Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Uff, Eva, mare prostie au facut cei de la Sanador. Pai la TT fara eco nu se poate...cum stiu unii meserie? La Genetic Lab eco trebuie sa fie f recenta, sa nu fie diferente intre dimensiunile bebeului si varsta reala din ziua recoltarii. TT e un soft care calculeaza probabilitatea de malformatii genetice ale copilului, dar pentru ca el sa fuinctioneze trebuie sa introduca si dimensiunile copilului (nu mai stiu care, cred ca BPD, femur, chestii d-astea), cuplat cu alea de sange se calculeaza riscul.

Stai linistita ca nu ai nimic!!!

Cine cedeaza programarea la Iosup pe 23? O vreau eu, ca o sa am fix 20 de sapt...M-am trezit tarziu si de abia pe 13 mai am gasit loc si e un pic cam tarziu ca o sa am peste 23 de sapt...Asa ca, va rog, help! Astept un raspuns!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Eva cam ciudat,normal asa se face se scriu si datele alea din ecografie ca altfel de ce te mai trimite la eco in aceeasi zi?si au facut si o copie dupa eco acu mi-am amintit,plus toate datele transcrise pe foaia aia care continea ci chestionarul.Eu sincera sa fiu am un cui impotriva lui Sanador caci o data aveam programare cu sotul la prima ora,eram prima programare si am ajuns putin mai devreme si nu venise inca decat una de la receptie care nu a vrut sa ne primeasca inauntru sa asteptam in sala de asteptare a zis ca sa stam afara la usa daca am ajuns asa devreme.Si nu ajunsesem decat cu vreo 15 min mai devreme cum a fost traficul in ziua aia.Si mie mi s-a pus pata si am balacarit-o si am si plecat fara consultatie.De asta mie mi-au facut impresie proasta dar nu stiam servicile medicale cum sunt.dar daca DT a iesit ok chiar nu ai de ce sa-0ti faci griji.La cum au facut astia TT nu merita luat in calcul.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

quote:
Originally posted by kid2003

Uff, Eva, mare prostie au facut cei de la Sanador. Pai la TT fara eco nu se poate...cum stiu unii meserie? La Genetic Lab eco trebuie sa fie f recenta, sa nu fie diferente intre dimensiunile bebeului si varsta reala din ziua recoltarii. TT e un soft care calculeaza probabilitatea de malformatii genetice ale copilului, dar pentru ca el sa fuinctioneze trebuie sa introduca si dimensiunile copilului (nu mai stiu care, cred ca BPD, femur, chestii d-astea), cuplat cu alea de sange se calculeaza riscul.

Stai linistita ca nu ai nimic!!!

Cine cedeaza programarea la Iosup pe 23? O vreau eu, ca o sa am fix 20 de sapt...M-am trezit tarziu si de abia pe 13 mai am gasit loc si e un pic cam tarziu ca o sa am peste 23 de sapt...Asa ca, va rog, help! Astept un raspuns!

bb2

Kid uite aici, bafta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119850

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

alinushca daca nu crezi in teste, dar chiar nu crezi cu convingere in ele nu le face. Nimeni si nimic nu te poate obliga sa le faci. Eu nu le-am facut, nu cred in ele, cred in diagnostice (amniocenteza) nu in statistici. Daca insa ai o urma cat de mica de indoiala fa-le sa fi linistita sa stii tu ca ai facut tot ce se putea.
Eva imi place cum gandesti, imi place ca peste toata ingrijorarea ramai o persoana rationala. Bebe va fi bine asa cum simti tu.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

quote:
Originally posted by musettepink
Pt fetele care sunt din Iasi si Cluj am primit pe mail ca va fii targ de copii gen BabyExpo.Astfel la Iasi va fii intre 17-20 aprilie 2008 iar la Cluj intre 29 mai -01 iunie 2008.Din pacate mai multe amanunte nu cunosc.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

19+

Pe langa astea va mai fi unul in Arad: Expozitia KidsFest la Expo Arad Romania. Joaca-te! KIDSFEST – Targ pentru copii cuminti, parinti destepti si bunici veseli! Intre 4 si 6 Iulie 2008 la Expo Arad International.

