Nasterea la Medlife (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pierrine spune:

da, se prevaleazam dar trebuie sa iei legatura cu firma respectiva sa-ti trimita contractele si kitul de recoltare.

quote:
Originally posted by cristina_26

Iubu, asa cum a zis si Mary, te duci la doctorul Mendez in caz de ceva, si ii spui ca esti pacienta Dr Popa si te primeste si fara programare.
Acum vin si eu cu o intrebare ...la Medlife se preleveaza celule stem sau trebuie sa iua contact cu o firma care se ocupa de asa ceva???

Cristina 28+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Maryb merci de informatii.. La odisee nu mai scriu ca-s atatea mesaje acolo ca nu le pot urmari.

La Medlife se recolteaza celule stem( doctorul face asta imediat dupa nastere) dar trebuie vorbit cu o firma care iti da recipientul si ti le stocheaza dupa.

Pupici la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criscris spune:

In legatura cu vaccinurile si costul total al nasterii:

-vaccinurile sunt incluse in preturile nasterii
-tuturor bebeilor care au iesit din maternitate cat am stat eu acolo si inclusiv fetitei mele li se face, mai nou un test, ceva cu glanda tiroida, acela costa in plus si trebuie sa il platiti
-si ca sa va detaliez si factura mea:

- spitalizare 3 zile 250*3=750
- nastere spontana in prezenta cranina: 4100
- ingrijire nou-nascut: 0,00
- anestezie tip II: 0.00
- test bla, bla bla... nu stiu cati termeni: 329
- cercei (aici a fost cam aiurea ca eu intelesesem 92 de lei... dar erau 92 lei/ureche, de parca urechile nu vin pereche :):):) ma rog, chiar nu conteaza asta): 92*2=184

TOTAL - 5363,00

quote:
Originally posted by pierrine

Mersi pt raspuns, mami papatot. Ma bucur sa aud ca in costul final pe care l-ai postat tu sunt incluse si vaccinurile. Ca tocmai asta ma surprinsese si pe mine cand am citit despre cat te-a costat, ca ai detaliat totul, dar nu zisesei nimic de vaccin si de asta am crezut ca poate ai omis. Pai e perfect asa!
quote:
Originally posted by mami_papatot

pupici fetele, si eu pe fuga!

pierrine, eu am scris 3exact cat m-a costat si asta a inlus si vaccinurile (adica de facut i le-au facut dar ele nu erau taxate separat)...chiar ziceam ca ma asteptam sa platesc mai mult...cat despre statul in camera , eu initial am zis sa stau singura, apoi, dupa ce au crescut preturile, am zis ca merg pe varianta cu dubla ... norocul meu a fost ca am stat singura, dar daca am fi fost 2 cred ca era mai obositor...asa eram eu de capul meu acolo, venea cine vroia, statea cat poftea....si in rest ma odihneam...probabil ca daca am fi fost 2 era mai neplacut...deci daca va permiteti, alegeti single...

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]

Pierrine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pierrine spune:

ce bine ca ai scris de costuri! Esti nostima la faza cu urechile care vin in pereche, chiar m-a distrat chestia asta!!!

quote:
Originally posted by criscris

In legatura cu vaccinurile si costul total al nasterii:

-vaccinurile sunt incluse in preturile nasterii
-tuturor bebeilor care au iesit din maternitate cat am stat eu acolo si inclusiv fetitei mele li se face, mai nou un test, ceva cu glanda tiroida, acela costa in plus si trebuie sa il platiti
-si ca sa va detaliez si factura mea:

- spitalizare 3 zile 250*3=750
- nastere spontana in prezenta cranina: 4100
- ingrijire nou-nascut: 0,00
- anestezie tip II: 0.00
- test bla, bla bla... nu stiu cati termeni: 329
- cercei (aici a fost cam aiurea ca eu intelesesem 92 de lei... dar erau 92 lei/ureche, de parca urechile nu vin pereche :):):) ma rog, chiar nu conteaza asta): 92*2=184

TOTAL - 5363,00

quote:
Originally posted by pierrine

Mersi pt raspuns, mami papatot. Ma bucur sa aud ca in costul final pe care l-ai postat tu sunt incluse si vaccinurile. Ca tocmai asta ma surprinsese si pe mine cand am citit despre cat te-a costat, ca ai detaliat totul, dar nu zisesei nimic de vaccin si de asta am crezut ca poate ai omis. Pai e perfect asa!
quote:
Originally posted by mami_papatot

pupici fetele, si eu pe fuga!

