Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Nerantula, sincer nu stiu. cind o sa mergem la magazinele lor, pot sa intreb (nu eu, pt ca eu nu vorbesc maghiara, poate sotul meu sa ingaime o mica intrebare... el se descurca cit de cit)

19+

minunea

burtica

Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Zambetmic felicitari pentru fetita!!!
Teomaria multumesc !
Alinushca merci..pana acum a fost mai usor sa stau in casa ca era urat afara dar acum cand vad ca a iesit soarele si se face frumos...dar ce nu facem noi pt bebe. Sa stii ca nici pe mine nu ma mai dor sanii demult, dar am inca problema cu sfarcurile, se cojesc desi dau cu crema si cateodata ma ustura. Nu stiu cum ai putut tu sa tii no-spa atat in gura ca mie imi vine sa il arunc direct pe gat, are un gust oribil.
Vad ca inca te lupti cu constipatia...imi pare rau..daca poti incearca sa mananci vreo 2-3 kiwi, la mine nu da gres niciodata.
Anca81 . De cele mai multe ori nu ma dor contractiile dar am si niste dureri in partea de jos.. alteori ma dor, ma mai gandesc ca poate misca si bebe si eu de frica ma gandesc ca si alea sunt contractii..Iau no-spa de 80mg si ma lasa cam in jumatate de ora de obicei. Am avut insa si dati in care nu mi-a trecut toata noaptea cu tot cu no-spa. Altceva nu mai iau, in afara de Elevit.
Piolica multumim de gandurile frumoase, te asteptam in tara.
Musettepink

Inca sunt in urma cu cititul dar sper sa recuperez azi..
Delphinas n-am cuvinte sa-ti spun ce rau imi pare...am fost cu gandul alaturi de tine si voi fi in continuare, sa te ajute Dumnezeu si sa iti dea putere sa treci peste asta si sa incerci din nou.
Anca81 tu ma intrebai de utrogestan, eu nu am luat decat ocazional cand am mai avut sangerari pana in saptamana 14, intravaginal. Medicul meu nu mi-a recomandat sa fac tratament cu el, l-am luat eu intravaginal de capul meu cand am simtit ca e nevoie.
Cand am fost internata doctorita de la spital mi-a dat sa iau 6 pe zi oral, am luat de cateva ori si ma ametea ingrozitor asa ca mi-a spus sa reduc la 4/zi. Cand am iesit din spital am citit prospectul si am vazut ca pe el scrie clar ca in sarcina nu se administreaza oral si m-am speriat asa ca de atunci nu mai iau.

18+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andreea, eu inca iau Utrogestan, 3/zi insa doar intravaginal. Mie medicul mi-a spus ca ambele modalitati sunt OK, insa am luat oral la inceput si imi dadea o somnolenta extraordinara. Era sa adorm la semafor (eram la volan) asa ca iti dai seamana Mie contractiile nu-mi trec cu nimic, incep sa se simta puternic in jurul orei 13 si ma tin pana pe la 18 dupa amiaza. Asta e repriza de foc. In rest ma mai apuce asa din cand in cand cate una. Tie ce ti-a spus medicul, e posibil sa te tina asa pana la nastere? Mie din pacate asta mi-a spus si m-am cam panicat.

19+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

july, daca te duci pe site-ul lor, o sa vezi unde au ei magazinele (du-te pe boltjaink), iar ca sa vezi toata reteaua de magazine unde ei vind acest mobilier, du-te pe partereink.

am vazut ca unele sint din lemn de fag, altele din cires (banuiesc ca este furnirul)... insa la unele nu inteleg nimic...
eu nu le-am vazut in realitate, insa o sa ma duc sa le vad dupa Paste.

19+

minunea

burtica

Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

quote:
Originally posted by piolica

Nerantula, sincer nu stiu. cind o sa mergem la magazinele lor, pot sa intreb (nu eu, pt ca eu nu vorbesc maghiara, poate sotul meu sa ingaime o mica intrebare... el se descurca cit de cit)

19+

minunea

burtica

Tunisia_2008

Aaa, gata, nu mai e cazul, am vazut pe BabyDesign.ro aceleasi produse, se pare ca sunt parteneri, deci se pot lua si din Romania, chiar au show-room la Home Design Mall Ghencea.

16+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Piolica, multam de lamuriri. Pai daca sunt si din lemn, sunt super preturile! Mi-am salvat pagina, astept detalii cand faci o vizita .

_
Our future determines our past
Fasolica de S20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Nerantula ... pe babydesign dormitorul ala costa 62 de milioane... la unguri costa cam 29-30... nu crezi ca e cam mare diferenta?

_
Our future determines our past
Fasolica de S20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Nu am comparat preturile, doar ma gandesc ca, avand parteneri in Romania, nu vor vinde direct, ca astfel cel mai probabil incalca termenii parteneriatului ..
Si cum alta posibilitate de a aduce pe cont propriu mobila din Ungaria nu am, asta e!

16+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

cred ca ar fi bine sa mergeti sa le vedeti la baby design si daca va plac, da-ti o fuga la Szeged, ca e mai aproape de Ro si le cumparati.
si daca mergeti la baby design si aveti super info de acolo, dati-mi-le si mie, nu de alta, dar cu ungureasca pasareasca noastra nu stIu cit de mult o sa ne intelegem pe aici.

19+

minunea

burtica

Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

andreea_and pai crede-ma ca mananc zilnic tot ce ziceti voi pe aici, kiwi, grapefruit, miere, prune, zeama de varza de la mama... si nu vad nici o ameliorare. n-oi fi eu cu adevarat campioana la burtik (pentru ca tre sa marturisesc eram bine mancata cand am facut poza) dar la caonstipatie sunt prima.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

13+

Mergi la inceput