Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

'neata burtici, de la o cana cu ceai
alinusca, eu am zile in care nu ma dor deloc sanii si altele in care ma sacaie ... fiecare corp insa reactoneaza in stil propriu, eu zic ca tre sa ne impacientam daca ne doare ceva .. daca nu doare sa zicem merci
azi diminea intrebarea sotului de "buna dimineata" a fost Ce fac fetitele mele? ... ce frumos sunaaa
eu ma gandeam si aseara si azi dimineata ... ca nu inteleg cum vine vorba ca esti dezamagit de un sex sau altul
cum nu sunt sigura daca e sau nu fetita, ma gandeam ce-as simti daca devine baietel, si mi-am dat seama ca eu iubesc fiinta aia mica ce creste in mine, si este a mea, a noastra, nu iubesc un baietel sau o fetita, si nu as putea fi mai putin fericita decat sunt acum
s-ar schimba doar formula de adresare, in niciun caz sentimentele
si dupa fata sotului de la eco, sunt convinsa ca si pt el conteaza fix la fel ce e ... important este sa fim sanatosi cu totii
acu nu zic ca oamenii ce au preferinte sunt anormali, zic doar ce simt eu ... nu aruncati cu nimic

15+ si fitita Adnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'Neata burtici!

Mi-am baut si eu cafeluta si am intrat sa vad ce mai faceti.

Eva, esti bine?

Andreea_and, si eu ca si tine , in pat, cu laptopul pe genunchi si cu contractii. Pe tine te si dor sau doar se intareste burtica? Cam cate ai intr-o zi? Si chiar cedeaza de la No-Spa, la mine nu functioneaza absolut nici un medicament? Si nu in ultimul rand, felicitari pentru

Zambetmic, felicitari pentru fetita, Adnana e un nume frumos. La fel spun si eu, fetita sau baietel, nu conteaza. La noi e procentul de 90% in favoare unei fetite dar doar pentru ca nu se vedea nici o putzulica - facea "lumanarea" cu piciorusele in sus. Am programare din nou pe 29 Aprilie, sa vedem ce ne spune.

Alinushca, pe mine m-au durut sanii tot asa pana prin 12-13 saptamani si apoi din nou dupa 17 saptamani, cand am inceput sa o simt pe bebelina miscandu-se. Umblam doar cu bustiera, nu suportam sa-i simt miscandu-se . Acum e iarasi mai bine. Mi-a trecut in sfarsit durerea de cap, ieri n-am mai putut si am luat un paracetamol. Am dormit ca un bebe

Teomaria , te asteptam mai des.

19+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

alinushca,stai linistita ca pe mine nu ma mai dor sanii de la 7 saptamani si putin...si cand am fost la eco de 8 saptamani si am zis de "problema" doctorita a consemnat pe foaie "acuza lipsa durerii sanilor"- sau ceva asemanator..si ma speriasem putin
Dar uite ca suntem in 15 saptamani si totul a fost bine pana acum....asa ca absenta sau prezenta durerii sanilor nu cred ca mai inseamna ceva "dubios" mai ales la varsta asta a sarcinii

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

danucu, musettepink, merci pentru PM.
danucu, wow, dar in ce domeniu lucrezi? militar?
musette, o sa va dau detalii cu magazinele. nu stiu la ce nr sint, o sa ma duc in weekend si o sa va scriu ce si cum.
oanasm, aici sint multe magazinele micutze, insa am gasit Brendon, baby outlet si acest outlet care nu stiu cum se numeste. o sa ma mai interesez. iti trimit un link: http://www.bebilap.hu/mithol/aruhazak_boltok.htm

zimbetmic, felicitari pentru fetitza.
teomaria, merci de urari. o sa fie o vacanta de vis, mai ales ca toata lumea asteapta sa-mi vada burtica.

anca81, andreea_and, sa aveti mare grija de voi, sa stati in pat sa va protejati comorile dein burtica. cred ca este foarte greu, insa noi sintem alaturi de voi cu gindul.
alinusca, si eu sint la fel ca zimbetmic, ba ma dor, ba nu-i mai simt deloc... nu-ti face griji, fiecare corp reactionaeza diferit.

rain_lover, la ce te referi cind spui ca nu faci ceva bine? ce vrei sa vezi, faci?