Andreea17+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Multumesc mult, Laureta! Am trimis PM, sa vedem daca mai este valabila oferta de ieri!
Referitor la kg, si eu sunt mai plinutza din fire, asa ca burtica abia in ultimele 2 saptamani a inceput sa se iveasca (inainte oricum aveam un pic de burtica). Nu m-am cantarit deloc si nici nu am de gand sa ma stresez prea tare, am noroc cu un dr care nu cantareste (decat daca isi da seama ca ai luat prea mult, daca esti in limite acceptabile nu zice nimic). Dupa nasterea asta ma apuc serios de slabit, vreau sa dau jos cam 15 kg fata de greutatea initiala cu care am plecat in sarcina asta. Si cu 10 ma multumesc.
Inca incap in hainele pre-sarcina, pantalonii ii tin desfacuti la nasturi, am patentat un model de prindere cu elastic de bani ca sa nu se deschida. Pe deasupra topuri si bluzite mai largi, iar in unele fuste incap inca bine, mai am si niscaiva rochite, deci deocamdata nu am trecut la haine de gravida. Am inceput saptamana nr 20, iupiii, mijlocul sarcinii!

Nu ma abtin daca mi-e pofta de ceva, dar nu mananc mai mult decat inainte, cred ca trebuie sa te setezi si sa iti repeti ca sarcina nu inseamna sa mananci ca pentru doi, e suficient sa mananci ca pentru tine, ca inainte de sarcina. normal ca nu e momentul sa tii cura de slabire si da...la mine, din pacate, functioneaza chestia cu "pot sa mai iau o prajiturica ca oricum ma fac cat casa, slabesc dupa", asta in conditiile in care inainte de sarcina nu bagam dulciuri cu zilele. Pacat mare...dar sigur ma apuc de slabit dupa nastere. Am deja un avant, ma gandesc ca pana la Craciun sa redevin ca in liceu sau hai, chiar ca in facultate...Mai e pana atunci, insa.
Ma duc sa pap o salata greceasca.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

hello, fetelor! ce faceti, cum sunteti?
freshanana, ce ai spus tu nu face decit sa confirme mesajul meu de ieri, cu parerea nutritionistului: tu spui ca ai tinut regim un an si n-ai mai mincat prajeli, dar acum ai scapat controlul. E defulare! la fel am patit si eu la sarcina trecuta, dar, din pacate, eu am continuat si dupa nastere, pe principiul "acum trebuie sa am lapte"!!!! si.. gata balena imagineaza-ti: la prima sarcina, in luna a 9 a, aveam 62 de kg, adica cu 12 mai multe ca inainte de sarcina. Dupa ce am nascut a doua oara, la o luna dupa, aveam... 64 de kg!!! Asa ca acum ma stresez sa nu mai repet figura si sa nu ma ingras nici in sarcina, nici dupa, ca nu mai am 20 de ani.
Kid si eu la fel vreau greutatea din facultate, sa fiu realista, ca in liceu aveam 46 de kg. acum vreau 50, cit aveam si acum 3 ani...da' o vreau repede dupa nastere..

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

kid si eu ca si tine in privinta mancarii. Oricum eu sunt o pofticioasa din fire, nu mananc dulciuri dar in rest as gusta multe prostii si nu, nu ma abtin. Nu mananc pentru doi dar mananc tot ce am chef pentru ca stiu ca daca vreau pot sa slabesc.

Si nu cred in teoriile cu cate o kg trebuie o mama sa ia sau nu. Fiecare ia atat cat sa nu fie in pericol si sa se simta bine. Eu cu ale mele 25 kg in plus eram mai sprintena decat altele cu 10.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

salutare fetelorrrrrr.....felicitari andy pt fetita si nally pt baietei...si mie mi-ar fi placut gemeni....

am fost aseara la dr si se pare ca am cistita...mi-a dat tratament cu amoxicilina pt o saptamana...sper sa se amelioreze...sunt si stresata acum pt ca nu l-am simtit pe bebe azi....

oana...si in C&A mai sunt haine de copii ieftine...am cumparat body-uri de acolo la 500Ft, jeansi, tricouri...merita!!!si haine de gravi sunt si in Cora din Debrecen...

18+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Nici eu nu mi am luat hainute speciale de graviduta, tot trag de astea care le am.
Tocmai i ziceam sotului ca iarasi pap pizza o sa ma fac cat casa si radea . Toata viata lui ma stie scobitoare asa ca nu isi face griji

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput