Nasterea la Medlife (9)
Raspunsuri - Pagina 19
pierrine spune:
Poti incerca la dr. Chitescu. Eu mi-am facut la ea si morfo si alte 3 eco urmatoare. E foarte buna, nu tocmai comunicativa, dar cred ca e o caracteristica a ecografistilor sa nu vorbeasca prea mult cu pacientul. Daca ai vreo nelamurire, insa, iti raspunde cu amabilitate. Mi-e mi-a placut de ea, ramane sa apreciezi si tu.
Ai grija sa-ti faci programarea din timp, caci e foarte aglomerata. Daca nu reusesti sa te programezi la receptie, revii cu un post si itt dau eu nr. de tel personal al d-nei dr.
pe 9 iunie o sa fac o eco de confirmare sarcina cu dna Georgescu Alma si pe 18 iulie sunt programata la dna Popa Mirela pt eco trimestru 1; fetele de la receptie spuneau ca eco de 12-13 saptamani nu e morfofetala; ca aia se face in sapt 18-24 si ca tr sa o programez de acum ca nu prea mai sunt locuri...
dna popa intra in concediu si eu nu prea stiu ce sa fac si la ce doctor sa ma programez...
ceva sugestii va rog?
[/quote]
pierrine spune:
Scuze, acum am vazut mesajul tau. Deci, nu ai nevoie de nici un contract semnat cu medlife, cand iti vine sorocul te duci la receptie si spui ce si cum. In al doilea rand, daca e vorba de o alarma falsa, tot asa te duci la receptia spitalului, te consulta dr. de garda si eventual te trimite acasa daca nu a venit momentul X. Probabil ca da, trebuie sa platesti o astfel de consultatie.
In fine, vreau sa mai adaug cev. Eu mi-am dorit foarte tare sa nasc normal, dar bebele nu s-a intors in pozitia regulamentara. Ulterior au mai fost descoperite si alte motive intemeiate pentru care trebuie sa fac cezariana, asa ca si la tine poate interveni ceva de genul asta. in acest caz, dr. te va programa pt. o zi anume, cand te vei prezenta la receptie si vei spune ca ai fost programata in ziua respectiva, ei il anunta pe dr, etc.
Sper ca te-am lamurit cat de ct, daca mai ai intrebari sunt aici.
quote:
Originally posted by fondanta
Buna fetelor!
am si eu o intrebare la voi ..ca nu mi-e foarte clar cum se procedeaza...
Sunt in 32 saptamani si sunt pacienta doctorului Mendez de aproximativ 1 luna, timp in care am fost la control de 2 ori.
Am optat pentru nastere naturala daca este posibil. Doctorul Mendez m-a trecut pe calculatorul lui intr-un document ( la nasterile pentru luna Iulie). Mi-a zis ca daca depasesc 1 august va vorbi cu Mirela Popa sa ma preia ea..
Intrebarea mea este daca trebuie semnat un contract ceva..ca eu nu am semnat nimic..Nu am nici de la servici vreun contract cu Medlife - platesc pur si simplu fiecare consultatie..si ma gandeam cum se procedeaza? ..cand imi va veni "timpul" ma duc pur si simplu la receptie la spital si zic ca sunt pacienta lui Mendez si am venit sa nasc?:)
si inca o intrebare ..daca ati mai auzit povesti depre nasterile spontane la Medlife sau ati trecut prin asa ceva ...ce se intampla daca e vorba de o alarma falsa? Te duci la spital , te consulta , iti spune ca va mai dura pana nasti ...sa zicem 2-3 zile ..platesti consultatia si apoi te trimit acasa? :)
( ma scuzati daca par puerila - da' nu am mai trecut prin asa ceva si nu stiu cum se procedeaza)
Jackie spune:
Pt. Fondanta - e suficient ca te-a luat in evidenta dr.Mendez. Eu am patit ca mi s-a rupt apa in noaptea de dinaintea programarii la cezariana, asa ca am ajuns pe la 3-4 dimineata la spital. Am trezit bodyguardul, m-a condus la receptie, de unde m-a preluat imediat dr de garda. Cei din garda s-au ocupat de mine pina dimineata cind a venit dr.
Nu au fost niciun fel de probleme...
Sarcina usoara in continuare
fondanta spune:
Pentru Pierrine si Jackie - multumesc mult fetelor pt. raspuns. Asa ma gandeam si eu ca se intampla..Da' mai citisem mesaje in care se spunea ca trebuie sa treaca vreo luna pana sa intri efectiv in "evidenta" medlife...sau erau fete care de exemplu au facut "programare" prin decembrie cand preturile erau mai mici si din cauza asta nu au platit 41 mil nasterea chiar daca au nascut dupa 1 aprilie..asa imi amintesc ca am citit pe undeva pe forum..
Ori eu ..nu am nimic la mana decat o foia de hartie pe care isi mai noteaza doctorul Mendez cate ceva in urma consultatiilor ..:)
Vom vedea cum evolueaza lucrurile ..e intr-adevar posibil sa intervina ceva si la mine si sa trebuiasca sa fac cezariana..vom vedea..important e sa fie bine pana la urma si bebe sa fie sanatos :)
luny spune:
quote:
Originally posted by fondanta
Buna fetelor!
am si eu o intrebare la voi ..ca nu mi-e foarte clar cum se procedeaza...
Sunt in 32 saptamani si sunt pacienta doctorului Mendez de aproximativ 1 luna, timp in care am fost la control de 2 ori.
Am optat pentru nastere naturala daca este posibil. Doctorul Mendez m-a trecut pe calculatorul lui intr-un document ( la nasterile pentru luna Iulie). Mi-a zis ca daca depasesc 1 august va vorbi cu Mirela Popa sa ma preia ea..
Intrebarea mea este daca trebuie semnat un contract ceva..ca eu nu am semnat nimic..Nu am nici de la servici vreun contract cu Medlife - platesc pur si simplu fiecare consultatie..si ma gandeam cum se procedeaza? ..cand imi va veni "timpul" ma duc pur si simplu la receptie la spital si zic ca sunt pacienta lui Mendez si am venit sa nasc?:)
si inca o intrebare ..daca ati mai auzit povesti depre nasterile spontane la Medlife sau ati trecut prin asa ceva ...ce se intampla daca e vorba de o alarma falsa? Te duci la spital , te consulta , iti spune ca va mai dura pana nasti ...sa zicem 2-3 zile ..platesti consultatia si apoi te trimit acasa? :)
( ma scuzati daca par puerila - da' nu am mai trecut prin asa ceva si nu stiu cum se procedeaza)
eu am nascut normal cu dr. Popa. Daca e vreo urgenta, crezi ca nasti sau ti-e rau, te duci la spital la camera de garda, te consulta dr de garda, care evalueaza situatia si daca e nevoie iti cauta medicul si il cheama, indiferent de zi si ora.Daca e alarma falsa, te trimite inapoi acasa, si platesti consultatia, in martie costa 1 mil, acum nu mai stiu..
mult curaj si o sa fie totul bine, sunt niste medici profi cu toti, stai linistita!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
fondanta spune:
luny - multumesc mult de raspuns!
Poti sa-mi spui in cateva cuvinte cum a fost la tine? Ziceai ca ai nascut natural cu Mirela Popa ..Te-ai dus la spital cand ai avut dureri si ai ramas ..sau te-a trimis acasa si ai revenit mai tarziu?
Eu nu am avut pana cum deloc dureri ..si sper sa-mi dau seama cand imi va veni cu adevarat timpul:) ..adica nu vreau nici sa ma duc foarte devreme ..da' nici tarziu. Citisem ca anestezia epidurala ti-o fac daca ai minim 4 cm dilatatie si mai era si maxim ceva ..La tine cum a fost?
pierrine spune:
Buna fetelor! Am si eu niste intrebari.
1. Dupa ce ma opereaza, in cele trei zile cat stau in spital, dr. meu mai trece sa ma vada/consulte sau doar dr care se nimereste de garda?
2. Se face lui bebe baita demonstrativa in ultima seara, nu? Adica ma cheama si pe mine sa asist?!
3. Cand plec cu bebe acasa...noi nu suntem din Bucuresti. Am inteles ca in astfel de cazuri se pregateste un biberon cu laptic pt bebe, in caz ca i se face foame pe drum. Am citit pe forum, parca, despre asta. Voi ce stiti? ca sa stiu si eu sa-mi iau biberon la mine( adica daca e nevoie sa-l am eu, probabil ca da), in fine, astept raspunsuri.
4. La terapie intensiva stau imbracata sau dezbracata? ca am vazut o poza cu mamai papatot si nu parea sa aiba nimic pe sub cearsaf?!
MAI AM 18 ZILE!!!!!!!Adica sper ca bebe sta cuminte pana la ziua stabilita de dr!