pierrine, eu am scris 3exact cat m-a costat si asta a inlus si vaccinurile (adica de facut i le-au facut dar ele nu erau taxate separat)...chiar ziceam ca ma asteptam sa platesc mai mult...cat despre statul in camera , eu initial am zis sa stau singura, apoi, dupa ce au crescut preturile, am zis ca merg pe varianta cu dubla ... norocul meu a fost ca am stat singura, dar daca am fi fost 2 cred ca era mai obositor...asa eram eu de capul meu acolo, venea cine vroia, statea cat poftea....si in rest ma odihneam...probabil ca daca am fi fost 2 era mai neplacut...deci daca va permiteti, alegeti single...

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]

Cris DPN 30mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Pierrine, multumesc ...deci ar trebui sa iau contact cu cei de la Cord Blood Center!!!

Cristina 28+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fondanta spune:

Buna fetelor!

am si eu o intrebare la voi ..ca nu mi-e foarte clar cum se procedeaza...
Sunt in 32 saptamani si sunt pacienta doctorului Mendez de aproximativ 1 luna, timp in care am fost la control de 2 ori.
Am optat pentru nastere naturala daca este posibil. Doctorul Mendez m-a trecut pe calculatorul lui intr-un document ( la nasterile pentru luna Iulie). Mi-a zis ca daca depasesc 1 august va vorbi cu Mirela Popa sa ma preia ea..

Intrebarea mea este daca trebuie semnat un contract ceva..ca eu nu am semnat nimic..Nu am nici de la servici vreun contract cu Medlife - platesc pur si simplu fiecare consultatie..si ma gandeam cum se procedeaza? ..cand imi va veni "timpul" ma duc pur si simplu la receptie la spital si zic ca sunt pacienta lui Mendez si am venit sa nasc?:)

si inca o intrebare ..daca ati mai auzit povesti depre nasterile spontane la Medlife sau ati trecut prin asa ceva ...ce se intampla daca e vorba de o alarma falsa? Te duci la spital , te consulta , iti spune ca va mai dura pana nasti ...sa zicem 2-3 zile ..platesti consultatia si apoi te trimit acasa? :)
( ma scuzati daca par puerila - da' nu am mai trecut prin asa ceva si nu stiu cum se procedeaza)

Mergi la inceput

ahh..iarasi nu mi se vad mesajele ..sincer nu cred ca e o idee buna asta cu "moderatu" ..daca e sa scrii prostii - poti sa scrii oricum dupa ce-ti faci numarul de mesaje..

Mergi la inceput

vad ca aici zice ca am scris doar 3 mesaje ..da' eu imi amintesc ca am scris mai multe..

oare cate trebuie sa scriu sa-mi apara mesajul online?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

buna tuturor...

pe 9 iunie o sa fac o eco de confirmare sarcina cu dna Georgescu Alma si pe 18 iulie sunt programata la dna Popa Mirela pt eco trimestru 1; fetele de la receptie spuneau ca eco de 12-13 saptamani nu e morfofetala; ca aia se face in sapt 18-24 si ca tr sa o programez de acum ca nu prea mai sunt locuri...
dna popa intra in concediu si eu nu prea stiu ce sa fac si la ce doctor sa ma programez...

ceva sugestii va rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oaanna spune:

quote:
Originally posted by Porumbita

buna tuturor...

pe 9 iunie o sa fac o eco de confirmare sarcina cu dna Georgescu Alma si pe 18 iulie sunt programata la dna Popa Mirela pt eco trimestru 1; fetele de la receptie spuneau ca eco de 12-13 saptamani nu e morfologica; ca aia se face in sapt 18-24 si ca tr sa o programez de acum ca nu prea mai sunt locuri...
dna popa intra in concediu si eu nu prea stiu ce sa fac si la ce doctor sa ma programez...

ceva sugestii va rog?

Mai eu mi-am facut pana acum (sunt in 18 saptamani) 2 eco: prima la 10 saptamani si a 2-a la 17. Asa m-a trimis ginecolocul. Dar doamna Muntean Andreea la care le-am facut pe aman2 mi-a explicat ca trebuia sa vin si la 13 saptamani ca atunci se face cea morfo de sem 1, iar la 17 cand am venit nu mi-a mai facut ca era tarziu pt aceea si devreme pt cea de sem 2.

Asa ca sfatul meu mai bine te duci si la 13 saptamani.

Mergi la inceput