Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
JulyMorning spune:
Eva mai poti pune la socoteala si faptul ca din rezultatele considerate pozitive, aprox 80-85% sunt fals pozitive, copiii se nasc absolut normal... cre'ca iti creste procentul.
Eu n-as da vina foarte tare pe laboratorul Sanador, sunt destul de ok din cate stiu eu. Problema o reprezinta testele in sine, sunt foarte departe de a fi teste diagnostic... din pacate.
_
Our future determines our past
Fasolica de S20+
laureta spune:
'Neata
Bafta fetelor care mergeti la echo, va asteptam cu vestile bune
Eva, sunt sigura ca totul este ok cu bb Luca
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Nally spune:
Fetele uitati gemenii mei!
gemenii la 14 w
Nally si Sebastian (14.04.2004) - cu 15 s - D.P.N 6 Oct. 2008
Poze cu Sebi!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
anca81 spune:
Nally, ce scumpi sunt! Sa-ti traiasca si sa creasca mari si sanatosi. Felicitari
19+ Carla Alexandra
Corrina spune:
Buna ziua,
Eva, ti-am scris un PM. Bravo pentru optimism, imi face si mie bine!!
Salutari maria2004!!
Am vazut meu la eco aseara..e bine, are 306 g la 19s4z, e f energic si cu toate masuratorile in grafic.
Va doresc o zi minunata si sa fie numai vesti bune in odiseea mamicilor de sept oct 2008.
19s5z
EvaF spune:
Corrina, am primit PM-ul tau, dar in ziua aia nu aveam moralul sa iti raspund.
Te pup si ai sa vezi ca va fi bine, o sa fie copii sanatosi la Odisee!
18+ Luca
SUFLETEL
Never say never!
musettepink spune:
Neata burtici!
Joy si Zambetmic bafta la eco!!!!!!!!!!!
Fetelor dar voua cand v-a facut TT nu a scris datele de pe ecografie?Mie cand mi-a luat sange am completat si acel chestionar unde te intreaba de fumat etc si apoi a notat din ecografie si pliul nucal si dimensiunile lui bebe si inca cateva chestii.La voi nu a facut asa?
Pt fetele care sunt din Iasi si Cluj am primit pe mail ca va fii targ de copii gen BabyExpo.Astfel la Iasi va fii intre 17-20 aprilie 2008 iar la Cluj intre 29 mai -01 iunie 2008.Din pacate mai multe amanunte nu cunosc.
Noi suntem f obositi astazi caci aseara l-am scos pe bebe in oras si am stat pana la ora 2 drep pt care azi dorm cu capul pe birou!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
19+
musettepink spune:
OOoopppss am uitat sa o felicit pe Nally pt cele 2 minuni!Sa va traiasca si sa fie sanatosi.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
19+
EvaF spune:
quote:
Originally posted by musettepink
Fetelor dar voua cand v-a facut TT nu a scris datele de pe ecografie?Mie cand mi-a luat sange am completat si acel chestionar unde te intreaba de fumat etc si apoi a notat din ecografie si pliul nucal si dimensiunile lui bebe si inca cateva chestii.La voi nu a facut asa?
Musette, la mine nu au facut asa, si nu sunt singura se pare, nu s-au uitat pe eco (desi dr a dat o foaie speciala cu masuratori, pe langa eco, pe care scria pt TT), nu au cerut eco, nu au cerut foaia aia, mi-au pus mie intrebari (nu eu am completat ci ei, mie imi luau sange in timpul asta, kg, fumat, diabet, si cate sapt are sarcina, atat, nimic despre pliu sau alte masuratori. Asta a fost.
La DT la Euroclinic au facut o copie dupa eco, la Sanador nu!
18+ Luca
SUFLETEL
Never say never!