Nasterea la Medlife (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fondanta spune:

Multumesc Elena P pentru informatiile despre cursul de gimnastica prenatala. Chiar ma gandesc serios sa vin si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fondanta spune:

ahhh .. am uitat ca nu am scris destule mesaje ca sa-mi apara imediat mesajul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

pupici fetele, si eu pe fuga!

pierrine, eu am scris 3exact cat m-a costat si asta a inlus si vaccinurile (adica de facut i le-au facut dar ele nu erau taxate separat)...chiar ziceam ca ma asteptam sa platesc mai mult...cat despre statul in camera , eu initial am zis sa stau singura, apoi, dupa ce au crescut preturile, am zis ca merg pe varianta cu dubla ... norocul meu a fost ca am stat singura, dar daca am fi fost 2 cred ca era mai obositor...asa eram eu de capul meu acolo, venea cine vroia, statea cat poftea....si in rest ma odihneam...probabil ca daca am fi fost 2 era mai neplacut...deci daca va permiteti, alegeti single...

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pierrine spune:

Mersi pt raspuns, mami papatot. Ma bucur sa aud ca in costul final pe care l-ai postat tu sunt incluse si vaccinurile. Ca tocmai asta ma surprinsese si pe mine cand am citit despre cat te-a costat, ca ai detaliat totul, dar nu zisesei nimic de vaccin si de asta am crezut ca poate ai omis. Pai e perfect asa!

quote:
Originally posted by mami_papatot

pupici fetele, si eu pe fuga!

pierrine, eu am scris 3exact cat m-a costat si asta a inlus si vaccinurile (adica de facut i le-au facut dar ele nu erau taxate separat)...chiar ziceam ca ma asteptam sa platesc mai mult...cat despre statul in camera , eu initial am zis sa stau singura, apoi, dupa ce au crescut preturile, am zis ca merg pe varianta cu dubla ... norocul meu a fost ca am stat singura, dar daca am fi fost 2 cred ca era mai obositor...asa eram eu de capul meu acolo, venea cine vroia, statea cat poftea....si in rest ma odihneam...probabil ca daca am fi fost 2 era mai neplacut...deci daca va permiteti, alegeti single...

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare pt mamicile cu cezariana. Ca mi-e jena sa-l intreb pe dr. Voi cum ati pregatit "terenul" pt cezariana? Ca eu ma epilez cu ceara de unica folosinta de cand ma stiu si mi-ar fi mai comod sa ma epilez cu o zi inainte, decat sa ma rada ei in spital. Voi cum ati procedat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

pierrine, nu stiu cum au facut mamicile, dar eu daca o fi cu stiu din timp cand cum unde , sigur ma epilez cu ceara infiferent daca e vb de nastere normala sau cezariana si pe burta, ca nu se stie niciodata,si la ce maimutoi sunt daca ma las la ras de ei ... m-am nenorocit
la op laparoscopica stomac, am zis ca nu tre, si nu m-au ras, da cand imi schimbau pansamentele cine simtea pana in creier cand se dezlipea leocoplastul cu tot cu par
bine ca de la a doua tura, mi le dezlipeam eu incet inainte, da tot naspa era

20+ cu fitita Adnana (daca nu ii creste puta hihihi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

eu la cezariana (cd am stiut dinainte data nasterii) m-am epilat cu crema in seara dinainte
asa mi-a zis dna dr asa am facut
si totul a fost ok

25+
AMR 100 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Mersi, am luat act. Deci epilarea de acasa facuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

iubu, mie mi-a zis dr popa mirela ca daca am ceva probleme sa merg la luiz mendez si sa-i spun ca sunt pacienta ei. Si cu bitestul, daca sunt probleme cred ca tot la el poti merge. Eu am avut rezultat prost la bitest si eram programata la amnio, dr mi-a zis ca daca ea nu mai este acolo sa merg cu rezultatul de la amnio la luiz mendez...intre timp am facut si TT care a iesit bine si nu am mai facut amnio. ....apropos, la odiseea de nov-dec nu mai scrii nimic, de ce nu mai intri si acolo ???

maryb 17+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Iubu, asa cum a zis si Mary, te duci la doctorul Mendez in caz de ceva, si ii spui ca esti pacienta Dr Popa si te primeste si fara programare.
Acum vin si eu cu o intrebare ...la Medlife se preleveaza celule stem sau trebuie sa iua contact cu o firma care se ocupa de asa ceva???

Cristina 28+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput