Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 12
piolica spune:
merci danucu. sper ca tu sa ai zile mai linistite la serviciu; si eu am fost intr-o tensiune de mama-mama, am avut atit de mult de lucru, parca mai m-am linistit acum... eu va trebui sa predau munca mea la vreo 4 persoane, si am zis sa ma apuc de pe acum.
si eu vreau parola de la poze. mi-o trimiteti si mie prin PM. plizzzz.
pupici.
19+
minunea
burtica
Tunisia_2008
musettepink spune:
Piolica sa ai o vacanta minunata in tara!Daca poti cand le zici la fete de magazinele alea outlet sa-mi explici si mie mai in detaliu ca eu nu cunosc asa bine zona dar m-ar tenta sa vin la cumparaturi acolo.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
19+
danucu spune:
Vazut poze de fete frumoase.
Piolica, ti-am trimis PM. Da, din pacate tocmai am aflat ca voi lucra pe un nou proiect si nu prea ma incanta pentru ca timp nu prea e, in plus e ceva nou, iar in paralel trebuie sa termin treaba (o parte pentru ca va ramane si pentru cand ma intorc) pe proiectul pe care lucrez acum inainte de a intra in concediul de maternitate. Ce ma streseaza cel mai tare e ca suntem tinuti in priza si trebuie sa fac teste undeva pe un teren militar cu un robot de 350 de kg cand voi fi in luna a 8 a. Vom vedea pana atunci, mi-a mai trecut stresul acum.
16+
Poze cu noi
Poze cu burtica
Pictures from Belgium
rain_lover spune:
Eu inca mai incerc, desi ma gandesc...oare nu fac eu ceva bine?
Oare trebuie selectat ceva?
offff....
14+
andreea_and spune:
Pup toate burticutzele!
Ce s-au inmultit carucioarele, felicitari tuturor pentru si , sa fie sanatosi si mancaciosi!
Eu sunt inca pedepsita sa stau la pat si deja imi vine sa ma urc pe pereti. Vestea buna e ca de cateva zile n-am mai avut deloc sangerari, dar am inca contractii, asa ca tot la pat trebuie sa stau cumintica si iau in continuare no-spa. Dragul de sot mi-a luat pana la urma laptop ca sa fiu aproape de voi asa ca de azi nu mai scapati de mine.
Am fost ieri la eco si am vazut puiutzul care e bine merci. S-a chinuit doctorul sa vada ce e, ca se misca intr-una si mi-a spus ca pare fetita si are 235g. Vom sti cu siguranta pe 2 mai cand am programare la Iosup, dar puteti sa ma adaugati cu , ca sa echilibram balanta.
N-am apucat sa citesc din urma decat capitolul asta si vreau sa le spun Evei si Mariei ca le sunt alaturi si le doresc multa bafta la ecografii, sunt sigura ca le vor fi spulberate grijile, am auzit o gramada de cazuri in care TT-ul asta mai rau a facut si nu era cazul, totul era ok cu bebe.
Fug sa recuperez din urma si va pe toate, toate!
18+
Poze
oanasm spune:
poilica merci de info..din pacate eu merg doar pana la nyregyhaza..nu ajung la budapesta..dar daca mai sti ceva magazin de ebbei chiar si din budapesta..spune-mi, ca poate este si la nyregyhaza; mercik
eva si un gand bun!!!!
vad ca vorbeati de expo.. www.babyexpo.ro
pupici la mamici!!!! si unu dublu la mamica de gemeni!
Oana
21+ cu
o noua viata
filmuletz bb
zambetmic spune:
am venit cu FITITAAAAAAAAAAAAAAAAAA
a cam fost smecherie ca l-a lasat doar putin pe dr Iosup s-o vada apoi si-a luat bine cordonu' ombilical in brate ... hihihi ... si n-a mai aratat nimicuta
asa ca deocamdata e fititaaaaa, vedem noi mai tarziu daca-i creste puta sau nu
asadar rugam puneti un carut roz la mineeeeeeeeee si modificati si dpn-ul pt 12.10.08
multumesc
guguloi 15+
teomaria spune:
'neata, burtici!!
