Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Nu ma mai joooc.... E a nu stiu cata zi consecutiv cand ma doare capul Nu mai pot.
Nu ma pot concentra la nimic. Nu am chef de nimic. Sunt iritata mereu. UFF!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

alina ai voi sa iei paracetamol. Este recomandat sa iei ceva decat sa te chinui de durere.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Muuh merci. ma feresc oricum sa il iau. dar am mai incercat si nu mi-a trecut. e o durere de cap cauzata de presiunea scazuta plus pomishori inflorind (alergie ->nas infundat) asa ca paracetamolul e cam... well de aia nu a putut niciodata sa imi placa primavara desi ea ar fi foarte frumoasa asa.

laureta la burtica ta micutza nici nu ma mir. dar eu nu am mai suportat atingerea de burta de la scurta vreme dupa ce am ramas asa ca fara pantaloni laaaargi care sa se prinda undeva aproape de sani nu ma simt bine... mi-am luat doar 3 perechi de pantaloni si ma descurc bine.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

intru si eu repede-repede sa vad ce mai faceti si peste ce dau??? rezultate aiurea de la TT. Maria si Eva, nu va speriati. Mergeti linistite la ecografie si o sa vedeti ca o sa fie bine. Imi pare foarte rau sa vad ce stres este pe voi.

dragelor, merci pentru galerie pe 15, insa eu ma duc la eco tocmai pe 25... poate am scris eu aiurea intr-un mesaje anterior cum ca am eco pe 15. scuze... si multumesc de galerie . pe 25 nu cre ca voi putea sa mai intru sa va scriu ce si cum, pt ca dupa ecografie plec direct in Romania, iar pina dupa paste nu o sa am acees la internet.

ramontzca - pai vad ca tu esti parhoveanca de-a mea... cind vrei sa vii la Budapesta la Brendon. eu acolo ma duc la cursurile de gym pt gravidoase. Poate ne vedem, daca vii la cel de pe Vaci ut. tine-ma la curent. mi-ar placea sa vad o burtica din grupul nostru.

mai citesc din urma si revin.

19+

minunea

burtica

Tunisia_2008

Mergi la inceput

andy_p felicitari pentru bebelina. ce mama fericita poti sa fii! bravo1

19+

minunea

burtica

Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain_lover spune:

Nu inteleg de ce, desi am trimis mai mult de 12 mesaje, nu scap de "zona crepusculara" :)

14+

Mergi la inceput

andy, oana, ramona - brendon e cam scumputz, insa va pot da eu adresa unui magazin outlet care e tot pe Vaci utca. trebuie sa ma duc acolo ca sa vad la ce nr sint, ca eu l-am gasit incercind sa ma duc la acel baby outlet. asat de care zic eu e si mai bine, e mai mic, insa au o sumedenie de chestii.
poate ma duc acum in weekend si va scriu ce si cum. si daca tot veniti la Budapesta, poate ne si vedem.

19+

minunea

burtica

Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Alinushca, si pe mine ma doare capul foarte des primavara. Si sa stii ca inca nu am gasit nici un leac care sa ma scape de ciudateniile astea, dimpotriva, acum de cand sunt e si mai rau. Sa nu mai vorbesc de rinita alergica cu nasul aproape mereu infundat.

Ramonzca, imi pare rau ca esti bolnavioara, m-am gandit eu ca e cistita dupa simptome. Trece insa repede cu medicatia data de medic, sa ai grija de bei si multe lichide caldute si sa faci pishu cat mai des pentru a evita presiunea cauzata de vezica plina.

Ilia, am luat Uscosin-ul ala de care mi-ai spus, prea mari efecte nu vad inca. Nu prea imi place modul de aplicare Oare cat il afecteaza pe bebe tocoliticele si antispasticele astea?

Pana acum nu mi-am cumparat decat 2 hainute de gravi, o fustita din jeans cu elastic sus si o bluzita sport. Nu mai mai cuprind nici pe mine pantalonii, doar o singura pereche de jeansi mai suport pe mine si aia descheiati. Incerc sa trag cat mai mult de ele, nu prea am chef sa investesc acum cu atat mai mult cu cat sunt consemnata la pat.

19+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Nally, felicitari pentru gemeni. Ce scumpi sint! super dragutzi.... m-a impresionat filmuletul cu ei, sint atit de dragalasi.

19+

minunea

burtica

Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

mai anca81 pai il si luasi? io ti-am zis sa intrebi dr de el. treaba cu modul de aplicare... sorry! despre bb nu par sa-l afecteze toate astea, ti-am zis ce au bagat in mine in timpul sarcinii si bb e foarte ok, nu sta o clipa si nu tace decit cind doarme. si se plimba toata ziua cu moto prin casa.. asa ca.. si a fost un prematurel de 800 de grame.

12+

Mergi la inceput