Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 15
piolica spune:
alinusca, dar ai un stomac beton daca poti sa bagi atitea chestii in tine si degeaba. si eu am aceeasi problema, insa nu atit de rau ca tine. poate ar trebui sa vorbesti cu doctorul si sa-ti dea un laxativ usor. stiu ca astea nu sint recomandate, dar doctorul poate sa-ti spuna ce si cum.
19+
minunea
burtica
Tunisia_2008
anca81 spune:
Alinush, fetele ziceau la un moment dat de www.naturaplant.ro/produse/473/Herbolax" target="_blank">Herbolax, scrie si in prospect ca se poate lua in sarcina. Ai incercat? Am avut si eu probleme la inceputul sarcinii cu
, acum insa am trecut in extrema cealalta ![]()
19+
Carla Alexandra 
zambetmic spune:
pt fetele ce au facut eco la Iosup, imi dati si mie 2 info de pe eco:
1. ce grad de maturitate are placenta
2. valorile IR - pt arterele uterine
15+ cu
fitita Adnana
ilia_99 spune:
hei fete cucuiete, ce faceti?
aoleu, asta cu constipatia e grea rau. eu am patit-o la fiecare sarcina, acuma m-a luat chiar mai devreme. si nu functioneaza neam nici fructe, nici miere, nici fructe uscate, nici orice remediu mi-ati spune, ca le stiu pe toate. am luat chiar si laxative la sarcina trecuta si m-am simtit de mai bine mai nasteam o data. Ba zilele trecute am mincat porumb fiert si dupa aia am baut bere fara alcool, seara. Nimic! nici dimineata, nimic. asa ca singura solutie pt mine a ramas cafeaua si doua-trei fumuri de tigara. nu in fiecare zi, ci atunci cind nu mai pot! puteti sa dati cu rosii, sa-mi spuneti orice, altceva nu merge.
12+
musettepink spune:
Nerantula noi la patut ne-am oprit la BabyDesign.E mai scump decat in alte parti e adevarat dar arata f bine si e din acela transformabil in patut mai mare.Restul mobilei e noua si oricum se potriveste cu patutul si e adecvata unei camere de baietel,parca am avut o intiutie cand am comandat-o asa ca nu o sa luam decat patutul si cu masa care cand se transforma patutul se face ca o comoda.dar e superba mobila de acolo.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
19+

musettepink spune:
Zambetmic la mine la eco la Iosup scrie de placenta ca e gradul 2 de maturare iar IR nu le mai stiu pe dinafara si nici nu am eco cu mine la serv dar stiu sigur ca eru in grafic ,desi se zice ca Iosup are un fix sa le treaca marite la mine erau f bune.Tie ce ti-a zis?
19+

musettepink spune:
Anca
sper ca te-au mai lasat contractile!!!!!!!!
Herbolax e super,e salvarea mea,dorm cu el la cap.
Eva ce faci nu mai intri?
Maria 
19+

anca81 spune:
Nu m-au lasat Musette, din pacate. Le port cu mine peste tot (adica din bucatarie, la baie, apoi la tele si inapoi in pat
)
Voi ce mai papati bun? Tocmai m-a lovit o pofta de dulce si am papat 2 felii de painica prajita cu unt si cu dulceata de capsuni. Yammmmmy!
19+
Carla Alexandra 
zambetmic spune:
musette, tot asa e grad 2 si marit IR stanga ... si am inteles de la atcineva ca ar fi o buba la cap a lui, de aia vroiam sa verific ... vad ca asa e ha ha ha
multumesc pentru raspuns
15+ cu
fitita Adnana
musettepink spune:
Anca imi pare tare rau sa aud asa ceva,.dar sunt si dureroase?dar cum ti-ai dat seama ca sunt contractii?asta e cosmarul meu sa am contractii si sa nu stiu,de asta am intrebat daca ce am sismtit eu e bebe,sa nu fi fost contractii si eu sa stau ca o floare crezand ca misca bebe.Sa nu faci nici un efort,sa te lasi rasfatata,si sa plece o data contractiile astea de la tine si sa numai vina pana la 9 luni.
Zambetmic e adevarat ca asa se zice ca e buba lui dar uite la mine nu a zis si cred ca mai sunt mamici care nu le-a zis,eu zic sa ii zici dr ginecolog si sa vedeti ce faceti ca nu e bine sa le ai marite.adica sa iei totusi in consideratie ce a zis si el.nu vreau sa te speri dar ar fii bine sa vezi ce zice si dr tau ginecolog.eu tin pumnii sa fie totul bine.
19+