Hai sa pregatesc eu in dimineata asta!Scuze ca n-am mai scris, dar ...n-avem noutati(abia peste 2S mai mergem la un control si poate o eco), insa sunt la curent cu ce-ati scris!!
rain_lover, bun venit printre noi si o sarcina usoara pana la final va dorim, zi-ne mai multe despre tine si fetele or sa te treaca in listuta cu datele...(U.M.:28.12.2007, DN ? DPN?)Sa nu te superi ca nu-ti raspund fetele promt, dar apari ceva mai tarziu, cand deja se mai scriu cateva pagini...scrie repejor vreo 10mesaje(deocamdata sunt doar 3)si-ai sa apari imediat
lucutta si valentinad, bun venit printre noi si o sarcina usoara pana la final iti dorim...de antibiotice, nu stiu ce sa zic, cel mai bine stie dr.
anca81,andy.p, andreea_and, zambetmic felicitari pentu si la mai mare!!!
nally,felicitari pentru gemenii;am vazut filmuletul, e super!!
ilia_99, felicitari pentru bebe miscaret!!!
Eva si Maria , sunt convinsa ca TT n-are nici o relevanta; uite de-aia n-am vrut (si ma bucur ca nici dr. meu n-a amintit)sa fac TT...un stres in plus si.... bani aruncati pe geam si oricum n-as putea sa-mi omor copilul (vorba Evei)nici dac-as avea siguranta ca e ceva in neregula.DD are grija de bebeii nostri!!!
Boo, e super c-au inceput sa se vada deja miscarile..prin burtica!!
piolica, vacanta placuta in tara!!
alinushca, si eu am avut vreo saptamana dureri infernale de cap (am citit ca-s normale)...mi-au trecut cu 1paracetamol, compresa pe frunte , stat in pat si somn dulce. sa treaca!
anca81, sa treaca contractiile, cumintica la pat!!!
musettepink, la Iasi are loc KIDS'MANIA - expozitie nationala cu vânzare pentru copii între 0 - 5 ani, viitoare mamici si parinti(17 - 20 aprilie)la Sala Polivalenta...cred ca e ceva in genul BabyExpo (cum spuneai tu)...maine dau si eu o fuga cu copilasii, mai mult...sa ne clatim ochii
nusha, stai cumintica in pat aveti grija de voi, faceti ce-a zis tanti dr.si-o sa fie bine
oanasmsuper ocupata...ca de obicei!!!Bine ca sunteti bine!!
Joy21, te-astepatm cu vesti de la eco!!
Piersicutza, si eu fac baie...nu dus, important e sa nu fie fierbinte apa.Si la celelalte 2 sarcini tot baie in cada am facut...
freshanana, nu-ti mai fa probleme cu greutatea, ai timp sa slabesti...Andreea Marin a luat 30kg in sarcina si nu cred ca a mancat in exces(sau nesanatos)...poate organismul asimileaza altfel, chiar si putinul pe care i-l dai
Codruta27, drum bun la Craiova, sa va intoarceti sanatosi!!
Am admirat si eu pozicile voaste (cele comune), am aparatu acasa si poate maine facem vreo 2 poze si atasam si noi
Anis, ma bucur ca mai intri, chiar daca mai rarut.Asteptam cu interes sa vedem culoarea carutului ...
Pupici dulci la toate fetele si s-aveti o zi superba!!...si-un sfarsit de saptamana la fel!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">18+ cu Ana(deocamdata)
uite cum crestemfilmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
alinushca spune:
teomaria multumesc pentru cafea! am incercat si asa pentru constipatie si tot nimic. eu sufar la fel in continuare. sper sa nu o dau in ceva mai rau dar maine imi zice dr. ce si cum. as lua eu tratamentul propus de tine pentru dureri de cap, dar stau la munca in aer conditionat si galagie mare si nu prea am cum sa o dau cotita ca e perioada din aia cand toata lumea tre sa zica prezent...
zambetmmic felicitari pentru fetitza! chiar ca se echilibreaza acu balantza DPN-ul poate sa se schimbe de la o ecografie la alta in functie de masuratori. Cel mai safe este sa ramai in minte cu cel pe care l-ai primit la primele ecografii alea cand era sarcina mica-mica. Apoi devine putin cam... well, intelegi ideea.
andreea_and bravo! stai cumintica in continuare ca nu pierzi nimic spectaculos pe-afara din casa si asa ii merge cel mai bine lui bebe.
Stiu ca e o intrebare veshnica dar... pe voi va mai dor sanii? Ar trebui sa mai doara? In dimineata asta cand m-am dat jos din pat nu am mai simtit ca arunc 2 butoaie pe jos. Chiar nu am mai simtit nici o neplacere. E normal asa?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
13+
oanasm spune:
teomaria
alinush nici pe mine nu ma mai dor sanii cam de la...12sapt..cam asa....bb e bine! stai tui linistita!
Oana
21+ cu
o noua viata
filmuletz bb