz naturel rece 
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
piolica spune:
Boo, mobila asta este facuta in Ungaria si d'asta este mai ieftina aici. In Romania nu cred ca exista o mare oferta si tocmai de aceea astia pluseaza la preturi.
Alinusca, eu acum simt efectiv miscarile. plus niste senzatii din astea ca si cum ar fi niste bule mari de aer in burtica.
19+
minunea
burtica
Tunisia_2008
piolica spune:
rain_lover, mesajele sint inca moderate. tu poti scrie si 50 deodata, insa vei aparea 'live' in momentul in care minim 10 sint deja moderate. eu te vad acum cu 8 mesaje, banuiesc ca tu ai scris mai multe, insa in momentul in care vei avea 10 mesaje moderate, vei fi vazuta live, ma refer la mesajele tale.
eu stiu ce inseamna asta, poate ca moderatorii aveau o pauza, eu scriam de zor si nimeni 'nu ma vedea', pina nu au fost 10 mesaje moderate.
ai putintica rabdare si o sa vezi ca o sa se intimple si la tine.
19+
minunea
burtica
Tunisia_2008
piolica spune:
puteti sa o treceti si pe rain_lover pe listuta?@
datele ei: UM: 28.12.2007; DN: 30.05.1986; DPN: 10.10.2008.
19+
minunea
burtica
Tunisia_2008
alinushca spune:
O trec io.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
13+