Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Hey fetele!!E tare ciudata vremea asta si cred ca de aici durerile de cap.Si eu le detin de ieri
Aly,Andy_galrosi multumesc.
Khristin.Sa stii ca si elevii mei se uita la mine si la burtic,dar in ca nici unul nu a zis nimic.Eu astept.
ramonczamultumesc.Imi pare rau ca esti bolnavioara,dar trece.
piolica astept sa ne spui ceva magazine ca noi chiar vrem sa mergem,nush daca pana in budapesta ,dar la Debrecen sigur.Daca ajungem in Budapesta sigur ne vedem.
Joybafta la eco
zambetmicbafa la eco.

18+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

nallyfelicitari pentru gemeni.Super!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

andy_p, sper sa ne vedem la Budapesta, in cazul in care nu veniti aici de Paste, pt ca eu o sa fiu in Romania.
oricum o sa ma duc sa vad la ce nr sint astia cu outletul si va spun. pe artera asta sint 3 magazine, Brendon, acest outlet si Baby outlet.

19+

minunea

burtica

Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

saluty norocoaselor!
eva, ma bucur sa te gasesc mai bine azi. asa te vreau, super optimista
joy, zambetmic bafta la eco!!!
nally, m-am indragostit de gemenushi super filmulet! merg sa-l mai vad odata.
fetele cu dureri de cap, imi pare rau, am si eu o sora suferinda de alergii, stiu ca e nasol

alexa simami

Mergi la inceput

piolica sigur nu venim de paste.Abia dupa.Unde vii in tara??Cred ca de abia astepti.Oricum ne ajuta ca ne dai informatii despre magazine

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

andy.p, merg la parintii mei initial (stau la vreo 25 de km de ploiesti), dupa care ma duc la Bucuresti citeva zile.

19+

minunea

burtica

Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Buna fetelor! Nu am mai intrat saptamana asta pentru ca am avut mult stres la serviciu si sunt putin suparata din cauza asta.

Eva si Maria , ma rog pentru voi sa fie bine. Desi si eu as fi la fel de ingrijorata ca voi daca as avea un test pozitiv stiti totusi ca aceste teste dau erori. Daca la ecografia pe care urmeaza sa o faceti nu se vor depista anomalii si mai ales daca pliul nucal a fost atat de mic eu zic sa fiti optimiste. Sunteti atat de tinere, nu are cum sa se intample nici o nenorocire. Va pup dulce si ma gandesc la voi.

Va pup pe toate si ma rog pentru bebeii nostri sa fie sanatosi.

16+

Poze cu noi
Poze cu burtica
Pictures from Belgium

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Am lipsit cateva zile si am incercat sa citesc un pic din urma.
Eva imi pare bine ca esti optimista, asta cred ca e cel mai important. Moralul conteaza enorm. Sa ai incredere ca o sa fie bine.
Nally m-am uitat la filmulet. E super tare !!! Nici eu nu am mai vazut eco de gemeni pana acum
Eu de vreo doua zile am inceput sa simt foarte tare miscarile prin burta. E o agitatie acolo de zici ca face aerobic. Se vede prin burta pur si simplu. Avem program mai ales seara si dimineata dar vad ca si in timpul zilei mai nou. Oricum mi se pare genial cum se simte.
pe toate !!!

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

nally, am vazut bebeii jucausi, ce frumos!

piolica, vacanta placuta in tara.

Poate sa-mi dea si mie cineva prin PM ID-ul si parola pentru a va admira burticile pe webshots? Multumesc.

16+

Poze cu noi
Poze cu burtica
Pictures from Belgium

Mergi la inceput

laureta, multumesc pentru PM. Ce rapida ai fost!
Ma duc sa va admir burticile.

16+

Poze cu noi
Poze cu burtica
Pictures from Belgium

Mergi la inceput