19+

minunea

burtica

Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

tzitziri "acuza lipsa durerilor de sani" Pai sigur e totul bine. Mie mi s-a parut doar putin ciudat pentru ca nu ma mai dureau asa rau, dar inca ma deranjau. Acuma nu. Marti merg la Iosup asa ca sunt linistita si abia astept sa aflu ce avem

Nu stiu daca v-am povestit. Ramoleala e in floare la mine. Am luat si eu primul NO-SPA zilele trecute cu chestia asta cu constipatia de extrema stanga . Si l-am tinut pe limba vreo 3-4 secunde pana mi-am pus apa in pahar. Mi-a amortit varful limbii acolo unde l-am tinut... that was really weird. E foarte puternic... asa ca nu ma mira ca e bun la contractii si alte alea. Si cum banuiam... ca doar e logic, poate provoca constipatie... da' bine ca m-a lasat durerea.

zambetmic la mine tata imi zice mereu "ce fac piticii" -> si nu se refera la piticii care dantzuie pe creierii mei ci la mine si la bebe si sotzul ma intreaba ce facem... ca inca nu stim ce e. FRUMOS!!

anca81si-a mai revenit si vremea. pe mine ma rupe presiunea scazuta a atmosferei. acu e mai bine asa ca sper sa nu ma mai ia azi. mai ales ca ma duc prin oras sa cumpar cadou pentru ziua sotului

Am o stare de milioane azi. Poate pentru ca e aproape weekend ?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata burticoase!!!!!!

Piolica merci,astept detalii.

Zambetmic felicitari pt fetita!!!!!!!!

Andreea and sa stai cumintica in pat sa creasca bebe mare si frumos!

TeoMaria spor la cumparaturi la targ!

Astazi de dimineata am simntit ceva in burta,parca imi umbla cineva pe acolo,eu zic ca e bebe nu?Asa se simte?Pana acum nu am simtit decat mici gadilaturi pe la buric dar acu am sismtit ceva diferit,mult mai jos de buric.Sa fie bebe?????

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

apropos de mobila pentru bebelusi, fabrica faktum este super buna.
http://www.faktumbutor.hu/#
iar preturile le puteti vedea aici http://www.minimano.hu/termekeink/58/60/

eu vreau sa ma duc la magazinele faktum, pt ca mini mano vinde printre altele si faktum si poate au preturi mai mari decit la magazinele faktum propriu zise.

mie imi plac patururile, care le poti transforma in patut de copilas de la 2 la 10 ani. se scot zabrelele, plus o mare parte de ca capete si ai patut pina la zece ani. sint mult mai lungi decit celelalte care sint numai pt bebelusi.
plus de asta, cumperi o saltea cu nuca de cocos buna si nu e nevoie sa o schimbi dupa 2 ani, pt ca bva trebui sa cumperi un patut mai mare.

daca o sa fie fetitza, imi place Faktum Mókus szoba, iar daca e baietel - atunci o sa fie Faktum Kolibri Kék szoba.
preturile sint pentru ce vedeti in imagine, insa puteti cumpara numai un patut si o comoda si gata...

sper sa va placa.

19+

minunea

burtica

Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Piolica, foarte frumoasa mobila, dar pot face livrari si in Bucuresti?

16+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Tot asta voiam sa intreb si eu... sau din ce oras in Ungaria se poate achizitiona? La pret mi se pare super ok. Adica un dormitor intreg la 28 de milioane?? Pfffff, pai unul asemanator pe un site romanesc e la minim 56 de milioane.
Piolica, din ce materiale sunt? Pal? Nu pricep nimic ungureste

_
Our future determines our past
Fasolica de S20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Boo, felicitari pentru bebe miscaret. Si nazdravana mea da aproape non stop din picioruse, parca se joaca un meci de fotbal in burtica mea Am stat si acum o jumatate de ora si m-am uitat la burtica cum se misca, bebelina era in plina desfasurare.

Musette, sigur e bebe ce ai simtit tu in burtica, isi anunta prezenta.

Piolica, multumesc Iti doresc concediu placut in tara.

Referitor la mobila de bebe, noi vom transforma cea de-a treia camera din casa, care acum este birou. Adica am un dulapior si un birou si vom cumpara patut in aceasi culoare si poate si o comoda micuta. Biroul nu-si prea are locul acolo dar nu avem unde sa-l ducem. Vom avea un bebe studios M-am hotarat pana la urma sa cumpar patut din lemn, am gasit aici in Baia Mare ceva dragut, simplu dar foarte elegant la 450 ron. E OK si ca pret si se potriveste cu camera. Bineinteles ca pentru inceput il vom pune pe bebe cu noi in dormitor si doar mai incolo il vom muta in camera lui.

19+ Carla Alexandra

Mergi la inceput